Snel en correct geleverd .

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Bestellen,ontvangen, helemaal tevreden, snel en correct

Bestellen , ontvangen, helemaal tevreden, snel en correct

Geen klachten

Levering volgens toezegging

Snelle levering

Snelle levering. Product nog niet gebruikt, maar ga er van uit dat dit goed is.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Duidelijke website en snelle levering

Echt een aanrader

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle service en juist product

Mwah

Tot twee keer toe verkeerde maat besteld. Jammer dat het aantal cm van de schoen niet wordt aangegeven. Dan zou je veel preciezer kunnen bestellen. Daarnaast jammer dat je tot een bepaald bedrag op rekening kunt kopen. Zo moet je steeds weer opnieuw bestellen. Het verwerken van de retourzending duurde heel lang en jammer dat je steeds 5 euro moet betalen voor retourzending. Wel groot assortiment.

Snelle verzending

Wel een punt van aandacht is dat de kleding beter gecontroleerd moet worden voor het verzonden wordt. Zo zat er bij mijn bestelling nog een kunstof diefstal beveiliging op wat zeer lastig te verwijderen was.

Snel en perfect geleverd

Bestellen in een paar klikken. Snel ontvangen in België. Alles was netjes en stevig verpakt. PRIMA!

Super klantgericht!

De vriendelijke medewerker die ik aan de telefoon kreeg toen ik belde met een vraag over mijn bestelling, dacht meteen mee en kwam met een fijne oplossing! Complimenten voor de service!

Snelle levering, prima verpakt

Gekregen wat wij wilden, wandelschoenen passen perfect. Met dank !

Snelle sevice

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede site, snelle en correcte levering

Dag 1 besteld, daarna zijn de gewenste producten dag 2 bezorgd!

Snel geleverd

Goed product en snel in huis

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Bestelling snel en netjes afgeleverd

Snel en eenvoudig keuze kunnen maken. Daarna snel en netjes bezorgd.

Zibrokachel is van prima

Bestelling ging makkelijk, snel geleverd, en de zibro is van prima kwaliteit, doet het prima, heerlijk warm.

Snel perfect heel goed

Snel geregeld

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede site en snelle levering.

Goede prijs, goede site en nette levering.

Uitstekende service

Snelle levering,

Prima winkel

We hadden 2 vloer verwarming matjes in grijs besteld. Toen ik de mail kreeg van de bevestiging bleek er maar 1 te zijn maar er zouden nog wel 2 blauwe zijn dus de boel veranderd naar blauw. Toen de bestelling binnen kwam waren het idd 2 blauwe maar wel 2 verschillende kleuren. Dus weer heen gebeld foto's toegestuurd en ik werd terug gebeld dat ze nog 2 grijze hadden en dat die toegestuurd werden zodra zij bevestigen hadden gekregen van de retourzending. Zo gezegd zo gedaan en de volgende middag hadden wij de juiste matjes binnen. Super blij mee

Snelle levering, goed product

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ik bestelde een artikel met de mededeling Spoed en ontving het de volgende ochtend Wel binnen 24 uur. Knap hoor in deze tijden

Heel goed

Het juiste productie is correct en snel bezorgd

Super service

Afgelopen zomer winkel bezocht, ruim assortiment. Had toen iets gezien, maar niet gekocht. Nu tijdens corona geappt en omschreven wat ik bedoelde. Appje terug, en gelijk kunnen bestellen. SUPER!!!

Uitstekende webshop.

Mijn ervaring met deze webshop is prima. Ruim assortiment en een hoge klantvriendelijkheid. Artikelen worden snel geleverd en hebben een goede kwaliteit.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo