rotslecht

gekocht artikel werkt niet ,technisch mankement,,,, verschillende mails gestuurd naar klantenservice,nul komma nul antwoordt,,,,,gewoon geen reactie,,, ik kan alleen de mensen aanraden nooit meer iets te kopen,,,, zelfs de chinese webshops,zijn eerlijkeren correcter,,,, sorry NOOIT MEER,,, doe ik hier nog een aankoop

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Slechte of eigenlijk geen oplossing en slecht geluisterd.

Wij sturen iets terug dat heel snel stuk is. Wat er stuk is hebben we aangegeven bij het aanmelden van de retourzending en aan de telefoon. In de werkplaats is ook geconcludeerd wat stuk is. Maar daarna terug gestuurd met een idee hoe ik het zelf kan repareren. Dat had ik zelf ook bedacht, maar naar mijn idee hoort het niet zo snel los/ stuk te gaan. 3 keer gebruikt. Voor ik kon reageren op de opposing die jullie boden was het artikel alweer op weg terug zonder reparatie. Dit is service om van te huilen.

Snelle levering

Geen problemen. Snelle levering. Mooie bergschoenen.

Prima de luxe

Fijne stoelen voor oi mooie prijs

perfect

snelle levering

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Producten zijn ok. Maar de levering was niet ok!

De zending was al een keer teruggestuurd omdat de fles kapot was gegaan onderweg. Dus heb ik heel lang moeten wachten tot er een nieuwe zending toekwam. Dit pakket was doornat,want de fles had gelekt.... Gevolg was dat de helft van mijn fles was leeggelopen in de doos.... Dan wordt het product zeer duur! Ok denk niet dat er na twee mankementen nog een bestelling volgt.......

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed product en levering volgens afspraak

Zeer vlotte levering

Helemaal goed

Ik kan na lang zoeken mijn batterijen weer opladen

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Uitstekende service en snelle levering

Was een onderdeel nodig voor een petroleumkachel wat normaal gesproken niet los verkrijgbaar is. Toch de moeite genomen om betreffend onderdeel op te sporen en op te sturen. Perfecte service en vriendelijke medewerkers.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Superfijne telefonische hulp bij uitkiezen juiste product

Om de juiste regenbroek uit te kiezen had ik wat vragen, dus ik heb gebeld. Ik werd heel ontspannen, enthousiast en vakkundig geholpen door Martijn. Daar word ik zo blij van. Dat is echt een meerwaarde, het menselijk contact. Dankjewel!

Prima komen afspraak na.

Bestelling geplaatst toen bleek het product niet op voorraad te zijn. Zijn keurig op de hoogte gehouden ivm de nalevering van het artikel. Is toen nog sneller geleverd dan verwacht.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je prachtige review! Wij zijn blij om te lezen je goed op de hoogte bent gehouden. Wij streven ernaar om zo transparant mogelijk te zijn m.b.t online orders. Serviceteam Kampeerwereld Hendriks

tafel kwijt geraakt bij bezorgdienst

mijn eerste bestelling de kampeertafel is kwijt geraakt bij de bezorgdienst, dit hebben jullie netjes opgepakt, en daarvan mij op de hoogte gehouden. daarna een nieuwe order ingezet, en deze is netjes ontvangen

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen verder. Wij streven ernaar om de klant overal van op de hoogte te brengen m.b.t de orders en is je reactie heel mooi om te lezen. Serviceteam Kampeerwereld Hendriks

super snel mijn spullen thuis!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede service zeer naar tevredenheid geholpen.

De mevrouw die ik aan de telefoon heeft me meer dan prima geholpen. Zij vertelde dat het onzin is dat ik maar 1 soort sok in de zibro kan. Zij heeft de juiste gestuurd en de kachel brand prima.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze super review! Mooi om te lezen dat je goed bent geïnformeerd en dat we snel de juiste kous hebben kunnen versturen. Geniet lekker van jullie kachel! Serviceteam Kampeerwereld Hendriks

eenvoudig besteld en geleverd volgens afspraak

eenvoudig besteld en geleverd volgens afspraak

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

heel correct in het behandelen van mijn klacht

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel, duidelijk en makkelijk te bestellen

Bestellen was makkelijk met duidelijke info. Ook na bestelling werd ik goed en duidelijk geïnformeerd wanneer ik mn pakket.kon verwachten. Inmiddels is.het slaapmatje ook gebruikt en was ook hier een goede ervaring.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie review! Wij zijn blij om te lezen dat de website duidelijk genoeg was om makkelijk je bestelling te voltooien. Wij streven ernaar om zo transparant mogelijk te zijn m.b.t online orders. Serviceteam Kampeerwereld Hendriks

Prima!

Prima ervaring

Super!

Snelle levering en hetgeen niet voorradig was, is 2 dagen nadien terugbetaald!

zeer tevreden

makkelijk bestellen en snel geleverd. dat het verpakkingmateriaal hergebruikt is is ook een pluspunt.

Zeer snel geleverd

Naast snelle levering ook goed verpakt.

Top !

Snelle levering, Juiste prijs

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Personeel zijn kundig en creatief in oplossingen

Snelle levering

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ontzettend goed, ooit eerder zo een kachel gehad op de vorige camping. Geeft goede warmte. Fantastisch!!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.