Werkt goed

De isabella stormbanden hebben na het plaatsen bij de luifel de eerste storm met banden goed overleeft Perfect super happy mee

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zeer goede service,doet wat het beloofd.

Zeer goede service,goed verpakt en op de aangegeven tijd geleverd.

Snelle service

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Volle tevredenheid over product en verzending

prima service

ik had een band voor aan een luifel gekocht en ontvangen en bleek hem later niet nodig te hebben. het was een band die je per meter kunt kopen. na contact bleek ik de band kosteloos terug te kunnen sturen en het geld terug te krijgen. fantastisch!

Heel goed geholpen

Voor mijn vrouw en mijzelf wandelschoenen gekocht; goed advies en prima service.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

TOP

Snelle levering, mooie stevige parasolvoet, mooie prijs!

Afspraak is afspraak

Veel keuze, scherpe prijs en levering conform afspraak

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede en snelle levering.

Product voldoet aan verwachtingen

Lange levertijd

Wij hebben een tent besteld bij kampeerwereld. Op de website stond dat de tent 1 werkdag levertijd had. Na bestellen kregen wij een mail dat de tent vertraging had en hierna hoorde we niks meer. De site werd even aangepast maar al gauw stond er weer dat de tent maar 1 dag levertijd had. Na drie weken heb ik gebeld en werd ik gebrekkig te woord gestaan. Er werd mij eigenlijk verteld dat hij wel zou komen binnenkort en verder werd er niks voor mij opgezocht. Een paar dagen later heb ik weer gebeld. Toen werd het wel netjes opgezocht. Het bleek dat mijn tent bij hun was maar kwijt was. Hij werd toen wel na gevonden te zijn direct opgestuurd. Ik vond het slordig en was blij dat ik gebeld had.

Uitstekende service!

Aanvankelijk was een verkeerd vloertapijt opgestuurd. Maar na een vriendelijk gesprekje had ik binnen 24 uur het juiste artikel!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Super service en prachtige stoelen.

Na even gebeld te hebben met de klantenservice hebben ze onze producten snel verstuurd. We zijn heel erg tevreden met onze nieuwe stoelen.

Goede info.

Op 'n vraag van mij kreeg ik ter zake doende info. en de bestelling werd snel en in goede verpakking geleverd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle afhandeling en top kwaliteit

Van bestelling tot levering volgens , alles zoals een heel betrouwbare shop

geweldig

snel en goed zoals het hoort

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel geleverd wat ik had besteld.

Stoelen beschadigd, parasol stuk

We hebben 4 camping stoelen gekocht welke bij nadere inspectie boven aan op het metalen gedeelte, allen beschadigd waren. Mijn moeder had dezelfde stoelen ook deze waren beschadigd. Verder had ik 4 paraplu s voor op de camping stoel, 1 ervan was ook kapot, de steel was los.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering voor een goede prijs

Volgende dag al geleverd en veel voordeliger als bij Isabella

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zeer snelle levering van uitstekend producten.

Het assortiment bij Kampeerwereld is praktisch samengesteld en de website is qua zoekfunctie niet te overtreffen. Geweldig!

Vlotte levering

Goede prijs en vlotte levering

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Makkelijk bestellen, juiste prijs en snelle levering

geleverde bestelling is oke

de bestelling werd helaas pas na een week geleverd terwijl op de orde een kortere levertijd werd genoemd !! na twee keer gebeld kreeg ik te horen dat het laatste {helaas ook het kleinste product}de vertraging had gedaan. 2x telefonisch met de medewerkster goed overleg gehad!! raad gegeven als iets niet geleverd kan worden geef een mailtje!!

Snel, duidelijk, goede prijs/kwaliteit

Voor mijn camperbus gekocht op omvormer 1000W Helaas slaat de koker niet af als water kookt. Waarschijnlijk iets met mijn omvormer te maken.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Maakt niet waar, wat er qua levering in de webshop wordt beloofd

Tsja, op 29 april besteld, terwijl er in de webshop een leveringstermijn staat van 5 tot 7 werkdagen. Na de bestelling krijg ik een mail, dat het bestelde niet voorradig is. Ik wil net gaan belken omstreeks 12 mei en dan lees ik in mijn mail, dat de levering per 26 mei wordt verwacht. Het is 21 mei als de oven wordt bezorgd, dat is wel netjes. Daar krijg je dan nog 3 sterren voor. Al met al niet tevreden dus.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo