Laden reviews...
226 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen laten meestal een positieve ervaring zien met snelle levering en betrouwbare producten. Klanten waarderen duidelijke informatie bij het bestellen en vriendelijk personeel. Af en toe komen voorraadproblemen of retourgevallen voor, maar die worden professioneel opgelost. Over het algemeen zijn klanten tevreden en komen terug.
Twee stoelparasols gekocht. Bij de eerste keer gebruik waaide een parasol al over en twee spaken geknakt.
Beveelt niet aan
Elly
Terneuzen
De snelle levering was erg belangrijk en de belofte werd nagekomen, zodat de tent er tijdig was. Tijdens het opzetten kregen we wel de indruk dat de handleiding niet bij de tent hoorde. De tekeningen weken wat af en de vraag is waarom er aan de buitenzijde geleidehulzen in het doek zitten (die bij de voortent ook gebruikt moet worden), tewijl de stokken aan de binnenzijde zouden moeten komen. De naden zijn heel goed afgedicht, de tent is beslist waterdicht en de mogelijkheid om de nok open te laten voor ventilatie is ook prettig. De haringen zijn alleen bestemd voor zandgrond of zacht grasland, maar voor deze lage prijs is dat begrijpelijk.
Guus
Almere
Onze bestelling van een glas voor de Campinggazlamp kwam in stukken aan (betje logisch wel, want het was los in een doosje in een grotere doos gedaan). Gebeld en ze sturen een nieuwe op. Beter verpakt deze keer, maar ook deze kwam kapot aan. Weer gebeld en nu is het goed gegaan; alles heel aangekomen (en deze keer is er veel aandacht gegaan naar de verpakking. Kortom, ik vindt het fantastisch dat de medewerkers van de klantenservice dit zonder gezeur in orde maken. Mocht ik voor volgend jaar kampeerbenodigdheden willen aanschaffen, dan doe ik dat bij deze zaak. Wel rijd ik er dan even naartoe, zodat het niet verzonden hoeft te worden :-)
Gerard
Veenendaal
Ik had met spoed stoelonderdelen nodig, waren op voorraad en een dag later geleverd. Prima service!
Jan Willem
Doorwerth
Bigfoots besteld , supersnel geleverd, en prijstechnisch de goedkoopste
Marten
Winschoten
Lekker snel en prima BBQ
Pim
Overveen
Zending kwam ruim binnen de uiterste datum binnen.
Wim
Culemborg
Snelle en nette levering, goeie kwaliteit, zitten goed!
Carla
Reusel
10 August 2026
Hennie
Vlaardingen
Product besteld en de volgende dag geleverd
10 August 2026
Ad Mmackus
Ospel
Snelle jongens, mijn bestelling was de dag erna al heel fijn bezorgd.
9 August 2026
Claire
Maastricht
Snel en correct afgehandeldp
H.J. Denen
Vierlingsbeek
Altijd prima geholpen bij Hendriks.
Joke Pothoven
Nunspeet
Goede en snelle levering product voldeed aan de beschrijving
Jacob
Winschoten
Er wordt goed gecommuniceerd, ook na de bestelling als het product onderweg is. Snelle levering. Heel blij met mijn Mestic koelbox.
Han
Zwolle
Omschrijving, detailspecs en afbeeldingen van het artikel zijn compleet en duidelijk.
Hans
Uitgeest
Wij hadden voor onze kampeervakantie snel een nieuw campingfornuis nodig. Het is een uitstekend product, maar vooral de snelheid waarmee hij is verstuurd maakte dat we hem ook op tijd konden gebruiken. Bedankt!
Marrit
Delft
Mooie site, dito aanbod
Frans
Tubbergen
Mooie prijs voor een weber bowl
Lau
Woerden
De winkelmedewerker bracht ons direct naar de plek naar de plek waar het door ons gewenste artikel lag. We kregen vriendelijk uitgebreide en ter zake doende informatie over het artikel. De plussen en minnen in vergelijking met een alternatief werden eveneens genoemd. Bij thuiskomst bleek er onderdeel niet helemaal te kloppen. Per ommegaande kwam er een reactie van de klantenservice en kregen we binnen een paar dagen een pakketje met het juiste onderdeel. De snelle en beleefde wijze waarop dit allemaal geregeld is deden ons besluiten weer naar deze winkel te gaan wanneer we kampeerspullen nodig gaan hebben!
De winkel in Ermelo
Marianne
Beekbergen
Niet iets waar de winkel aan kan doen maar product zelf was niet in orde. De buizen pasten niet in elkaar. (Hadden deuk/niet mooi gevormd). Retour gestuurd met deze reden.
Beveelt niet aan
Lieve
Herzele
Om 15.00 uur de handdouche besteld de volgende dag in huis
Leo de Ruiter
Schoonhoven
goed geholpen bij het maken van een goede keuze Vakkundig en groot assortiment
De winkel in Ermelo
Jelle
Apeldoorn
Het schaduwdoek met pees en aluminium stokken is boven verwachting. Zeer degelijk en toch licht doek en ideaal als luifel aan de caravan. Wij waren van plan om hem alleen 2 dagen op de tussencamping te gebruiken maar hebben hem in Italië opnieuw gebruikt omdat het gewoon super handig en groot genoeg is. Nu hoeven we de hele voortent niet op te zetten en na de vakantie weer helemaal schoon te maken en in te pakken.
Bart van Doorn
Someren
Prima bedrijf, Reageert snel en correct op vragen. Zodra alles duidelijk is dan is er een correcte levering.
Tom van den Berg
Rotterdam