Prima afhandeling

Traject van bestellen tot en met afleveren soepel verlopen. Prima artikel, alleen nog proefgedraaid. Aanbevelenswaardig, ga zo door

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede en vriendelijke service!

Snelle en goede levering, zeer vriendelijke service!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel, duidelijk en goede prijs

Precies zoals gehoopt.

Perfecte Service en heel snelle levering naar België

Grote aanrader deze webshop , indien nodig zie je mij zeker terug en ik maak mind aan mind reclame

Perfecte levering

Wandelschoenen gekocht. Levering ging perfect en snel. Schoenen zitten super.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering en artikel zoals omschreven. Groet Harry.

Geweldige service, goede spullen

Pakket was bij gls even zoek, dankzij goede ondernemende support van Hendriks , is het goed aangekomen . Super hengel .Super service.

goed zoals beloofd

Prima hoes en op tijd geleverd,voldoed prima aan mijn verwachting.

Snelle levering

Snelle levering en concurrerende prijs

Ik werd goed geinformeerd

Het betrof een garanieclaim, Ik werd goed geinformeerd over de afwikkeling. Afwikkeling was vlot

• Gekocht via: De webshop hengelsporthendriks.nl

goed ontvangen. nog niet echt gebruikt. Doet het wel.getest.

prima afhandeling

Bezorging was vlot. Klacht verliep ook soepel, nette afhandeling!

duidelijke site prima afwikkeling

Makkelijk het juiste artikel gevonden, vlot en gratis bezorgd. Top

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

uitstekende levering en fantastisch product

Voor het eerst de Dutch oven aangeschaft en ik ben super tevreden over het gebruik ervan. Je kan er heel veel verschillende gerechten mee bereiden. Het meest simpele en lekkere gerecht vind ik toch de stoofpot. Qua formaat vind ik de 5,5 liter perfect, zelfs voor grote groepen.

Geweldige service

Een slaapmatje dat ik in de winkel had gekocht bleek na een week gebruik lek. Hendriks heeft dit geweldig opgelost, oude matje kon ik retour sturen en na beoordeling heb ik weer een nieuw matje toegestuurd gekregen. Geweldige service!

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

TOP!!!

Gebeld voor een buitendouche. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Bestelling geplaats via internet.Zeer vlotte levering, ondanks coronatijd.Heel netjes verpakt.TOP!!!!!!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Levering en bezorging naar tevredenheid.

Levering en bezorging naar tevredenheid.

Boven verwachting

Ik heb een melamine servies gekocht. 1 bord ging helaas kapot nadat ik er iets warms op had gelegd. Dit zou het bord wel aan moeten kunnen. Na een mailtje naar Hendriks, kreeg ik zonder moeite een nieuw bord thuisgestuurd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Alles klopt, prima ervaring.

Het bestelde product was voordeliger dan elders, levering supersnel en kwaliteit na controle prima in orde.

Goede en snelle levering

De stoelen van Dukdalf die we hebben gekocht zijn stevigen en leker hoge stoelen je zit er hel comfortabel in

Snelle levering

Ik heb een campingstoel besteld. Deze werd de dag erna al geleverd. Netjes en stevig verpakt. Kampeerwinkel.nl hield me netjes op de hoogte van de status van de bestelling. Het artikel bevalt goed.

Uitstekend.

Snelle En Goede Levering. Goede prijs kwaliteit.

Goede prijs

Prijs overal hetzelfde, voordeel van kampeerwereld is dat je bij een laag bedrag al geen verzendkosten hoeft te betalen. Levering snel en zoals afgesproken. Top gewoon.

Zeer goede service

Uitgebreide informatie op de website. Ik had op het moment van aankoop een boodschap meegeven i.v.m. het levermoment en dat werd mooi gerespecteerd. Daardoor kon ik mijn bestelling vlot en mooi op tijd ontvangen.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo