• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 3

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kende "Mijn Autocoach" niet doch ben positief verrast. Je kunt bij een dergelijk grote aankoop toch beter wat meer uitgeven en zo wat zekerheid te kopen.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 1

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg klantvriendelijk, duidelijke en gestructureerde manier van werken, goede adviezen, snelle service, erg tevreden.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 3
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Verbeterpunten: Het onderhandelen kon beter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De autocoach heeft bijgedragen aan onze besluitvorming een auto wel of niet te kopen, o.a. door aanvullende info mbt diefstal,schade,slijtage en opgevallen afwijkingen van het normale patroon, kennis die wijzelf missen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Flexibele en goede advisering bij keuze meest passende merk/model Uitstekende kwaliteit inspectie

2 sterren: slechter dan verwacht

Geef de klant een duidelijk concreet oordeel van de staat van de auto. Zonder meetapparatuur lijkt me dit lastig. Het blijft vaag

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 1

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omdat ik totaal geen verstand van auto's heb, heb ik de autocoach ingehuurd. De autocoach heeft de auto goed nagekeken op veel punten ook aan de onderzijde. Dat geeft vertrouwen bij de aankoop. Ook de prijs is flink naar beneden, nadat we eerst gezamenlijk de strategie bij de onderhandeling hadden bepaald.

• Prijs-kwaliteitverhouding
  • Verbeterpunten: Zou ik niet kunnen zeggen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Meer dan positief. uitermate betrouwbaar en vakkundig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een plezier om een auto te kopen met de begeleiding van iemand die deskundig is op dit gebied. Mijn vertrouwen was gegrond en zelfs de verkoper van de auto was heel blij om op deze manier de auto te verkopen. Een win win voor mij als koper, de verkoper en mijnautocoach!! Deze service kan ik aan iedereen sterk aanbevelen die weinig kennis heeft van autos. R. Rijntjes Sint Hubert

• Verbeterpunten: geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zeker technische kennis van zaken! De autocoach kijkt goed de auto na. En komt met voorstellen om bepaalde zaken op te lossen.

• Prijs-kwaliteitverhouding
  • Verbeterpunten: Men moet meer duidelijkheid geven over het afgenomen pakket en de bijbehorende voorwaarden. Ik had pakket 2 afgenomen, in een email zelfs expliciet aangegeven, maar betaalde uiteindelijk voor pakket 3. Ik kan dat enigzins billijken want de autocoach heeft gedurende het gehele traject wel actief meegezocht naar alternatieven. Uiteindelijk heb ik wel een auto gekocht die ikzelf had gevonden. Tevens zou het goed zijn om duidelijke afspraken met de verkopende partij te maken, zodat het niet kan voorkomen dat de auto inmiddels verkocht is. Dat overkwam mij namelijk. bij de eerste afspraak die we gemaakt hadden. Ook begrijp ik dat er aanvullende diensten en producten van derden verkocht (moeten) worden, maar het kwam wat te commercieel over, hoewel de autocoach zich niet al te opdringerig gedroeg. Wat betreft de onderhandelingsvaardigheden van de autocoach ben ik minder tevreden, omdat er niet tot nauwelijks korting is gegeven. Dat kwam deels ook door de zeer goede staat van de auto en de zeer gunstige prijs, Er zat weinig onderhandelingsruimte in. Maar dat de autocoach zichzelf terugverdient, heb ik niet als zodanig ervaren. Uiteindelijk ben ik natuurlijk wel degene die beslist, dus ik kan het de autocoach niet kwalijk nemen dat ik uiteindelijk meer heb betaald dan ik had willen betalen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het klikte gelijk met de medewerker erik,qua werkwijze en gesprekken,werd keurig van huis opgehaald en weer thuis gebracht,want had zelf geen auto en was geen probleem voor mijnautocoach.

• Prijs-kwaliteitverhouding
  • Verbeterpunten: Geen verbeterpunten,alles werd keurig en netjes nagekeken,misschien dat de auto op een conputer nog kan aangesloten worden om in het systeem van de suto te kijken,maar dat zal ook nog wel komen,perfecte afhandeling.

Stationsplein 99 285

1703 WE Heerhugowaard

Over Autocoach

De occasionmarkt kent voor Autocoach geen geheimen. Ons team van specialisten ondersteunt en beschermt dagelijks tientallen autokopers bij de aanschaf van tweedehands auto’s. In 2011 zijn we gestart met aankoopkeuring voor auto’s op locatie. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de ideale partner voor het zorgeloos aanschaffen van je volgende auto. Als autokoper ontzorgen we je graag volledig bij de aanschaf. Van het doelgericht vinden van de perfecte auto, het screenen van de aanbieder, autoverleden en prijs, het onderhandelen van de beste deal, het beoordelen van de autokwaliteit op locatie, het toezien op de transactie en het rijklaar maken, tot aan de bezorging aan huis. Jouw eventuele inruilauto nemen we soepel mee in het traject, en wordt verkocht aan de partij met het hoogste gegarandeerde bod. Ook na de aanschaf van de auto blijven wij jouw aanspreekpunt voor nazorg en autovragen. Met Autocoach koop je iedere occasion in Nederland zorgeloos. Het kan zelfs volledig online. Onze service is daarmee uniek in zijn soort. Verwen jezelf met maximaal gemak, zekerheid en financieel voordeel in de aanschaf en eventuele inruil. Bepaal zelf hoeveel Autocoach je wilt gebruiken. Het kopen van je tweedehands auto is zo een geweldige ervaring!