Had er meer van verwacht

Voldoende,maar dat is het dan ook

top!

snelle levering

Prima ervaring

Besteld op de duidelijke webwinkel. Zeer snel bezorgd op een door mij gekozen afhaalpunt. Goed stevig verpakt. Kortom wij zijn tevreden

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Slechte communicatie en late levering

2 keer wat besteld en 2 keer zeer slechte communicatie over de levertijd. 1e keer al bij het ophalen van een nieuwe voortent waar wij zelf achter moesten komen dat de vloer niet aanwezig was. 2 bestelling hebben we meer dan 2 weken moeten wachten op een bericht wanneer de bestelling geleverd zou worden terwijl op de site stond dat het product op voorraad was.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Mooie prijzen, super snelle bezorging.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Mijn fiamma slot ging binnen het jaar kapot en is onder garantie vervangen. Dit is allemaal prima en snel geregeld.

Doe maar wat

Een matje besteld met daarop een afbeelding van een caravan. Het geleverde matje is volledig anders heeft bijvoorbeeld een hartje erop. Echte probleem is dat ik ergens anders maanden heb gewacht en bleek het desbetreffende matje niet meer voorradig zou komen. Bij Kampeerwereld stond op de site voorradig. Dus niet en stuur je zonder enige vorm van bericht gewoon een andere. Totdat men mijn review las. Probleem snel opgelost door het opsturen van een ander matje. Achteraf had ik misschien zelf even moeten bellen. Kortom leuke mensen daar. Beveel ik dus zeker aan

Zeer snelle correcte bestelling

Artikel werd zeer snel geleverd (in België) Afhandeling vlot en duidelijk. Geen overbodige mails.

Prima geholpen!

Snelle reactie op mail en snelle levering :)

Opklapbaar stoeltje snel geleverd

Het opklapbaar stoeltje is makkelijk mee te nemen, in de auto en zelfs in de fietstas. Mooie blauwe kleur gekozen en direct de week erop gaan fietsen met een vriendin. Na enkele km's voor t eerst buiten gebruikt, aan de kant van de weg. Zit prima en is makkelijk op te zetten. Mijn vriendin heeft een dergelijk stoeltje al jaren en is er lyrisch over. Ze heeft niets teveel gezegd...

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Na korte wachttijd toch binnen

Product was niet voldoende op voorraad en werd verstuurd indien de bestelling compleet was , kreeg hier netjes een mail over , 3 dagen later weer een mail dat de zending verstuurd was . Keurig verpakt ontvangen en tevreden .

Vriendelijke klantenservice

Ons product bleek niet op voorraad, al stond dat wel op de website. Ik had het product snel nodig, maar dat ging niet lukken. Hendriks is speciaal naar de leverancier gereden om het product eerder te kunnen versturen. Netjes! Het was voor mij een tegenvaller, maar ben vriendelijk te woord gestaan en na een duidelijke uitleg had ik begrip voor de vertraging.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel en compleet voor een goede prijs

Mooie aanbieding gevonden op stoelen. Snel geleverd en goed verpakt

Levering perfect zoals afgesproken

Mooi stevig tapijt

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Top werphengel voor een mooie prijs

Tevreden

Goed, duidelijk site, artikels goed omschreven, prijs kwaliteit

Top product

Hij doet wat hij moet doen.Heerlijk voorin de voortent.Heerlijke warmte komt eraf.Je ruikt hem heel even dan niet meer.Zijn er heel blij mee.

Aan te raden

Correct en snel geleverd

Artikel geleverd volgens afspraak

Artikel besteld en voldoet aan verwachting. Bij eerdere bestelling telefonisch contact gehad en je wordt netjes te woord gestaan en men schept geen verwachtingen die ze niet na kunnen komen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Het bestelde artikel werd snel en correct geleverd

vlot

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle accurate levering

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zeer snelle en goede levering

echte klantenservice

Snelle afhandeling van de aankoop. en zelfs met een logistiek probleempje bij de verzending wordt dit zonder aarzelen met een vingerknip opgelost. Waarvoor dank. Dat genereert vertrouwen.

Ideaal zo snel!!

Super snel een prachtig warm vest bezorgd gekregen. Erg tevreden; goed verpakt, zalig vest en de volgende dag had ik het al in huis! Aanrader deze firma!

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo