Snelle en goede service

Snelle en goede service

perfect

snelle goede service

Geweldige service

We hebben een pizzasteen voor de skottle gekocht, maar bij thuiskomst bleek het rvs rooster er niet bij te zitten. Was geen probleem na het weekend werd hij netjes thuisbezorgd, helemaal top!

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Prima stormbanden!!!

Ik heb een set stormbanden voor de luifel van de caravan gekocht. Ze hebben hun werk prima gedaan afgelopen weekend waar ze de luifel prima overeind hebben gehouden tijdens enorme stortbuien met bijbehorende rukwinden. Anderen op de camping moesten met 4 man aan de luifel hangen! Service was ook prima, op vragen werd meteen gereageerd.

Nette service

We hebben met de eerste tent problemen en dat is zeer netjes opgelost.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Producten zijn heel goed, service ook

Heel goed

Zo als beschrijving.

Vlotte en correcte levering

Parasols nodig voor een afscheidsfeest. In korte tijd en schappelijke prijs een keuze kunnen maken.

Zeer goed.

Zeer goed.

snelle levering

de plastiek uiteinden aan het elastiek pasten niet gemakkelijk door de openingen in het frame van onze oude lafuma relaxzetel. we hebben dit er uiteindelijk moeten afknippen. het vervangdoek is ook korter dan het origineel.

Mooie voortentluifel

Mooie en netjes afgewerkte voortentluifel. Staat voor onze Isabella Ambassador en past qua kleur hier precies bij.

Prima service, goed product

Snelle verzending, goede producten. Niets op aan te merken, wel aan te bevelen

Prima product, snel geleverd

Bij Kampeerwereld vond ik uiteindelijk wat ik zocht. Goede communicatie en snelle levering. En een prima product, aanbevolen!

Opklapbare stoelen besteld. Zitten prima. Zeer snelle levering

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Na storing aan mijn tv werd direct een nieuwe op gezonden

Boven verwachting!

Ik had een probleem met een Campingaz barbecuehoes. Dit is héél netjes en snel opgelost. Hierbij deed Kampeerwereld spontaan absoluut méér dan dat ze hoefde te doen. Een dikke 10

Top artikel

Ik ben ontzettend tevreden over het artikel. Boven verwachting. De levering was ook top.

Snel en goed geholpen.

Snel en goed geholpen

Levering in delen

De complete bestelling was niet op voorraad. Hij is na wat onduidelijke communicatie over de beschikbaarheid uiteindelijk in delen geleverd, wat op zich prima is.

Klantgericht

Wij hadden twee Dukdalf tafels besteld,waarvan eentje een kleine beschadiging aan onderkant blad.Ik bellen..we kregen de optie omruilen of 25 % korting met volledige garantie.Dus dat laatste hebben we gedaan.Stond binnen 1 dag al terug op onze rekening. De tafels zijn nu mee op vakantie en bevallen uitstekend.Dus een tevreden klant.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima. Gekregen wat ik besteld had.

Geen klachten Gekregen wat ik besteld had. Netjes verpakt.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Het hele proces van mijn bestelling, van bestellen tot afleveren verliep moeizaam.

Diverse producten besteld via de webshop. Alles stond netjes op 1-3 werkdagen leveren. Op zondagavond besteld maar ik kreeg pas de week daarop op maandag of dinsdag een berichtje dat enkele spullen niet leverbaar waren. Ik zei annuleer deze dan maar. De volgende dag werd ik weer gebeld. Helaas kon ik de telefoon toen niet beantwoorden. Voicemail was ingesproken met de vraag of ik terug wilde bellen. Dit netjes gedaan. “Ja, nee, ik weet niet waarom u terug zou moeten bellen. Alles in de bestelling staat goed” uiteindelijk werd ik weer gebeld. Dat de artikelen die eerst niet leverbaar waren, wel leverbaar waren maar de artikelen die er aanvankelijk gewoon geleverd zouden worden en niet waren. Echt een zooitje dus. Heb uiteindelijk 2 van de 5 bestelde producten geleverd gehad. Op woensdag of donderdag. Heb dus ruim 1,5 moeten wachten op mijn bestelling. Ik weet dat we met zijn allen heel verwend zijn in Nederland met bestellen en leveren maar dus voelt een beetje terug in de tijd…toen er nog Flippo’s in de chipszakken zaten.

geweldg!

wij hebben de Carry Chef 2 Roast pan direct in gebruik genomen. heerlijk braaien, in de buitenlucht met kinderen en kleinkinderen. Lekker, gezellig en met een zonnetje erbij. Genieten dus. GOED Produkt.

Snelle communicatie

Als je whatsappt, dan reageren ze erg snel. Mijn bestelling was niet compleet, maar dat werd snel en netjes gecorrigeerd.

Goeie tent snel geleverd

Ik zocht een goeie lichte tent met stahoogte die vond ik bij kampeerwereld en hij werd snel geleverd.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo