Filters

10

Top begeleiding en expertadvies

De mensen van Autocoach hebben voor ons binnen een dag een keuring kunnen uitvoeren op een occasion. Met het rapport konden we naar de verkopende garage stappen met specifieke reparaties, en vervolgens konden we de offerte van de garage ook even toetsen bij Autocoach. Altijd bereikbaar, snelle service, en veel vertrouwen uitstralend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, snel en ontzorgend

Als je een auto op het oog hebt bij particulier of handelaar die weinig zekerheden biedt is dit absoluut een aanrader. Komen op locatie, zijn niet afhankelijk van een hefbrug (hebben ze zelf of regelen dat zelf). Nemen je alles uit handen. Dat zie je ook terug in de prijs van de keuring: niet de goedkoopste, wel de makkelijkste. Gedetailleerd keuringsrapport en zeer deskundig telefoongesprek nadien. Men laat de keuze aan de consument maar voedt die wel met onafhankelijke informatie. Ik heb “mijn” auto niet gekocht vanwege een waslijst aan op het oog niet waarneembaar achterstallig onderhoud en belabberd uitgevoerde schadereparaties. Goed besteed geld dus want voorkomen is beter dan genezen….

 • Aanbevelen? Ja
10

Topervaring!

Zeer fijne ervaring met Autocoach, hele aankoopproces hebben ze fantastisch gedaan, aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk rapport en advies

De keuring kon de volgende dag al plaatsvinden. De keurmeester was heel duidelijk in zijn commentaar. Een van de opmerkingen was dat de vorige service beurt al vrij lang geleden was qua tijd terwijl er sindsdien maar een gering aantal kilometers was gereden. De verkoper zou alsnog de service beurt uitvoeren. Zo had ik de kosten voor de keuring al bijna weer terugverdiend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte ondersteuning bij aankoop en verkoop

Uitstekend geholpen en geadviseerd door een professioneel team. Gedurende het hele traject van aanbod, selectie, aankoop en verkoop is de ondersteuning goed afgestemd geweest op mijn behoefte. Ze denken goed met je mee, handelen snel, maar niet te snel of te opdringerig. Gewoon goede waar voor je geld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles perfect (bizar!)

Als niet auto-kenner gezocht naar een partij die me kon helpen bij de aanschaf. Elk contact was netjes, correct en kundig. Bij een uitgave van ongeveer 20.000 prettig om bijgestaan te worden. Zeker ook met het idee een auto voor de komende jaren te kopen. Ik was bij de keuring aanwezig en aan alles merkte ik dat de keurder van autocoach verstand van zaken had. Bij het overmaken van het bedrag aan autocoach was ik wat argwanend omdat ik verwacht had het bedrag over te maken aan de dealer. Met een separate factuur aan autocoach voor de geleverde diensten. Ging goed, maar voelde vreemd om het bedrag aan autocoach over te maken ipv de dealer. Service in de IT backend is uitstekend. Super overzichtelijk en helder. Ik ben niet iemand die zomaar een 10 geeft. Maar deze verdienen ze. Ik ga ze zeker aanraden aan anderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nauwgezet en snelle service

Een hele professionele ervaring. Snel geregeld en een auto keuring die letterlijk alles van de auto blootlegt. Geen verborgen gebreken of een kat in de zak. Heb je een team nodig dat je helpt om de juiste tweedehands auto aan te kopen, dan raad ik autocoach.nl ten zeerste aan. Ze doen nauwgezet hun werk en koppelen zeer uitgebreid het resultaat aan je terug. Een volgende keer weet ik waar weer moet zijn. Dank jullie wel voor de goede zorg

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service, duidelijke keuring en goed advies

Wij hadden contact opgenomen met Autocoach voor de aankoopkeuring van een tweedehands auto. Gelijk vanaf het begin kregen we goed advies, aangezien de verkoper het liefst wilde dat we een voorlopig koopcontract ondertekenden. De dag erna zouden er namelijk andere mensen naar de auto komen kijken. Gezien onze twijfels over de auto, wilden wij dat liever niet doen. Autocoach heeft hierin gelijk met ons meegedacht. Tijdens het inplannen van de aankoopkeuring gaf de verkoper aan dat de volgende dag om 15u andere mensen zouden komen kijken, dus dat de keuring om 9u in de ochtend moest plaatsvinden. Autocoach heeft extra moeite gedaan en de planning aangepast zodat de keuring de volgende ochtend om 9u kon worden uitgevoerd. Ze hebben ons hier direct over geïnformeerd en aangegeven dat we dus wel snel moesten beslissen. Wat een fantastische service! Hierdoor hoefden wij het voorlopig koopcontract niet te ondertekenen en konden we de auto wel laten keuren. De volgende dag een duidelijk keuringsrapport ontvangen waar toch wel wat aandachtspunten uit kwamen. De keurder heeft netjes gebeld en alles toegelicht. Op basis daarvan konden we de onderhandelingen aangaan en hebben wij de auto uiteindelijk met een gerust hart gekocht. Wij zijn heel tevreden over Autocoach.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Mijn ervaring met de autocoach was werkelijk fantastisch. Ik zou iedereen die op zoek is naar een auto ten zeerste aanbevelen om met deze professionals in zee te gaan. We zijn allemaal bekend met het proces: je begint online naar modellen te kijken en er komt er één naar voren als jouw favoriet. De autocoach speurt ook zelf naar geschikte modellen voor jou. Maar hoezeer we ook online modellen vinden die ons aanspreken, grondig onderzoek van deze "favoriete" modellen is cruciaal om teleurstellingen te voorkomen. De autocoach beschikt over tools die jij als individu niet hebt, en deze extra informatie is van onschatbare waarde. Ze begeleiden het hele proces van begin tot eind, inclusief de overschrijving op jouw naam en de inruil van je oude auto. Hun checklist-systeem is indrukwekkend en laat geen ruimte voor fouten. Mijn oprechte dank gaat uit naar Frank en Lars voor de geweldige samenwerking bij de aanschaf van de auto.

 • Aanbevelen? Ja
9

Nieuwe en prettige ervaring

Onlangs heb ik een andere auto gekocht met autocoach en ik ben heel tevreden over de full service. Heel rustgevend om mensen met kennis van zaken aan je kant te hebben als je zelf weinig tot geen ervaring hebt met alles wat er komt kijken bij het aanschaffen van een andere auto, zoals het vinden van een geschikte auto, de aankoopkeuring en de onderhandeling. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Ontzettend goed geholpen door Autocoach

Bij Autocoach werden we ontzettend goed geholpen, ze dachten goed mee in het type bestelbusje dat wij zochten, heel fijn intake gesprek gehad, ze adviseerde heel goed over het type garage dat het busje aanbod (handelaar vs (Bovag-) garage), keken naar het aantal gereden km i.r.t. bouwjaar en gewicht. En met het advies van de auto inspectie keuring konden we de aankoop van het bestelbusje nog net iets completer maken. Ook legde ze goed uit, wat de reparaties in zou moeten houden en hoe je het verschil dan opmerkt. Uiteindelijk hebben zelf met alle tips en adviezen van autocoach wel zelf ons busje gevonden. We wisten steeds beter waar we op moesten letten zodat het busje aan al onze voorwaarden kon voldoen, binnen het ons budget.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed verlopen

In 2022 had ik zelf een auto gekocht op Marktplaats voor eur 7000. Vervolgens bleek dat daar EUR 2500 achterstallig onderhoud op zat :(. Dat zal me niet nog een keer gebeuren, dacht ik, toen de auto total loss was gereden en ik in 2023 alweer een nieuwe auto moest hebben. Ik ben daarom in zee gegaan met Autocoach en dat is me goed bevallen: - ze denken met je mee bij het zoeken, en komen met suggesties die ik zelf niet had bedacht; - de onderhandelingen zijn netjes uitgevoerd, zonder de verkoper onder druk te zetten (ook belangrijk is dat de relatie tussen koper en verkoper goed blijft); - ik heb de auto vervolgens laten keuren en daar kwamen wel zaken uit; maar de verkopende garage heeft dat vervolgens allemaal netjes opgelost. Ik was rond de EUR 500 kwijt maar heb nu een auto van 14 jaar oud, naar volle tevredenheid, met toch wel voldoende zekerheid over de technische staat van de auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Had 's ochtends gebeld voor een aankoopkeuring op locatie en werd 's middags al gebeld dat deze gedaan was met uitleg en een mooi uitgebreid verslag in de mail. Absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Autocoach: maximale zekerheid tegen een scherpe prijs!

Na een mindere ervaring bij een regulier autobedrijf uiteindelijk na een tip bij autocoach uit gekomen. Voor een scherpe prijs nemen ze alle stappen in het aankoopproces van een auto uit handen. Via een helder stappenplan word je keurig op de hoogte gehouden en zorgen ze bijvoorbeeld ook voor de beste deal als je een auto wilt in ruilen. Naar mijn idee is dit echt next level in de zoektocht/aanschaf van een auto!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring

Hoe kwam ik bij Autocoach terecht? Om meer keuze te hebben bij het kopen van een occasion, beperkte ik mijn zoektocht niet tot mijn eigen regio, maar zocht ik via de gebruikelijke zoekmachines naar geschikte occasions in heel Nederland. Uiteindelijk vond ik een occasion ver buiten mijn eigen regio. Echter dat zou dan betekenen een lange reis met de onzekerheid dat die occasion me niet zou bevallen. Bij toeval via een autodealer website kwam ik achter Autocoach als een manier voor kopen op afstand. Dit leek mij DE manier om meer keuze te hebben bij het vinden van een occasion, en ik ben niet teleurgesteld. Het tegenovergestelde zou ik stellen, ik ben zeer enthousiast over Autocoach. Ik heb de full service genomen voor het aankopen van mijn auto. Geweldige service, ik werd continu op de hoogte gehouden, ik had en heb het volste vertrouwen in hun deskundigheid en professionalisme. Autocoach is DE manier om een occasion aan te kopen indien jezelf niet de expertise hebt of meer keuze en begeleiding zoekt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Had nog nooit van ze gehoord maar koop nu geen auto meer zonder!

Voor mijn zoon was ik op zoek naar zijn eerste auto-tje en via via kwam er een beschikbaar. Ikzelf woon in het zuiden van het land, mijn zoon in het midden. Via Dr. Google vond ik autocoach en las alle positieve reacties. Dus op de website de gegevens ingevuld en werd al snel gebeld om e.e.a. door te spreken. Volgende dag de details voor de inspectie doorgekregen en zojuist een zeer uitgebreid rapport ontvangen. Ook werd ik gebeld door Ruud de inspecteur. Samen hebben we het over de auto en de inspectie gehad en zijn advies en enkele aandachtspunten. Wat een prima service, snel en zeer effectief. Ik koop niet vaak tweedehands auto's maar vanaf nu koop ik er geen enkele meer zonder autocoach! Top!

 • Aanbevelen? Ja
5

Geen diepgang

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van hun diensten aangezien het voor mij een droomauto betrof en het voor intern goed verkocht moest krijgen. Hierdoor krijg je voor een aanzienlijk bedrag een rapport met foto's. Het mega nadeel hiervan is dat er eigenlijk geen overleg is met degene die het heeft gedaan. (je mag wel bellen, maar dan lezen ze het eigenlijk voor wat er staat) Maar nog belangrijker is dat er niet wordt ingegaan op de auto zelf. (er zijn meerdere voorbeelden, maar heb deze genomen) Bijv er zit alarm op. Hier staat dan een vinkje bij. Dit kan dus een startonderbreker zijn wordt verteld bij bellen of iets meer. Nu bleek hier een klasse 5 op te zitten met ook nog hellingshoek detectie met certificaat. Dit hoor je niet en moet je zelf achter komen. Als je dan meerdere honderden euro's kwijt bent, is mijn mening dat ik dit niet nog eens zou doen. Even los dat dit belangrijk is voor evt verzekering, wil en behoor je dit gewoon weten.

 • Aanbevelen? Nee
2

Weggegooid geld

Een Mercedes SLK 350 laten keuren door Autocoach. De auto is 19 jaar oud, slechts 35.000 km gereden, import uit Japan. Ziet er nagelnieuw uit, prachtige auto. Geen koopje hoor. Op aanraden van de dealer laten keuren door Autocoach, want deze wil geen gezeur achteraf. Auto kwam glansrijk door de keuring. Kostte wel € 350,- omdat het een bijzondere auto is. De auto dus gekocht. Toen ik de auto op ging halen viel mij direct op dat er bij stationair draaien misfires (beetje stotterende motor) waren en toen ik ermee op de snelweg reed vond ik de vering wel heel slap. Een lang verhaal kort. De misfires hadden te maken met een kapotte bobine. Deze zijn netjes vervangen onder garantie. Maar de schokbrekers niet, die moet ik nu zelf laten vervangen ad € 1.000,- Had de keurmeester zijn werk goed begrepen dat hadden hem die bobineproblemen moeten opvallen en had hij op zijn minst een opmerking moeten maken over de slappe vering (en dat slap is nog een understatement). Ik noem het levensgevaarlijk want de wielen stuiteren bv als je over een dwarsrichel rijdt. En in een hobbelige bocht dwijl je bijna van de weg af. Ik heb Autocoach gebeld en verteld dat ik erg ontevreden ben over de keuring. Want had de keurmeester zijn werk goed gedaan dan had ik nog over de schokbrekers kunnen onderhandelen. Zij hebben nog een halfslachtige poging bij de dealer gedaan, maar die ging er niet in mee om de schokbrekers te vervangen. Een goede keuring had mij een hoop problemen kunnen voorkomen (dat is ook de reden van een keuring). Maar nu de heren gewoon niet hun ongelijk willen toegeven vind ik het nog mijn plicht om anderen te waarschuwen voor een keuring door deze club. Waar ze mij van nut hadden kunnen zijn hebben ze het laten liggen. Dus wat mij betreft weggegooid geld.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Frans, Zoals Telefonisch al met u besproken vinden wij het heel vervelend om te horen dat u klachten ervaart met de auto. Onze keurmeester heeft de auto met zeer grote zorg beoordeeld en heeft de werking beoordeeld op basis van een proefrit en een visuele inspectie op de brug. Daarin kwamen geen bijzonderheden naar boven over de werking van de vering, buiten de normale slijtage die men kan verwachten bij een 19 jaar oude auto. De auto is na onze keuring ook nog APK goedgekeurd zonder opmerkingen over de schokdempers. U geeft aan dat u vanaf het begin af aan al klachten ervaart over de werking van de vering voor, maar helaas meld u zich pas na 3,5 maand na de keuring bij ons en heeft u de klacht ook niet gemeld bij de verkoper. Omdat wij het wel vervelend vinden dat u nu klachten ervaart hebben wij via de verkoper geprobeerd of zij dit onder garantie voor u willen herstellen of een coulance regeling met u willen treffen, helaas waren zij hier niet toe bereid. U had al een afspraak gepland om de schokdempers te vervangen en gaf aan dat wij verder niets meer konden betekenen, daarna hebben wij de klacht intern afgesloten.

10

uitstekende en snelle afhandeling

zie boven - ik kan nog toevoegen: goede oordeelkundige keuring. Top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede keuze voor aankoopkeuring

In juli 2023 beroep gedaan op Autocoach. Het proces verliep snel en eenvoudig. Na het onderzoek ontving ik het rapport met een telefonische toelichting. Het heeft mij een goed en helder beeld opgeleverd over de auto. Vanwege een twijfelpunt achteraf nog overleg gepleegd met Autocoach. Daar hebben ook weer correct op gereageerd en afgehandeld. Een prima partij voor aankoopadvies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een nieuwe en fijne beleving.

Een totaal nieuwe ervaring voor mij om online je auto te verkopen en een nieuwe auto te kopen. Ik zag zelf door de bomen het bos niet meer de een zegt dit en de ander zegt dat. Na het eerste telefonische contact dacht ik joh laten we dit eens doen goede referenties en het gaat mij ook een heleboel stress wegnemen. Mijn hele ervaring met autocoach is als zeer prettig ervaren.(niet opdringerig) In het hele traject van inruil van mijn oude auto naar mijn nieuwe auto ben ik goed begeleid en was ook goed terug te vinden in het stappenplan. -kwaliteitsbeoordeling(Foto's met beschrijving)Netjes en overzichtelijk. De oude auto werd opgehaald toen de nieuwe auto werd gebracht en alles stond netjes op naam en de oude auto werd netjes gevrijwaard. Geen spijt dat ik autocoach heb ingeschakeld ik kan je het aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, beter dan je kan voorstellen

Ongelooflijk zo goed als de service van Autocoach is. 3 jaar eerder ook al een auto met ze aangekocht, maar nu hebben ze alles nog weer veel verder verbeterd. Zoektocht naar auto gezamenlijk gedaan, heel erg goede en duidelijke technische keuring, mooie deal voor mij gemaakt, dan een schitterend soepel en goed gecommuniceerd systeem om alles (tenaamstelling en zo) voor je op orde te maken en een paar dagen later auto bij mij voor de deur afgeleverd (en pas toen hoefde ik te betalen). Kan niet beter!! Ga zo door Autocoach!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk contact en professioneel werk: dat werkt!

Zonder daadwerkelijk iemand van Autocoach lijfelijk te zien, krijg je toch het gevoel persoonlijk bijgestaan te worden. En dat voelt prettig. Zeker ook omdat er naast het digitale verslag van de keuring er weer persoonlijk met je gesproken wordt over hoe het ging.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en behulpzaam

Wij waren al een aantal jaar op zoek naar een auto, maar dit lukte ons niet vanwege tijdgebrek en keuzestress. Nadat we Autocoach hadden ingeschakeld, stonden zij diezelfde dag nog op de stoep om de inruilauto op te nemen. De volgende dag kwamen ze met een auto die voldeed aan al onze wensen voor een goede prijs! Het uitgebreide keuringsrapport is gedetailleerd en geeft vertrouwen in de aankoop. Zeer frequent gebeld door Autocoach om ons door het proces te begeleiden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader bij aankoop occasion

Na aanvraag snel en direct contact. Binnen 24 uur is de keuring geregeld met garage. Ter plaatse deels meegekeken (hoeft niet) en uitleg gekregen. Zeer uitgebreid rapport met tientallen foto’s ontvangen. Het positieve advies gaf ons meer zekerheid om de import auto te kopen. In het rapport is ook een aanbeveling opgenomen om wat dingen bij aankoop te regelen met verkoper zoals apk, beurt etc en welke reparaties op welke termijn verwacht zouden kunnen worden. Wij zijn erg tevreden en zullen in de toekomst geen aankoop zonder keuring meer aangaan. Een dikke pluim voor keurmeester Ruud!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Stationsplein 99 285

1703 WE Heerhugowaard

[email protected]

Over Autocoach

De occasionmarkt kent voor Autocoach geen geheimen. Ons team van specialisten ondersteunt en beschermt dagelijks tientallen autokopers bij de aanschaf van tweedehands auto’s. In 2011 zijn we gestart met aankoopkeuring voor auto’s op locatie. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de ideale partner voor het zorgeloos aanschaffen van je volgende auto. Als autokoper ontzorgen we je graag volledig bij de aanschaf. Van het doelgericht vinden van de perfecte auto, het screenen van de aanbieder, autoverleden en prijs, het onderhandelen van de beste deal, het beoordelen van de autokwaliteit op locatie, het toezien op de transactie en het rijklaar maken, tot aan de bezorging aan huis. Jouw eventuele inruilauto nemen we soepel mee in het traject, en wordt verkocht aan de partij met het hoogste gegarandeerde bod. Ook na de aanschaf van de auto blijven wij jouw aanspreekpunt voor nazorg en autovragen. Met Autocoach koop je iedere occasion in Nederland zorgeloos. Het kan zelfs volledig online. Onze service is daarmee uniek in zijn soort. Verwen jezelf met maximaal gemak, zekerheid en financieel voordeel in de aanschaf en eventuele inruil. Bepaal zelf hoeveel Autocoach je wilt gebruiken. Het kopen van je tweedehands auto is zo een geweldige ervaring!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.