Goed en snel bezorgd

Vriendelijke personeel

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

kapotte lamp zonder probleem vervangen

Ik heb een kampeerlamp gekocht die het na enkele dagen begaf. Toen ik hem aanmeldde voor retour kreeg ik zonder probleem een nieuwe lamp toegestuurd. Prima service. Hopelijk blijft de lamp het nu wel doen.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Goed en snel geholpen

Bij levering bleek één van de artikelen na deze uit de verpakking te hebben gehaald defect. Mailtje gestuurd naar kampeerwereld en ze gaven aan direct een nieuwe te sturen. De defecte hoefde ik ook niet terug te sturen. Enkele dagen later kreeg ik een goed functionerend artikel binnen. Goed, snel en vriendelijk afgehandeld zonder extra kosten!

uitstekend

Snel inspelen op de situatie en direct terug bellen zoals beloofd.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Héél snelle levering en scherpe prijs

Snelle levering

Bestelling werd eerder afgeleverd dan de geplande datum. Geweldig

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Elastieken uitpakken en in de stoel zetten en klaar is Kees.

Makkelijk aan te brengen als je beetje handig bent, zelfs mij lukte het.

Snelle levering

De website is eenvoudig navigeren, ik had snel gevonden wat ik nodig had. Direct besteld en short kwam al heel snel aan. Keurig verpakt en precies wat ik wilde. Dus helemaal prima voor mij, ik ben blij!

Super snel!

Goede kwaliteit! In deze drukke tijd toch snel geleverd!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zeer betrouwbaar !!!!! Eerlijke - en duidelijke mails !

ik heb zeer recent een bestelling vanuit België geplaatst op Kampeerwereld.nl. Om een of andere reden raakte de bestelling geblokkeerd bij Post.nl.be. Ik heb hierover met de medewerkers via mail vlot kunnen overleggen. Na een tweetal weken geen reactie meer gekregen te hebben van Post.nl werd de bestelling door Kampeerwereld weerom opgestuurd. Ik vond dit een snel en mooi gebaar naar klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid toe, waarvoor nogmaals mijn dank. Deze website is op dit vlak zeker een aanrader !!!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering. Ondanks de de drukte. Product in goede verp6netjes op geleverd gekregen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima levering, op tijd en compleet

De bestelde sandalen werden keurig op tijd gelevers

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ontvangen en helaas terug sturen van het pakket (paste niet op de stoel) ging perfect en geld binnen 5 dagen retour. Mooi bedrijf

Vlotte en foutloze afhandeling

Je krijgt precies wat je verwacht. Dus geen berichtje over een nalevering pas nadat je hebt betaald.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Besteld alleen per ongeluk niet leverbaar. Gelukkig alternatief op tijd voor de vakantie geleverd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Mijn Cobb handgreep was gaan zwemmen zonder zwemdiploma. De nieuw bestelde handgreep was binnen de kortste keren gearriveerd zodat wij met het mooie weer snel weer optimaal van onze Cobb gebruik konden maken.

Sortiment en kwaliteit

Juiste assortiment en kwaliteit tevens goed en vriendelijk personeel

Prima. Alles naar wens verlopen

Mooi en prima product.

Voldoet aan verwachting.

Diverse malen gebruikt, praktisch in gebruik en goed schoon te maken. .

Prima!

Duidelijk online besteld en geleverd binnen afgesproken tijd !

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Diverse aankopen gedaan veelal positief.

Breed kampeerprogramma. Normaal altijd redelijk tot goede prijs / kwaliteitverhouding (laatste aankoop wasautomaat zonder spoelfunctie was helaas een miskoop).

Snelle en nette levering

Besteld en snel geleverd

Heerlijk strandstoeltje

Ben al vast aan het voor zitten, ga weekje naar Texel, het stoeltje gaat mee!

Heel prima

Het was even verwarrend omdat het product in een andere verpakking aankwam waardoor het leek dat ik het verkeerde product geleverd kreeg. Bij navraag bleek dat dat te maken had met het hergebruik van verpakking materiaal en bleek in de dood wel degelijk het correct te product te zitten.

Snelle levering, prachtige stoelen

De stoelen zijn prachtig en zitten heerlijk. Erg blij mee.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo