Hele goede ervaring

fijne webshop .

goede service en zeker aan te raden. heb er al diverse keren besteld. en zeer tevreden over.

Prima !

Heb nu voor de 2e keer iets gekocht bij Kampeerwereld en beide keren was het een probleemloze en snelle levering.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

produkt van goede kwaliteit, snelle levering

deze caravantarp is van stevig materiaal (all weather doek) met goede spanbanden.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Scherpe prijzen, snelle levering.

Keurige site, mooie producten tegen een nette prijs.

Goede service!

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, bedacht ik me dat ik nog een item nodig had. Na een mailtje, kon dit nog toegevoegd worden aan de bestelling. Top!

Heel correct bedrijt

Prima oven zeergoed afgehandeld na een beschadigde oven afgeleverd en zeer vlot weer een andere toegestuurd. Zeer goed afgehandeld,zeer correct bedrijf .

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Top dat men ons het product alsnog heeft kunnen leveren.

Besteld product was uitverkocht maar men heeft de moeite genomen om het alsnog te kunnen leveren. En nog mooi op tijd voor onze vakantie.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel geleverd. product werd in goede staat afgeleverd en werd goed gevolgd tijdens de bezorgreis

Snelle levering, ruime keuze en goede prijs

Snelle levering, ruime keuze en goede prijs

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ga bij een volgende keer weer naar Kampeerwereld

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

versturen dezelfde dag niet nagekomen

Ondanks dat ik mijn bestelling s'morgens voor 11 uur geplaatst heb is deze niet dezelfde dag verstuurd gekregen zoals beloofd wordt. Omdat ik geen track and trace ontving heb ik er achter aan gebeld, de schuld werd bij de post neer gelegd. Mijn bestelling was duidelijk pas een dag later aangeboden aan de post, dit valt me erg tegen, ze hadden beter eerlijk kunnen zijn.

Snel geleverd

Goede service en snel verstuurd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed product en levertijd was in orde!

Ik heb een waadpak met sokken gekocht en past perfect, heb deze online besteld zonder te passen dus was op goed geluk en was zeker in orde!

perfect

Vanaf de bestelling tot aan levering.

Zeer goede ervaring.

Super goede en snelle levering. Goede kwaliteit product

Super slecht

Bij bestelling was het product op vooraad en de volgende dag geleverd worden. 2 keer opbeld waar het product blijft op dag 3 dan vertellen ze verhaaltje vertraging magazijn. Nu dag 4 krijg ik een mailtje product niet op vooraad ?

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Aardig personeel en goed assortiment

Ik had online een bestelling gedaan, had voldoende keuze en bij het afhalen zeer vriendelijk behandeld. Tip: leg bestellingen logisch neer zodat personeel niet lang hoeft te zoeken en zorg dat het sneller bij de balie ligt (het hoefde alleen van boven te komen en was toch meerdere dagen onderweg).

Precies wat ik wilde

Snel geleverd

gratis organizer toegestuurd

Bij een stoel die gekocht was bleek een gratis organizer aangeboden, die niet meegeleverd was. Maar deze heb ik alsnog gratis thuis gestuurd gekregen. Waarvoor dank.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Prachtig

Prachtig servies, mooie kleuren en degelijk. En snelle levering van jullie.

Ruim gesorteerde sportive kampeerwinkel

Ik was op zoek naar een slaapzak en vond deze ook. Mooi en ruime keuze in het assortiment. Voor iedereen wat wils. Prijzen goed concurrerend. Bestelling ging eenvoudig. Stap voor stap en met duidelijke uitleg naar uiteindelijk het betalen. Ook de levering was snel. Je kon de bestelling tot aan bezorging volgen.

prima ervaring

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Groot assortiment, snelle levering, nette prijzen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima service, makkelijk en snel in huis. Opstapje is wat wankel das wat jammer, maar we redden ons ermee deze vakantie.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo