Sneller dan verwacht..

's middags besteld en de volgende dag het pakket met de BBQ al in huis!

Uitstekend!

Eerste bestellling, alles vlot verlopen, snelle levering. Bestel hier zeker nog eens! Aanrader!

Supersnelle levering

Alles helemaal oké

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel geleverd en goed verpakt

Producten precies zoals besteld. Prijs is goed en vooral gratis levering boven €50 is top. Mooie site met veel keus.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed assortiment, snelle levering.

Wat een fijne webwinkel, met groot aanbod. Ik was op zoek naar een specifiek nieuw item en kwam zo hier terecht. Snelle levering. Blij met mijn petje.

Echt goed advies gekregen

Ik had eigenlijk mijn keuze al gemaakt (voor de Safarica Chicco 2 TC.) Eigenlijk zat ik er helemaal niet op te wachten om daarover te gaan communiceren met de verkoper. De manier waarop ik werd benaderd door deze enthousiaste vent maakte dat er toch een goed gesprek ontstond waardoor ik werd overtuigd om te kiezen voor de (100 eu duurdere) Bardani Amigo 350 rstc. Een win voor mij en een win voor Kampeerwereld! Daarna zocht hij ook nog even voor me uit waar ik de jerrycans kon vinden in deze immens grote winkel. Koesteren die kerel, die komt er wel, maar dat weten jullie natuurlijk al lang!

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Dankzij de service kunnen we nu toch lekker zitten op vakantie!

Dankzij de service van Hendriks kunnen we nu toch lekker zitten op vakantie! We waren niet tevreden over de kwaliteit van een kampeerstoel. De klantenservice reageerde adequaat en vroeg ons, na het sturen van foto’s , of het toch mogelijk was om langs te komen met de stoel. Na een visuele check begrepen ze onze klacht en kregen we zonder gedoe en met excuses ons geld terug. Meteen andere stoelen uitgezocht uit het ruime assortiment. Fijne winkel met goede sfeer en prettig, zeer behulpzaam personeel.

vlot, correct en vriendelijk

De onlinewinkel is vlot toegankelijk met een erg uitgebreide keuze. De bestelling ging haast vanzelf, de betaling ook. Update e-mails volgden en de bestelling ook. Factuur in orde . Producten zijn zoals beschreven en ik heb ze ook dadelijk in gebruik genomen (nl. nieuwe elastiek bij Lafuma relaxzetel als ook een badstof hoes bij diezelfde Lafuma-relaxzetel). Terug languit van het zonnetje genieten! (de hoes voor transport van die relaxzetel heb ik nog niet geprobeerd...dit zal voor de winter zijn, vermoed ik)

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Fijne sandalen, goeie aanbieding.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Verkeerd product geleverd, juiste product was toen niet meer voorradig

Ik had Teva slippers besteld voor de vakantie voor mijn dochter. Toen de levering kwam, bleek dat verkeerde maat geleverd was. Toen ik dat meldde, zouden ze gaan kijken om de juiste maat op te sturen. Toren bleek dat de juiste maat niet meer voorradig was.. balen! Maar dit was slechts 1 ervaring, ik heb geen andere ervaringen met ze. Ik kan op basis hiervan eigenlijk niet aan- of afbevelen.. vandaar de aanbeveling “ja”

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Super winkel met zeer ervaren en hulpvaardige medewerkers

Hierbij wil ik met name het personeel de grootste complimenten geven. Je merkte dat ze met plezier werken en deskundig de klanten helpen. Niets is hun te veel met grote glimlach. Het was zeer aangenaam hier te winkelen naast het prettige personeel was er ook een groot en diverse assortiment en keuze.

Uitstekend!

Op donderdag besteld en op vrijdag in huis (in België). Hoe doen ze het toch? Topservice! Product zelf ook topproduct. Ondertussen al 2 weekends gebruikt en ben er zeer tevreden over.

Bien

Le matériel semble très bien. Nous le testerons dans les semaines à venir. Ensemble complet, léger et compact.

Goede en snelle service

Armlegger van onze camping stoel gebroken. Bij een aantal grote kampeerwinkels die dealer waren geprobeert om een losse armlegger te bestellen. Ging allemaal zeer moeizaam. Savonds Kampeerwereld Hendriks gebeld en kreeg een aardige bereidwillige dame aan de lijn. Ze liep gelijk naar het magazijn om te kijken of ze een losse armlegger hadden liggen. En ja, hij was op voorraad. Gelijk ingepakt en na betaling direct verzonden. Super service dus, bedankt Jasmijn!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle verzending en goede informatie over de bezorging.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Geweldige supersnelle service, geweldig artikel!

Ik had heel snel vervanging nodig voor de kapotte zitting van mijn ( oudere) Lafuma XL relax-zetel. Zonder problemen meteen gevonden, en meteen de meer luxueuze kussen-versie besteld. Werd volgende dag al geleverd! TOP!

Tevreden

Snelle levering, goed verpakt en dat allemaal voor een goede prijs. Ik ben tevreden.

Snel geleverd, (hele) lichte schade

De relax werd ontzettend snel geleverd: fijn! Jammer genoeg bood de kartonnen verpakking onvoldoende bescherming en waren twee uiteinden door het karton gegaan (met hele lichte schade tot gevolg, ik hoop vooral dat het met de tijd niet erger wordt).

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Kreeg maar de helft van mijn bestelling

Na telefonisch contact werd de 2e helft alsnog nagezonden.

Alles naar wens!!!

Eerlijke prijzen en een vlugge levering.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Fijne winkel, maar de prijzen kloppen niet altijd.

Fijne winkel. Komen er 2 a 3 keer per jaar. Mooi assortiment, goede kwaliteit tenten. Alleen de prijzen met wat er in de winkel gekocht wordt en de site kloppen niet altijd. Dat is wel jammer. En voor dat prijsverschil gaan we niet heen en weer rijden. Tip: check de prijzen beter

Naar wens

Snel geleverd, goed verpakt, verzending was service: super!

Excellente service

Mooie tafel gekocht, maar er bleek een defect. Nieuwe tafel snel binnen en alles verder keurig en met kunde afgehandeld.

Lekker warme slaapzak!

Via Bollie een lekker warme slaapzak besteld. Vertrouwde kwaliteit van Nederlandse bodem. Terwijl iedereen lag te klappertanden in hun krappe mummies. Lag ik heerlijk te ronken in de heerlijke warme deken slaapzak. Goede tip, gooi bij een koude nacht van tevoren een warmtepad (bij de Action) in de slaapzak. Nóóit meer koud!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Supergoed én snel geholpen!

Op zoek naar een paar wandelschoenen voor de Vierdaagse van Nijmegen kwam ik uit bij Kampeer wereld Hendriks. Omdat ik de schoenen graag snel in huis wilde hebben had ik telefonisch contact opgenomen. Ik werd heel vriendelijk en goed geholpen. De volgende dag al kreeg ik de wandelschoenen thuis gestuurd. Kortom: supergoed én snel geholpen. De 5 sterren zijn dik verdiend!

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo