Goede info en doen wat gezegd word

Bestelling doen, Procedureschets over afhandeling Afhandeling conform afspraken.

Vakmanschap

Zeer vriendelijk personeel en grote sortering

Goed snel en accuraat

Alles was in de puntjes verzorgd goede mailing en verpakt voor een juiste prijs !

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Werkt goed en zoals het aangegeven staat

goed en prima service

goed en prima service

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Zeer klantvriendelijk en lekker snel!

Goede website en jullie doen wat jullie beloven.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Heel goed en snel geholpen!

Ik belde met een vraag over een bepaalde koelbox. Kreeg meteen een goed antwoord. Vervolgens koelbox on line besteld en binnen een paar dagen in huis. Ben heel tevreden!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

evenals in de winkel goede service

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede service doen wat ze beloven

Super winkel

Website goed overzichtelijk en snelle levering

Prima levering

Snelle levering, goed product, reëele prijs. Dus helemaal tevreden.

Waar voor je geld

Snelle service en goede prijs

Snelle levering

Binnen zeer korte tijd geleverd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima service en goede webshop

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima bedrijf, snelle levering, scherpe prijs

Dit was de eerste ervaring met Kampeerwereld.nl en het was gelijk positief. Er wordt snel geleverd en tegen een concurrerende prijs,. Bij een volgende aankoop ga ik zeker eerst hier kijken.

correcte leverring en snel

zeer goed, spijtig genoeg heb ik de vervangingsring vd toiletcassette niet kunnen vervangen ,daar we daags na de ontvangst overstoomd zijn . Het mogen retourneren is super . 1 opmerking over de bestelsite, zou mogen de gewenste bestellijst in winkelwagen bewaard mogen blijven om eventueel bij te vullen of aan te passen voor verdere bestellingen. De bestellijst verdwijnt na afsluiten v.d site zodat alles weg is en men terug moet beginnen

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede website, prima voorraad, perfecte levering

Goede website, waar alles overzichtelijk staat gerubriceerd. Eenvoudig artikelen te vinden die ik zoek.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Wat wel jammer is dat er geen veren bij geleverd worden. Die moet je dan weer apart bestellen

Ok, maar net niet.

Vanwege de verzendkosten een extra product besteld. Op zich ging het bestellen en de bezorging verder prima. Helaas was één van de producten eerder gebruikt en zelfs beschadigd. Jammer. Net niet dus. Ook in de winkel geweest. Dat was prima.

Snel en accuraat

Makkelijk te bestellen, snelle levering, goed product

Droogmolen Bo Camp 3-arm

Op 27 juli '21 een bestelling geplaatst van een droogmolen. Zoals altijd bij e-commerce kreeg ik een automatische mail met mijn bestelling. Na 24 u kreeg ik nog steeds geen verdere reactie. Ik werd wat ongerust omdat bij vele websites dit artikel niet meer leverbaar was. Op 28 juli '21 heb ik de vraag gesteld via mail en chat (via website) of dit artikel nog wel degelijk leverbaar is. Weer automatische mail. Op 29 juli '21 heb ik het via whatsapp geprobeerd. Na enkele uurtjes kreeg ik antwoord dat het artikel nog dezelfde dag zou verzonden worden. Via whatsapp was de communicatie heel vlot. En ja.... in de late namiddag kreeg ik een mail met track en trace. Levering op 30 juli '21 via post.nl. Besluit: goede service

Prima meedenkende dienstverlening

Interesse in koelrugtasjes werd prima opgepakt. Na de uitleg en het meedenken volgde een snelle levering.

Snelle levering

Duidelijke aanbieding en mooie prijs.

Snel en goed geleverd.

Goed en snel het bestelde product in huis.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo