Keurig en snel geregeld!!

Nu de hoekstukken van mijn kastje gescheurd waren was het kastje onbruikbaar geworden. Even zoeken op Google leverde deze hoekstukken op. Wij zijn er heel erg blij mee!!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zeer goed, snel en duidelijke informatie.

Makkelijke website, scherpeprijzen. Duidelijke informatie over de bestelling en levering.

Prima geregeld

Online besteld. Volgende dag opgehaald. Toch snel en corona-proof geregeld zo.

Zeer snelle levering

Bestelde artikel werd heel snel op wo woonadres afgeleverd, goed verpakt

supergoed

goed 1e levering niet ontvangen gelijk opgelost super

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Bestelling snel en goed verpakt ontvangen

Ben heel tevreden met de artikelen, en ondanks het berichtje dat het iets langer zou duren, was alles er toch zeer snel.

duidelijke website, snelle levering

kon makkelijk vinden wat ik zocht, en prima verzending rechtstreeks naar een afhaalpunt

Prima levering

Stevige kwaliteit. Mooie maat.

Mooi op tijd

Sneller geleverd dan verwacht, heel fijn.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Nette service, normale prijzen... gewoon een keurige winkel om je spullen te bestellen/kopen

De bestelde spullen waren snel verzonden en waren goed verpakt. Ook de productomschrijving op de website was gewoon goed en duidelijk. Alles functioneert dan ook ook zoals verwacht.

Snel en correct geleverd

Snel geleverd na bestelling en goed verzorgd verpakt

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle en uitstekende levering!

Zeer nette prijs , snel in huis en prima verpakt!

super

snelle levering

Prima prima prima

Prima produkt en snel geleverd. Blij mee!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Product prima, verzending en contact kan beter

Op 29 maart een bestelling geplaatst, zelfde dag bleek het product niet op voorraad te zijn en zou het voor me besteld worden. Op 8 april kreeg ik een mail dat het product niet meer leverbaar was en of ik akkoord ging met een ander alternatief of de bestelling wilde annuleren. Op 9 april doorgegeven dat ik akkoord ging met het alternatief, waarop ik direct de bevestiging kreeg dat het product verstuurd zou worden. Op 19 april nog steeds niks ontvangen en daarom zelf maar gemaild met de vraag waar mijn bestelling bleef. Binnen 18 minuten (netjes) kreeg ik een reactie en 2 minuten later bleek mijn bestelling ineens miraculeus verzonden te zijn. Daar is dus snel iemand of heel boos of in paniek het magazijn ingelopen om de bestelling per direct te verzenden. Uiteindelijk 20 april eindelijk mijn bestelling mogen ontvangen. Zoals aangegeven in de titel is het product naar wens en in prima staat, maar het contact en de verzending kan dus zeker beter. Raad de winkel alsnog aan gezien de staat van het product en de snelle opvolging bij een probleem, maar jammer dat je er wel eerst zelf achteraan moet en het in de gaten moet houden.

Snel en goed geregeld!

Snel en goed geregeld!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede sortering en uitstekende service

Deze review gaat over een jarenlange ervaring met deze firma. Een voorbeeld Gebroken rugleuning van een stoel; fabrikant gaf niet thuis; Hendriks ging kijken op de serviceafdeling: en ja hoor een nieuwe frame werd opgestuurd. Dat is nog eens service. Waar vind je dat nog? Hier dus.

goed ontvangen

nog niet gebruikt

Goed duidelijk gunstige prijzen

Al de spullen waren goed te vinden en duidelijk omschreven

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zeer snelle en correcte levering

Levering Weber bbq snel, correct en zoals omschreven

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Pakket foetsie, week later pas opnieuw verstuurd.

Bestelling zou volgende dag binnenkomen. T&T bleef aangeven dat er niks was binnengekomen. Pas na 5 dagen geeft PostNL inzicht. Ik moest zelf steeds bellen. Uiteindelijk nieuw pakket verstuurd en ontvangen. PostNL maakte het alleen maar erger.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Hallo is goed ook toen er iets mis ging en er per telefoon een oplossing was en opgelost werd goed en als ik meer nodig heeft kom ik graag terug

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Levering duurde langer dan vermeld.

Product besteld via de site van kampeerwereld. Op de site stond “op voorraad”. Dit bleek niet het geval, zodat ik langer op levering moest wachten. Werd later overigens wel vermeld op de gestuurde mail. Over het product geen klachten: het zijn prima (degelijke) stoelen, zeer goede kwaliteit!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Online besteld, en op een zeer correcte en snelle wijze geleverd.

Kreeg keurig bevestiging van bestelling en ook reactie van niet op voorraad zijnde artikelen. Telefonisch aangepast en keurig snel geleverd.

Goed verpakt

Netjes op tijd