Filters

9

Goede keuze voor aankoopkeuring

In juli 2023 beroep gedaan op Autocoach. Het proces verliep snel en eenvoudig. Na het onderzoek ontving ik het rapport met een telefonische toelichting. Het heeft mij een goed en helder beeld opgeleverd over de auto. Vanwege een twijfelpunt achteraf nog overleg gepleegd met Autocoach. Daar hebben ook weer correct op gereageerd en afgehandeld. Een prima partij voor aankoopadvies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een nieuwe en fijne beleving.

Een totaal nieuwe ervaring voor mij om online je auto te verkopen en een nieuwe auto te kopen. Ik zag zelf door de bomen het bos niet meer de een zegt dit en de ander zegt dat. Na het eerste telefonische contact dacht ik joh laten we dit eens doen goede referenties en het gaat mij ook een heleboel stress wegnemen. Mijn hele ervaring met autocoach is als zeer prettig ervaren.(niet opdringerig) In het hele traject van inruil van mijn oude auto naar mijn nieuwe auto ben ik goed begeleid en was ook goed terug te vinden in het stappenplan. -kwaliteitsbeoordeling(Foto's met beschrijving)Netjes en overzichtelijk. De oude auto werd opgehaald toen de nieuwe auto werd gebracht en alles stond netjes op naam en de oude auto werd netjes gevrijwaard. Geen spijt dat ik autocoach heb ingeschakeld ik kan je het aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, beter dan je kan voorstellen

Ongelooflijk zo goed als de service van Autocoach is. 3 jaar eerder ook al een auto met ze aangekocht, maar nu hebben ze alles nog weer veel verder verbeterd. Zoektocht naar auto gezamenlijk gedaan, heel erg goede en duidelijke technische keuring, mooie deal voor mij gemaakt, dan een schitterend soepel en goed gecommuniceerd systeem om alles (tenaamstelling en zo) voor je op orde te maken en een paar dagen later auto bij mij voor de deur afgeleverd (en pas toen hoefde ik te betalen). Kan niet beter!! Ga zo door Autocoach!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk contact en professioneel werk: dat werkt!

Zonder daadwerkelijk iemand van Autocoach lijfelijk te zien, krijg je toch het gevoel persoonlijk bijgestaan te worden. En dat voelt prettig. Zeker ook omdat er naast het digitale verslag van de keuring er weer persoonlijk met je gesproken wordt over hoe het ging.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en behulpzaam

Wij waren al een aantal jaar op zoek naar een auto, maar dit lukte ons niet vanwege tijdgebrek en keuzestress. Nadat we Autocoach hadden ingeschakeld, stonden zij diezelfde dag nog op de stoep om de inruilauto op te nemen. De volgende dag kwamen ze met een auto die voldeed aan al onze wensen voor een goede prijs! Het uitgebreide keuringsrapport is gedetailleerd en geeft vertrouwen in de aankoop. Zeer frequent gebeld door Autocoach om ons door het proces te begeleiden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader bij aankoop occasion

Na aanvraag snel en direct contact. Binnen 24 uur is de keuring geregeld met garage. Ter plaatse deels meegekeken (hoeft niet) en uitleg gekregen. Zeer uitgebreid rapport met tientallen foto’s ontvangen. Het positieve advies gaf ons meer zekerheid om de import auto te kopen. In het rapport is ook een aanbeveling opgenomen om wat dingen bij aankoop te regelen met verkoper zoals apk, beurt etc en welke reparaties op welke termijn verwacht zouden kunnen worden. Wij zijn erg tevreden en zullen in de toekomst geen aankoop zonder keuring meer aangaan. Een dikke pluim voor keurmeester Ruud!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geadviseerd en goede kennis van auto's

Een zeer ervaren en kundige man nam alle tijd om de aankoopauto te keuren. Bij de keuring werden we erbij geroepen om samen met hem rondom de auto te lopen. Heel erg fijn en goed geadviseerd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uiterst tevreden over de service van Autocoach

Mijn ervaring met autocoach is uitstekend. Regelmatig contact gehad met Lars en die hielp mij het hele proces door, erg fijn en professioneel. Waardeer de proactieve houding en manier van communicatie. Daarbij een zeer gedetailleerd rapport ontvangen van mijn ‘nieuwe’ auto, die letterlijk van onder tot boven is gefotografeerd en uitgelezen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review Dennis. Veel plezier met je nieuwe auto en als er vragen zijn kan je altijd contact met ons opnemen.

7

Perfecte informatie maar veel later dan verwacht.

In de bevestigingsmail die ik kreeg na het inplannen van de afspraak stond dat ik kort na de aankoopkeuring gebeld zou worden. Echter had ik na ongeveer 4/5 nog niks vernomen. Dus heb ik zelf maar gebeld, het nummer gekregen van de werknemer die de aankoopkeuring heeft gedaan. Deze meneer heeft mij na de eerste keer niet opnemen, de tweede keer dat ik gebeld heb keurig geholpen, meteen te woord gestaan en alle belangen punten van de auto met mij doorgenomen. Kort hierna kreeg ik dan ook het rapport waar ik erg veel aan had. Gelukkig stond de afspraak om 9 uur 's ochtends waardoor ik aan het eind van de middag langs de dealer kon, hier heb ik de punten besproken en met de dealer afgesproken dat hij deze zou verhelpen en hij heeft me nog een kleine korting gegeven. Al om al, door de auto keuring wist ik precies waar ik aan toe was en heb ik met zekerheid de auto in kwestie kunnen kopen. Als er beter gecommuniceerd was dat de persoon die de aankoopkeuring heeft gedaan mij later zou bellen door drukte hadden jullie een 10 gekregen maar na 4 uur wachten zonder, maar iets te horen was ik toch aardig gefrustreerd. Desondanks raad ik autocoach zeker aan omdat je hierdoor een miskoop voorkomt en dit kan je 100e euro’s schelen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jasper, Hartelijk bedankt voor je review en goede feedback. We gaan dit meenemen in ons volgende overleg met de keurmeesters om onze dienstverlening te verbeteren.

9

Prima

Via autocoach een bmw 420 gekocht! Van A tot Z prima begeleiding! Ontzorgt en door hun gekeurd en gecontroleerd. Heerlijke auto en ze hebben waargemaakt wat ze beloven! Zeker het geld waard een aanrader! Martin

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, altijd doen!

Zeer positief. Zelf heb ik absoluut geen verstand van auto’s en daarom nam ik ‘de Autocoach’ in de arm. Nu ben ik verzekerd van én een technisch in orde zijnde auto én een mooie auto naar mijn wens in mijn prijsklasse. Autocoach was zeer geduldig, ze bleven enthousiast ondanks mijn wisselende ideeën. Ik raad iedereen die een auto zoekt aan om gebruik te maken van de expertise en service van “Autocoach.nl”. Autocoach dankjewel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en perfecte communicatie

Ik heb afgelopen week autocoach ingeschakeld. Direct prettig contact. Alles was snel geregeld tot de inspectie en vervolgstappen aan toe. Ik heb contact gehad met “ Marcel “ van autocoach. Marcel, hartelijk dank voor de geweldige service. Ik kan autocoach dan ook aan iedereen aanbevelen! Ik zal in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van jullie uitstekende service!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

mijn ervaring zou ik willen omschrijven met ''fantastisch''

deze manier van aanpak was voor nieuw. toch er voor gekozen. stappenplan goed overzichtelijk. maakt de keuze groter in het gericht zoeken. communicatie zeer toegankelijk en vriendelijk. medewerkers geven jou een goed gevoel en vertrouwen in de voortgang. zeer tevreden over de auto die geleverd is tw. alfa romeo giulietta. daarbij nog opgemerkt om met autocoach een samenwerking aan te gaan, daar kan ik alleen maar heel positief over zijn. de pakketkosten voor het totaal geleverde werk is zeker aantrekkelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Highly Professional services!

I had an absolutely fantastic experience with Autocoach and their team! From start to finish, their service was unparalleled. They took the time to understand my preferences and found me the car that met my expectations. What impressed me the most was their dedication to getting me the best deal possible. They negotiated on my behalf and saved me a significant amount of money. Their expertise and professionalism made the entire process smooth and stress-free. Communication was top-notch throughout the entire journey. They were always available to answer my questions and provide updates. Their passion for what they do truly shines through in their work.

 • Aanbevelen? Ja
10

positieve ervaring

Prettig contact, korte reactietijd, uitgebreide en serieuze keuring, uitgebreid en overzichtelijk rapport, helder aankoopadvies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Compleet ontzorgd bij de aankoop en verkoop van mijn auto

Met dank aan Autocoach vond ik de auto die bij me past. Met daarbij een objectieve aankoopkeuring (geen verborgen gebreken!). Ze verzorgden ook de onderhandeling met de verkoper. En hij werd door hen ook nog voor de deur afgeleverd. Via hun online systeem kon ik precies volgen in welke stap van de aankoop we zaten. Alles ging in overleg en ze dachten echt met me mee. Dit maakte het tot een heel fijn en ontspannen proces. Ze hebben mijn vorige auto voor een hele goede prijs weten te verkopen. Deze haalden ze op bij de aflevering van de nieuwe auto. De kosten voor Autocoach haal je er, o.a. dankzij hun onderhandelingen, direct uit en het scheelt heel wat stress en onzekerheid. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische ervaring

Op de zoektocht naar een cabrio ben ik gestuit op een in mijn ogen mooie VW EOS. Zelf gekeken maar thuis gekomen volop twijfel of de aangeboden staat van de auto de werkelijkheid is. Uiteindelijk gekozen voor Autocoach en na een zeer leuk gesprek over de mits en maren een aanvraag voor een keuring gemaakt. Deze werd binnen 24 uur uitgevoerd waarbij ik daarna een zeer gedetailleerd rapport ontving waarbij de auto volledig is doorgelicht. Later nog gebeld en ook nog toelichting gekregen. De volgende dag met de desbetreffende verkoper onderhandeld over de prijs en overgegaan tot de koop. Volgende week wordt de auto geleverd en mijn beslissing tot deze is zeer zeker mede door Autocoach bepaald. Top.

 • Aanbevelen? Ja
8

Al het gezeur uit handen

Het team heeft ons geholpen met het vinden van een nieuwe (tweedehands) auto. We zijn vooral onder de indruk van de grondigheid waarmee een auto wordt gekeurd en wat dat dan weer in de onderhandelingen aan extra oplevert. De verkoop van onze oude auto was zo geregeld en alle administratieve processen worden door hen opgepakt en afgehandeld. Tot en met de aflevering en de nazorg een perfecte prestatie.

 • Aanbevelen? Ja
2

Storing niet gezien, ondanks gevraagd

De communicatie verloopt snel en correct, maar dat is wat mij betreft het enige positieve. Je ontvangt een mooi rapport met foto's. Ik vraag me nu wel af wat de waarde van dit rapport is. Vooraf heb ik gevraagd of er extra gelet kon worden op een storing die in het display stond. Ik gaf al aan dat ik niet verwachtte dat dit de onderhoudsinterval zou zijn. De keurder gaf na de keuring aan dat dit wel een melding voor onderhoud was en dat het advies was om de auto te kopen. Nou, dat bleek dus niet de onderhoudsinterval te zijn. De storing is natuurlijk gereset bij afleverbeurt, maar dat was maar voor een dag. Auto laten uitlezen bij mijn eigen garage, gloeibougies kapot, verder ook een slot kapot. Kosten lopen richting 1100 euro. Voor mij geen autocoach met de volgende keer.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Jeroen, vervelend om te horen dat je klachten ervaart met de auto die je hebt aangeschaft. Graag komen we met je in contact om je te helpen bij het oplossen van de problemen. Helaas is dit tot nu toe nog niet gelukt maar we blijven proberen.

9

Een complete allesoverzichtelijke ervaring!

Door een foute aankoop in het verleden ben ik tot de keuze gekomen om via autocoach mijn aankomende auto te laten keuren. De dienstverlening is prettig, ze zijn goed te bereiken en zeer duidelijk in hun uitleg. In de aanloop naar de afspraak toe word je als consument maar ook de garage goed meegenomen. Het verslag is zeer uitgebreid goed gedocumiteerd en onderbouwd met foto's. Maar hun uiteindelijke advies mag ik leidend noemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superblij mer mijn nieuwe cabrio

Ik heb gebruik gemaakt van het Full Service pakket. Best spannend om het kopen van een auto helemaal over te laten aan Autocoach. Dat begrijpen ze goed. Je wordt in het hele proces goed op de hoogte gehouden via mail en persoonlijke telefoontjes. Op 16 juni de intake gedaan, daarna snel een mooie Mini Cabrio gevonden. In de aankoopkeuring kwamen nog wat punten die de verkoper moest verhelpen voordat de auto op 12 juli werd thuis gebracht. Ze doen dit iedere dag, maar laten ook merken dat ze begrijpen dat het voor mij best spannend is. Ze nemen de tijd om alles uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. Dank voor jullie hulp!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service

Dit zou ik iedereen aanraden die een occasion gaat kopen, snel een betrouwbaar en uitgebreid keuringsrapport over je mogelijke nieuwe auto, het heeft mij een prima auto opgeleverd dankzij de deskundigheid van Ruud! Top

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geinformeerd en daardoor meer zekerheid

Keuring is binnen 2 dagen uitgevoerd met als resultaat een duidelijk rapport en een goede telefonisch terugkoppeling. Ik ben heel tevreden over hun geleverde werk. Het zou nog beter zijn als autocoach me informeert wanneer hij de keuring gaat uitvoeren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede ervaring

Bij het kopen van een occasion bij een niet-merk garage ben ik bezorgd over de afhandeling van garantie. Daarom heb ik Autocoach ingeschakeld voor een keuring. Die is tot de kleinste details uitgevoerd. Gelukkig zijn er amper gebreken gevonden en ben ik gerustgesteld. Het kost wat, maar verwaarloosbaar t.o.v. de prijs van de occasion, dus zeer aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte dienstverlening

Deskundige en prettige advisering en begeleiding. Steeds onmiddellijke reactie op alle vragen. Duidelijk stappenplan, dat vootvarend wordt uitgevoerd met voortdurend doelmatige informatie aan de opdrachtgever.

 • Aanbevelen? Ja

Over Autocoach

De occasionmarkt kent voor Autocoach geen geheimen. Ons team van specialisten ondersteunt en beschermt dagelijks tientallen autokopers bij de aanschaf van tweedehands auto’s. In 2011 zijn we gestart met aankoopkeuring voor auto’s op locatie. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de ideale partner voor het zorgeloos aanschaffen van je volgende auto. Als autokoper ontzorgen we je graag volledig bij de aanschaf. Van het doelgericht vinden van de perfecte auto, het screenen van de aanbieder, autoverleden en prijs, het onderhandelen van de beste deal, het beoordelen van de autokwaliteit op locatie, het toezien op de transactie en het rijklaar maken, tot aan de bezorging aan huis. Jouw eventuele inruilauto nemen we soepel mee in het traject, en wordt verkocht aan de partij met het hoogste gegarandeerde bod. Ook na de aanschaf van de auto blijven wij jouw aanspreekpunt voor nazorg en autovragen. Met Autocoach koop je iedere occasion in Nederland zorgeloos. Het kan zelfs volledig online. Onze service is daarmee uniek in zijn soort. Verwen jezelf met maximaal gemak, zekerheid en financieel voordeel in de aanschaf en eventuele inruil. Bepaal zelf hoeveel Autocoach je wilt gebruiken. Het kopen van je tweedehands auto is zo een geweldige ervaring!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.