Product in goede conditie en op tijd ontvangen.

Snelle levering.

Helemaal tevreden .

Camping wasmachine gekocht. Makkelijk in gebruik en werkt perfect. Kampeerwereld was overigens de goedkoopste met dit product. Snelle levering ondanks corona 's Middags besteld en volgende dag in huis.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle en goeie levering!

Artikelen waren goed verpakt en waren snel binnen

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Mooie producten en snelle levering

Prima producten en snelle levering. Alleen de 'van-voor'-prijzen slaan nergens op.

Goed en betrouwbaar

Zelf een foutje gemaakt met het bestellen. Artikel zonder gezeur kunnen ruilen. Alles snel geleverd, netjes verpakt. Gewoon goed.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede prijs en snelle levering

De prijs was oke en ik had ze snel in huis ga zo door

Zorgvuldig

Informatie ontvangen dat artikel niet op voorraad was. Naderhand wel op exaxte datum artikel afgeleverd. In een goede beschermde verpakking

Snel en keurig

Duidelijke website, snelle levering

Perfecte service

Zoals steeds goede service en verwerking van mijn bestelling!!

Snelle en correcte levering

Een snelle levering

De airfryer wérkt goed op de camping ik ben er blij mee

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Vriendelijke medewerkers retour was in orde gemaakt alles o.k.!

Alles werd correct behandeld ( ook de retour was in orde)

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Stuk goedkoper dan anderen.

Ze zijn goedkoper dan de collega's, en een goede service, snelle verzending, kortom prima.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Kampeerwereld maakt zijn slogan waar.

Snelle levering van de producten die je per e-mail besteld. Andere dag geleverd naar het adres wat je opgeeft. Vriendelijke klantenservice die je telefonisch goed te bereiken is als er wat ontbreekt of beschadigd is. Chapeau!! Fred M.

Goede en duidelijke communicatie

Goede service. Zoeken uit waar je pakket is als datniet op tijd of zoek is. Niet hun schuld maar vaak van post nl. Product voldoet aan beschrijving.

Rommelige ervaring

Wanneer je een bestelling online doet, verwacht je dat ophalen een vlotte actie is... Niet ingepakt en der vandaan gezocht... Niet soepel naar buiten komen. Niet ingericht op deze dienst...niet voor herhaling vatbaar

vlotte en goede service

Na bestelling werd het artikel inderdaad volgende dag geleverd. perfect.

Verdacht van diefstal

De winkel is groot en oogt prettig, zeker de campingafdeling. Maar de etage met outdoorkleding en -schoenen viel ons tegen. Met name bij het schoeisel vonden wij – een stel senioren – het rommelig: heren/dames leken door elkaar, maten slecht aangegeven, prijzen soms onvindbaar. Uiteindelijk vond mijn partner een paar Meindls die haar aanspraken en ook prima zaten. Ze besloot ze te kopen, maar waar was de bijbehorende schoenendoos? Bij navraag hoorden we dat je de losse schoenen 'beneden bij de kassa' moest afrekenen. Omdat we dat toch een beetje vreemd vonden voor schoeisel van 199 euro vroegen we een verkoopster om een losse doos, en die kregen we dan ook. Met die universele doos met de Meindls erin keken we nog even wat rond bij de kleding, en ook daar troffen we een rommelig geheel aan. Niet echt stijlvol, wat je bij prijzige merkkleding en -schoeisel eigenlijk best mag verwachtten, oordeelden we. Ietwat teleurgesteld over dit alles (hadden we voor 'deze Scapino-ervaring' 40km gereden?), besloot mijn partner uiteindelijk toch af te zien van de aanschaf van de schoenen. Ze bracht de doos terug naar de schoenenafdeling en plaatste de Meindls terug op de stelling. Ten slotte verlieten we zonder aankoop het pand langs een onbemande kassa. Buiten, op parking, werden we ingehaald door een vriendelijke man in bedrijfskleding. Hij vertelde ons te zijn getipt door de verkoopster van de schoenenafdeling. Of hij daarom in onze rugzakjes mocht kijken? Jawel, wij werden verdacht van diefstal van de Meindls! Toen dat niet het geval bleek verontschuldigde de man zich vanzelfsprekend. Winkeldiefstal is afkeuringswaardig en we vinden het volkomen terecht dat een winkel haar klanten goed monitort. Maar na onze teleurstellende shopervaring binnen en vooral die shockerende confrontatie buiten op de parkeerplaats – we werden tijdens ‘het onderzoek’ door andere klanten met argusogen aangekeken - verlieten wij met een bijzonder katterig gevoel Kampeerwereld Hendriks Ermelo.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Mijn bestelling kwam snel. Er was 1 item bij met een beschadiging. Geen probleem. Werd meteen een nieuwe opgestuurd en de andere hoefde ik niet te retourneren.

Prima winkel, groot assortiment

Bestelling gedaan via internet. Bij online bestellen kun je in een veld in vrije tekst een aanvulling/opmerking plaatsen. Helaas wordt die niet gelezen, jammer. Als je die mogelijkheid biedt, Lees deze dan ook of laat die mogelijkheid weg in het bestelproces.

Top !!!

Na online shoppen heb ik vandaag een bezoek aan de winkel gebracht en weer super leuke artikelen aangeschaft. Kom uit Alkmaar en nu een lang weekend Garderen.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

top

Is altijd prima

Geen goede klantvriendelijkheid

Bij het retoursturen zit een sticker met antwoordnummer. En daarna dan toch verzendkosten berekenen. Heel jammer. Alleen als een product kapot of defect is kost het geen verzendkosten. Belachelijk in coronatijd iets moeten bestellen, omdat de winkels dicht zijn konden we niet naar de winkel. Dan word je op deze manier gestraft. Slechte bedoening. Slechte service.

Harderwijkerweg 183

3852 AC Ermelo