geen
GEEN
Nette showroom en duidelijk advies (zonder opdringerig te zijn) bij aankoop. Heldere afspraken over plaatsing en planning nagekomen. Het is een familiebedrijf met hart voor de zaak.
uuuhhhhhhhhhhhhhhhh.....
Klein probleem bij plaatsing is prima opgelost. werken snel en bij plaatsing lossen ze ook andere zaken op die niet zijn afgesproken
Goed bedrijf, vakmensen met vakkennis. Hebben onze zolder bouw inclusief dakkapel. Niet de goedkoopste, wel de beste. Zeker aan te bevelen.
Wij zijn zo blij dat wij voor Rijnland gekozen hebben en niet voor Belisol. Het personeel van Rijnland is vele malen meer betrokken bij je. Er werd ook niet gepusht nadat we de offerte hadden. We konden rustig de tijd nemen. De monteurs zijn leuke kerels en vakbekwaam. Ze hebben niet de mentaliteit van iets afraffelen. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Ze hebben ook goed met ons overlegd bv. over de aftimmering. Ze vonden het langrijk dat wij het mooi vonden. Top! Bedankt Rijnland!
prettig zaken mee gedaan. Bas en Filip hebben keurig werk afgeleverd. Nazorg door de jongens is goed.
Na goede voorlichting en advies mbt de openslaande deuren en kleur, was het wachten op de dag van plaatsing. De snelheid, zorgvuldigheid en enthousiasme waarmee de jongens werkten, zorgden voor vertrouwen en wederzijds enthousiasme. Ze verdienen een dikke 10! Het uiteindelijke resultaat is fantastisch. Wij kunnen Rijnland Kozijnen bij iedereen aanbevelen.
er wordt rustig en heel goed doorgewerkt,en zaagsel enz. wordt keurig opgeruimd.
De kozijnen zijn met veel zorg en een perfecte afwerking geplaatst in een oude, niet zo degelijke en behoorlijk verzakte gevel. Iedereen die de kozijnen ziet is enthousiast over het resultaat.
NA
Echte vakmensen! Allles precies zoals afspraak! Werken snel en netjes! Top!
Deskundig, plezierig personeel. Werkt netjes.
Wij zijn heel erg blij dat wij voor Rijnland gekozen hebben. De monteurs werkten netjes en dachten met ons mee. De kozijnen zijn van een prima kwaliteit. De volgende klus besteden wij weer aan jullie uit, zeker weten!!
Een "sleutelje" vind ik absoluut absurd.
Niet
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde.
Een onderdeel niet geleverd volgens bestelling, wel goed nageleverd, maar duurde enige tijd.