Goede prijs, altijd snel verzonden. Inmiddels mijn favoriete kampeerwinkel.
Stad en land afgezocht naar een Cotopaxi-tas. Deze tassen zijn uniek dus online bestellen is riskant. Na contact met Ellen van de klantenservice heeft zij foto's van de aanwezige tassen gemaakt waardoor we toch de perfecte kleur konden kiezen!
Ik heb een tafel besteld via kampeerwereld.nl en die werd de volgende dag bezorgd, precies zoals beloofd op de website. Snelle levering. De tafel zelf is van uitstekende kwaliteit en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Heel blij mee zeker een aanrader!
Beste NF, Bedankt voor je super review! Fijn dat de tafel snel bij je geleverd is en helemaal voldoet aan je verwachtingen. Veel plezier met de aankoop! Met vriendelijke groet, Serviceteam Hendriks
2 strandstoeltjes online gekocht. Netjes op tijd bezorgd. Binnen 1 dag gebruik was echter een van de stoelen kapot gegaan door het breken van een plastic onderdeel. De andere stoel heeft de hele vakantie goed doorstaan. Dit kan gebeuren, vandaar dat de webshop is gemaild. Hierop heb ik echter geen reactie ontvangen. Jammer dat dit niet op een prettige manier afgewikkeld kan worden.
Beste Wars, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de levering soepel is verlopen. Vervelend dat 1 van de stoel na een dag gebruik al kapot is gegaan. We zijn blij dat er ondertussen contact is met de klantenservice zodat we tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Serviceteam Hendriks
Eerste ervaring, sinds vele jaren, met Campingaz vuur. Is beter dan het tafelmodel, omdat je ineens een tafeltje hebt met werkruimte langs beide kanten. En onderaan een schap om de oliën, kruiden en bord en bestek te leggen. Snelle eenvoudige montage en .... in een zeer handige draagzak.
Beste Dirk, Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat het kooktoestel goed bevalt. Veel plezier met de aankoop! Met vriendelijke groet, Serviceteam Hendriks
3x gebruikt alleen de leuningen van de stoel waren snel gescheurd bij de schroeven
Beste Sharon, Vervelend om te vernemen dat de armleuningen al zo snel zijn gescheurd. Graag zien wij foto's van de stoelen (via [email protected]) zodat we kunnen kijken of we je verder kunnen helpen met dit probleem. Dit hoort natuurlijk niet zo snel te gebeuren en kijken altijd graag naar een oplossing in overleg met de klant. Hier komen wij altijd wel uit. Hopelijk horen wij snel van je. Met vriendelijke groet Serviceteam Hendriks
Je belt en ze nemen op. Je vraagt en ze geven goed antwoord of zoeken iets voor je uit. Je besteld en zij leveren de volgende dag. We hebben lage strandstoeltjes besteld en voldoen ruim aan de verwachtingen. Stevig genoeg en makkelijk mee te nemen in een bijgeleverde tas. Je moet er natuurlijk niet lomp in ploffen, maar normaal mee omgaan. Dank voor de stoeltjes….
Beste Tim, Bedankt voor deze super review! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en je blij bent met de ervaringen. Veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Serviceteam Hendriks
Wij hadden twee strandstoeltjes besteld, er bleek een fabrieksfout in te zitten. Na foto’s gestuurd te hebben werden we gelijk gerustgesteld dat we zodra we in Nederland waren er twee nieuwe opgestuurd zouden worden. Warempel, 1 dag thuis en wat stond er op de stoep? Precies, twee nieuwe perfecte stoeltjes! Wat een service, chapeau!
Beste Maud, Bedankt voor je super review! Goed dat je direct contact hebt opgenomen toen je merkte dat er iets niet klopte. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing. Veel plezier met de stoeltjes en we staan een volgende keer weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Serviceteam Hendriks
Bij de concurrent was de isabella verandastang niet meer voorradig, na wat google werk bij Deze winkel uitgekomen, wat bleek, item was uiteindelijk nog iets goedkoper, maar belangrijker, op voorraad. Item besteld en werd netjes de volgende dag bezorgd. Deze winkel onthouden we voor de volgende keer.
Bete Marco, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je ons nu ook hebt gevonden en direct een fijne ervaring hebt gehad. We staan een volgende keer graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Serviceteam Hendriks
Het bestelde kacheltje bleek na enkele maanden defect. Maar ik was al ver weg op vakantie. Geen probleem. Geld terug. Koop daar maar een nieuwe. Dat is super oké service!!!
Beste Jan, Bedankt voor je fijne review! Jammer om te horen dat je kacheltje niet lang mee ging en op vakantie stuk is gegaan. Hopelijk gaat je nieuwe kacheltje langer mee. Fijne vakantie nog! Met vriendelijke groet, Serviceteam Hendriks
's middags besteld en de volgende dag het pakket met de BBQ al in huis!
Eerste bestellling, alles vlot verlopen, snelle levering. Bestel hier zeker nog eens! Aanrader!
Alles helemaal oké
Producten precies zoals besteld. Prijs is goed en vooral gratis levering boven €50 is top. Mooie site met veel keus.
Beste Roland, Bedankt voor deze mooie review. Bij ons is het zelfs zo dat bestellingen boven de €35,- gratis worden verstuurd naar adressen in België en Nederland. Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Serviceteam Hendriks
Wat een fijne webwinkel, met groot aanbod. Ik was op zoek naar een specifiek nieuw item en kwam zo hier terecht. Snelle levering. Blij met mijn petje.
Ik had eigenlijk mijn keuze al gemaakt (voor de Safarica Chicco 2 TC.) Eigenlijk zat ik er helemaal niet op te wachten om daarover te gaan communiceren met de verkoper. De manier waarop ik werd benaderd door deze enthousiaste vent maakte dat er toch een goed gesprek ontstond waardoor ik werd overtuigd om te kiezen voor de (100 eu duurdere) Bardani Amigo 350 rstc. Een win voor mij en een win voor Kampeerwereld! Daarna zocht hij ook nog even voor me uit waar ik de jerrycans kon vinden in deze immens grote winkel. Koesteren die kerel, die komt er wel, maar dat weten jullie natuurlijk al lang!
Beste Michiel, Bedankt voor je mooie en leuke review! Fijn om te horen dat je het een prettig gesprek vond met de specialist. Op elke afdeling in onze winkel hebben wij collega's rondlopen die daar gespecialiseerd in zijn en daardoor ook met veel enthousiasme het over kunnen brengen op onze klanten. Hopelijk heb je lang veel plezier van je mooie tent en zien we je graag een keer terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Serviceteam Hendriks
Dankzij de service van Hendriks kunnen we nu toch lekker zitten op vakantie! We waren niet tevreden over de kwaliteit van een kampeerstoel. De klantenservice reageerde adequaat en vroeg ons, na het sturen van foto’s , of het toch mogelijk was om langs te komen met de stoel. Na een visuele check begrepen ze onze klacht en kregen we zonder gedoe en met excuses ons geld terug. Meteen andere stoelen uitgezocht uit het ruime assortiment. Fijne winkel met goede sfeer en prettig, zeer behulpzaam personeel.
Beste Maaike, Bedankt voor deze prachtige review. Fijn om te horen dat we een vervelende ervaring om hebben kunnen draaien naar een positieve ervaring. Dit is ook waar wij elke dag naar streven op elke afdeling in de winkel. Veel plezier met jullie nieuwe stoelen en tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Serviceteam Hendriks
De onlinewinkel is vlot toegankelijk met een erg uitgebreide keuze. De bestelling ging haast vanzelf, de betaling ook. Update e-mails volgden en de bestelling ook. Factuur in orde . Producten zijn zoals beschreven en ik heb ze ook dadelijk in gebruik genomen (nl. nieuwe elastiek bij Lafuma relaxzetel als ook een badstof hoes bij diezelfde Lafuma-relaxzetel). Terug languit van het zonnetje genieten! (de hoes voor transport van die relaxzetel heb ik nog niet geprobeerd...dit zal voor de winter zijn, vermoed ik)
Beste Maja, Bedankt voor deze super review. Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en je heel blij bent met je aankopen. Veel plezier met je aankopen en tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Serviceteam Hendriks
Fijne sandalen, goeie aanbieding.
Ik had Teva slippers besteld voor de vakantie voor mijn dochter. Toen de levering kwam, bleek dat verkeerde maat geleverd was. Toen ik dat meldde, zouden ze gaan kijken om de juiste maat op te sturen. Toren bleek dat de juiste maat niet meer voorradig was.. balen! Maar dit was slechts 1 ervaring, ik heb geen andere ervaringen met ze. Ik kan op basis hiervan eigenlijk niet aan- of afbevelen.. vandaar de aanbeveling “ja”
Beste Marlies, Bedankt voor je review. Vervelend dat de bestelde Teva slippers in de verkeerde maat geleverd waren en de juiste maat niet voorradig was, excuus daarvoor. Hopelijk dat de eventuele volgende bestelling voor een betere ervaring zal zorgen. Met vriendelijk groet, Serviceteam Hendriks
Hierbij wil ik met name het personeel de grootste complimenten geven. Je merkte dat ze met plezier werken en deskundig de klanten helpen. Niets is hun te veel met grote glimlach. Het was zeer aangenaam hier te winkelen naast het prettige personeel was er ook een groot en diverse assortiment en keuze.
Beste, Bedankt voor je mooie review! Hopelijk kunnen wij je in de toekomst net zo goed van dienst zijn en veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Serviceteam Hendriks
Op donderdag besteld en op vrijdag in huis (in België). Hoe doen ze het toch? Topservice! Product zelf ook topproduct. Ondertussen al 2 weekends gebruikt en ben er zeer tevreden over.
Le matériel semble très bien. Nous le testerons dans les semaines à venir. Ensemble complet, léger et compact.
Armlegger van onze camping stoel gebroken. Bij een aantal grote kampeerwinkels die dealer waren geprobeert om een losse armlegger te bestellen. Ging allemaal zeer moeizaam. Savonds Kampeerwereld Hendriks gebeld en kreeg een aardige bereidwillige dame aan de lijn. Ze liep gelijk naar het magazijn om te kijken of ze een losse armlegger hadden liggen. En ja, hij was op voorraad. Gelijk ingepakt en na betaling direct verzonden. Super service dus, bedankt Jasmijn!
Snelle verzending en goede informatie over de bezorging.