Gewoon goed

Keurig op tijd, en netjes verpakt.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Vrij snelle levering. Schappelijke prijzen!

Prima webshop

Snelle levering. Makkelijk producten zoeken

Professioneel en vriendelijk

Werd correct te woord gestaan en doorverbonden met personen die wisten van de hoed en de rand. Wanneer ik voortaan spullen nodig heb weet ik waar ze zijn.

Boven verwachting

Snel en vlot is de bestelling verlopen. Na levering werden mijn vragen snel beantwoord.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ik moest de schoenen 1 maat groter hebben. Na een belletje heb ik de schoenen teruggestuurd en een foto van het afgiftebewijs gestuurd. Daardoor werden de schoenen in 1 maat groter vervroegd naar mij verstuurd, zodat ik ze toch nog op tijd kreeg voor mijn wandelvakantie. Dankjewel medewerkers van Kampeerwereld!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

goede snelle levering product nog niet gebruikt dus daar kan ik geen beoordeling over geven

Snelle levering

Product erg snel geleverd gekregen. Helaas was het niet hekemaal de juiste uitvoering maar dat werd snel hersteld.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Vlot besteld, snel geleverd!

2 dagen voor onze vakantie nieuuwe stoelen nodig. Snel besteld en een dag later al geleverd!

Prima, en snel

Eenvoudig besteld via telefoon, omdat via site niet lukte. Product daarna snel geleverd. Was 1 rooster verkeerd, deze is opnieuw geleverd door kampeerwereld

tegenvaller

Levering en kwaliteit valt niks op aan te merken, maar een fietshoes voor twee fietsen waar net aan een kinderfiets goed in past lijkt aan conformiteit iets te missen. Dit weekeinde voor het eerst gebruikt en met deze regen een extra 25 euro aan WD40 uitgegeven om alle onderdelen alsnog tegen de regen te bechermen.

snelle levering

zie boven

Niet erg efficiënt

Op desite staat 4 stuks voor €5 , maar ze sturen er 1. Na wat heen en weer bellen heb ik de andere 3 ook nog gekregen.Ik mot er wel bij zeggen ik heb geen verzendkosten meer gehad. Maar al met al een heel gedoe . Af gezien van de enorme verpakking welke van enorme afm. waren voor de die plastic buisje

Ruim assortiment

Ik had graag 5 sterren willen geven maar de bestelling heeft nogal lang op zich wachten. Gelukkig was deze, voordat de echte regendagen er aankwamen, binnen. Helaas zat het beloofde tenttapijt er toen niet bij. Daar heb ik contact over opgenomen met de klantenservice en die is toen per direct toegestuurd, zodat ik deze de volgende dag al in huis had. Erg fijn.

Top service

Na 1 belletje dat er verkeerd geleverd was kreeg ik direct het juiste toegestuurd. 5 sterren zou natuurlijk in 1 keer goed zijn

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ik heb een verkeerd product gekocht, even terug naar winkel ,geld terug gehad ,andere gekocht ,geen probleem

Top service

De bestelling wordt snel en accuraat afgehandeld en de producten zijn van Top kwaliteit.

Supersnelle levering!

Voor onze kampeervakantie had ik nog 1 product nodig, dat kampeerwereld op voorraad had. Na een telefoontje hebben ze me dat dezelfde middag nog opgestuurd, zodat wij het op tijd hadden voor onze vakantie.

Snelle levering

Snelle levering . Ook makkelijk te retourneren via antwoordnummer. Wel jammer is dat bij terugboeking aankoopbedrag 5 euro wordt afgetrokken !

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Heel klantvriendelijk en snelle service

Kapotte onderdelen van de tentstok zijn vervangen en -ondanks de vakantiedrukte- binnen korte tijd weer teruggestuurd. Via e-mail en telefonisch werd ik goed op de hoogte gehouden.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Winkel is prima, wat vreemd is dat ik een dag eerder als de online bestelling in uw winkel was om de spullen te kopen, daar werd mij verteld door een medewerker dat dit niet aanwezig was. Ik heb wat ik nodig had op internet opgezocht en tot mijn verbazing kwam ik bij uw winkel terecht en heb het toen maar online besteld, vreemd toch?

Doen wat ze beloven

Prima afhandeling van de bestelling, vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice. Snelle verzending. Het assortiment is als een snoepjeswinkel voor de kampeerder!

Correct en op tijd..

Voor de 2e maal war besteld. Prima.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Besteld en lag keurig gereed aan de afhaalbalie.

Prettig

Harderwijkerweg 183