Zeer snelle levering en goede service

Supersnel

Bestelling al volgende dag binnen. Toen iets beschadigd bleek was een mail met foto voldoende om dit ook binnen een dag opgelost te krijgen en weer in huis te hebben. Super service dus.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Geweldige behandeling , chapo !!!!!!

Geweldige behandeling.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Heel erg tevreden levering snel en goed

Was heel goed

Een perfecte klantenservice

De fabrieksverpakking van bestelde vloeibare brandstof kwam niet helemaal ongeschonden op het afleveradres aan. De klantenservice van Kampeerwereld was ten eerste perfect bereikbaar en een, meer dan passende, oplossing werd ook direct aangeboden en werd tegelijkertijd in gang gezet. Flitsend.

Prima bedrijf

Helaas het verkeerde item ontvangen. Jammer genoeg was het juiste onderdeel via kampeerwinkel niet leverbaar. Retourneren was geen enkel probleem. Prima service

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Een goed product voor zijn doeleinden

Ik dit product gekocht voor een verbouwing van mijn huis om toch te kunnen koken dit kookstel werkt prima voordoet aan de verwachting een aan rader

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Keurig en snel afgehandeld ook goed verpakt

Bestellen en zonder verder gedoe normaal de volgende dag in huis. Goed verpakt en zonder er ook maar iets op aan te kunnen merken top

Uitstekende communicatie snelle levering

Er ging iets mis met bezorging maar prima en snel opgelost. Kon het door mij gewenste product alsnog een dag later ontvangen. Dat was heel fijn want het was een zeer scherpe aanbieding

Super snelle levering ×××××

Binnen 24 uur produkt in huis ×××××

super geholpen

Na een dagje strand, kwam ik thuis met een kapotte dopperdop. Na wat gegoogel kwam ik bij deze site uit, ze hadden de juiste dop maar ja iets bestellen voor 3.30 is een beetje loos. Uiteindelijk nog de beste sloffen ooit gevonden en dat maakt deze winkel eigenlijk gewoon perfect. Naast de heerlijke sloffen en weer een complete drinkfles (no worries ik heb een extra dop besteld, wel zo milieuvriendelijk) was de service goed en de levering snel.

Snelle levering

Snelle levering. Produkt zoals omschreven is.

Prima en snelle levering

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

heel erg goed ook zeer goede uitgebreide uitleg over het product!

ontzettend goed bedrijf goede ervaring met hun met vakkundige info

Prettig soort familiebedrijf

Prima communicatie via email; prima dito aan de telefoon. Ik vroeg maar iemand met kennis van bepaald product, en die kreeg ik aan de lijn.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering goede staat van het artikel

Werkt prima

Gebruik hem op de campings Daarom handig dat ie 1000w en 2000 watt kan Mooi compact

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

zeer goed en snel en degelijke verzending

Zeer goed geholpen door een werkneemster, niks was haar te veel of te lastig ondanks dat ze in de verbouwing zaten, super ,bestelling dag erna al in huis en perfect verpakt, toppie

Snel, voordelig en correct

Zeer tevreden, een ontdekking voor mij

Goed advies, mooi product

Goed persoonlijk telefonisch advies, snelle levering, product helemaal naar onze zin!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede site, en een perfecte en vlugge levering

Overzichtelijke site, Heel snelle levering

goede service!

goed product gekocht aan een faire prijs. en vlotte verzending!

Topservice.

Goede webshop. Ze zijn goed bereikbaar en geven goed advies omtrent het te bestellen artikel. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van het pakket. Snelle levering.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Afspraak goed en binnen de tijd nagekomen.

Perfecte levering en tussentijdse meldingen van de bestelling

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo