Filters

9

Deskundig toewerkend naar een goed resultaat

Goede begeleiding en after sales. De juiste auto inmiddels in huis en tevreden over de keuze en de goede begeleiding van Autocoach.

 • Aanbevelen? Ja
2

Totaal geen zin ,zonde van het geld

Gmc savana laten keuren ,2 roestplekken gevonden die een blinde nog zien.... 3 maandjes verder de bus laten tectyleren. Complete achterbumper verrot !! Roest rondom voorraam ook niet gezien door de heren!!. Even gebeld met ze,maar ze mogen alleen kijken naar de bus en niet meer .als ze bv prikken met schroevendraaier op duidelijk roest krijgen ze klachten van de verkoper.. Wat heeft het dan voor nut ??? Rondje rijden en beetje kijken kan ik zelf ook Zonde van het geld

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

We betreuren dat je tegen een verrassing aangelopen bent bij het tectyleren. Helaas is achteraf gebleken dat onze service niet aansluit op uw verwachtingspatroon. U had verwacht dat wij een dieper technisch onderzoek zouden doen naar de roestvorming. In keuring doen wij een visuele controle en demonteren geen onderdelen. Tijdens de visuele controle hebben wij de roestvorming vermeld maar verder geen diepte onderzoek in hoeverre de roest rijkt. Helaas blijkt in dit geval dat de roest in een verder gevorderd stadia was op de achterbumper. Na aanleiding hiervan hebben wij inderdaad contact gehad en dit toegelicht. Wij hebben u aangeboden mee te denken in een goede oplossing maar dit was niet nodig omdat u al met de verkoper in gesprek was voor een oplossing. Mochten wij toch nog wat voor u kunnen betekenen mag u altijd contact met ons

9

een geruststellend gevoel

+punten: * het keuringsrapport is duidelijk en overzichtelijk. * op- en aanmerkingen worden begeleid door foto's. * in mijn geval wordt het keuringsrapport door de garage gebruikt om * naar ik heb begrepen is er op de brug naar het hydraulisch veersysteem (Citroën C5) gekeken en geen afwijkingen gevonden/uitgelezen. Staat echter niet expliciet met foto's vermeld in het keuringsrapport. Dit punt wordt intern besproken en wellicht naar de toekomstgezien, apart als keuringspunt vermeld. (red.)

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon top

Persoonlijk, bereikbaar, aandachtig, vakkennis, nazorg.

 • Aanbevelen? Ja
5

Gemaakte afspraken niet nagekomen

Ik had uitdrukkelijk gevraagd om bij de keuring aanwezig te zijn. Ik was stipt op tijd maar de keurder was net vertrokken aldus de garage. 3 kwartier heen en terug gereden voor niks. Het zat mij niet lekker maar het telefonisch contact was verder wel goed met autocoach. Ook heb ik gesproken met de keurder. Het blijft mij echter niet lekker zitten omdat er een aantal dingen niet in orde zijn met de auto en ik ook een hoop geld voor de keuring heb betaald.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hallo P, Vervelend dat je geen goede ervaring hebt gehad met onze dienstverlening. We gaan spoedig contact met je opnemen om te kijken of we wat voor je kunnen doen om het slechte gevoel weg te nemen. Update: we hebben ondertussen contact gehad en een aantal punten besproken waar je zorgen over had. We hebben deze zorgen weg kunnen nemen en hopen dat je lekker kan genieten van je nieuwe auto.

10

Een prima ervaring, volgende keer weer.

Het team heeft goed rekening gehouden met mijn wensen. Ze zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ik heb er een prima auto aan overgehouden waar ik weer een hele poos mee vooruit kan. Wat mij betreft een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Grondige en betrouwbare keuring!

Vanaf het begin zeer goed geholpen door Autocoach. Tijdens het proces ook steeds netjes en volgens afspraak geïnformeerd. Uitgebreide rapport gaf een solide basis voor verdere onderhandeling en aankoop. Altijd doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en sympathiek

De Autocoach heeft mij uitstekend geholpen bij de aanschaf van een tweedehands Mitsubishi. Uit de door hen uitgevoerde check kwamen een aantal zwaktes. Ze hebben geregeld dat de verkopende garage de problemen ging oplossen. Voor een relatief kleine bijdrage een groot voordeel gehad. Je merkt dat dit bedrijf actief zijn best doet een goede dienst te leveren mede via sympathieke accountmanager (terwijl ik niet gemakkelijk was...). Aanbevolen dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een ervaren monteur zonder rose bril die goed kijkt naar de auto

Een auto kopen is een ingewikkeld proces. En als je dan iets gekozen hebt dan is het goed om een ervaren monteur naast je te hebben die een complete checkout doet en onafhankelijk is. Het eindrapport van de aankoopkeuring bevat niet alleen veel informatie over de toestand van de auto. Het zijn vooral de adviezen die dan de doorslag geven. Ik kon de onderhandeling voortzetten met als gevolg aanvullende reparaties en een lagere prijs. Coach, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Autocoach is mij fantastisch bevallen!

De eerste 300 km zitten erop in de bus waarin ik, dankzij de kennis en kunde van de Autocoach(es), nu kan rijden. Het hele pakket van de zoektocht naar het voertuig van mijn voorkeur, tot en met het voor de deur afleveren, is mij fantastisch bevallen en het geld meer dan waard. Het volledige traject van de aanschaf is helder en overzichtelijk te volgen en goed begeleid. Geen overbodige communicatie, wél zeer accuraat en als prettig ervaren! De eigen, en onafhankelijke, expertise van Autocoach bracht, na de keuring, een overzichtelijke rapportage van de staat van het voertuig. Waar nodig heeft Autocoach, op onderdelen (die ik zelf niet boven tafel had gekregen) verbeteringen en reparaties laten uitvoeren. Chapeau, hartelijk dank en zeker 5 sterren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal Top!

Zeer klantvriendelijk, empathisch, geduldig, nemen de tijd voor je, laagdrempelig, goed bereikbaar, eerlijk, voelt vertrouwd etc etc. gepaard gaande met een prachtig proffessioneel rapport. Mocht u twijfelen over een voertuig, dan is het zeker de moeite waard om Autocoach te raadplegen en in te schakelen om een inspectie te laten doen. Hun tarief staat goed in verhouding prijs/kwaliteit of zelfs meer dan dat! Beter deze relatief "lage" kosten dan achteraf kosten hebben nadat je het voertuig gekocht hebt en vaak zijn deze kosten dan vele malen hoger en alle rompslomp die er dan mee gemoeid zijn. Het is beter voorkomen dan genezen en dat is bij mij zeker het geval geweest. Mijn oprechte dank Autocoach, ga zo door!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Definite recommend

Very positive experience. Professional and quick communication, attentive to details. There were small problems with the new car, but they took care of everything. The customer is king here.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service door autocoach

Ik ben enorm geholpen door autocoach, van het begin tot einde bij aanschaf van mijn auto. Alles ging heel vlot en er was een goede communicatie. Alles werd heel goed uitgelegd. Ik kan alleen maar zeggen... TOP !!

 • Aanbevelen? Ja
10

AUTOCOACH helped me a lot in buying a car

I knew nothing about cars, so choosing one was very difficult. But with the help of AUTOCOACH, I got a nice car. Buying a car was a good experience.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle reactie, doen wat ze beloven

Eerste maal dat ik een aankoopkeuring laat doen. Autocoach reageert snel, is telefonisch prima te bereiken en komt zijn afspraken na. Het aankooprapport ziet er degelijk uit, alles wat gecheckt zou worden aan onze camper is gecheckt. Aardige mannen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer deskundig onafhankelijk oordeel.

Ik kocht mijn occasion bij een autohandelaar, geen garage dus ook geen deskundige monteurs. Bovendien keurt dan de slager zijn eigen vlees. En voor mijn eigen gemoedsrust Autocoach benaderd. Het kost wel €300 maar dan heb je ook wat. Afspraak was snel geregeld voor de volgende dag. De auto werd aan een grondige inspectie onderworpen, computer uitgelezen, lakdikte gemeten etcetera. De uitkomst was goed dus de auto gekocht. Bij een volgende aankoop doe ik het zeker weer. Ik kan het iedereen aanraden om Autocoach in de arm te nemen bij aanschaf van een occasion.

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar, professioneel en deskundig

Na een hoop gedoe met mijn oude auto, wilde ik graag voor een beperkt budget een betrouwbare andere. Wat ik erg heb gewaardeerd van autocoach is dat ik een vaste gesprekspartner had, die mij goed begreep en met veel geduld mijn vragen beantwoordde. Mijn wensen bleven in het hele proces leidend en we bleven binnen het budget dat ik had aangegeven. De aandacht en zorgvuldigheid van niet alleen mijn autocoach, maar ook als hij een dag vrij had, zijn collega's, vond ik bijzonder prettig. Ik had op basis van de reviews hier al best hoge verwachtingen en die zijn helemaal waar gemaakt. Ik hoop dat de volgende keer dat ik een autocoach nodig heb, nog lang duurt, maar als 't zover is, dan weet ik jullie weer te vinden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, flexibel en eerlijk advies

Fijn bedrijf met enthousiaste medewerkers. In 1 week 2 aankoopkeuringen laten doen. Hoewel wij zelf enthousiast waren over de eerste auto, heeft Edward van auto coach ons overtuigd waarom dit geen goede keuze was. Bij de 2de auto, was hij zelf net zo enthousiast als wij. De 2de auto is op ons verzoek met spoed (binnen 3 uur na mijn telefoontje) gekeurd. Top ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, volledig en professioneel

Mijn ervaring met Autocoach voor de autokeuring was uiterst positief. Het regelen van de afspraak verliep soepel en de service was zowel snel als grondig. Telefonisch waren de medewerkers behulpzaam en toonden ze zich betrokken en eerlijk. Ik heb hen niet persoonlijk ontmoet, maar hun professionaliteit kwam ook telefonisch goed over, zo heeft de keurder me nog telefonisch te woord gestaan. Na de keuring ontving ik een duidelijk rapport waarin alle aandachtspunten helder werden benoemd. Zeker aan te raden voor wie een snelle autokeuring zoekt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Sven, Bedankt voor de mooie review! Hopelijk ben je tot een deal gekomen met de verkoper en kan je snel genieten van je nieuwe auto.

10

Professionele en accurate service met grote marktkennis en expertise

Ik weet dat een auto goed is, om mee te rijden. Maar niet hoe je m keurt, de olie onderzoekt op metaaldeeltjes, de lakdikte checkt, op basis van een grote database de herkomst van de auto en geschiedenis kan vertellen (BPM som bij import), hoe je onderhandelt met een autoverkoper, heronderhandelt na het keuringsrapport en checkt voor levering of de afspraken zijn nagekomen. Ik heb m'n auto het liefst thuis geleverd.... ;-) Autocoach levert al deze diensten en ontzorgt met professionele expertise. Geweldig. Dat maakt een auto kopen weer fijn. Aanrader! o ja en inruilen kan natuurlijk ook....

 • Aanbevelen? Ja
8

snel en grondig

Op basis van de keuring heb ik afgezien de auto te kopen. Dit op basis van het uitlezen van het motormanagementsysteem, waar een aantal foutmeldingen uitkwamen die zorgelijk waren; voor mij de belangrijkste input. Was niet erg geïnteresseerd in alle foto's/beoordelingen van interieur etc., dat kan ik zelf ook wel beoordelen (de auto zag er prima uit). Het gaat om de dingen die je niet kunt zien: afwijkingen in de laklaagdikte (schade), de onderzijde van de auto, roestvorming, mechanisch gedeelte etc. en dus de diagnose via de computer. Zou een optie zijn om de keuring op te splitsen, specifiek een technische of geheel om zo kosten te besparen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een topbedrijf en aardige mensen bovendien!

Een topbedrijf, en aardige mensen bovendien! Rond 10 uur telefonisch opdracht verstrekt voor een aankoopkeuring, bleek dezelfde dag einde middag al te gebeuren. Met rond halfzeven een telefoontje van de keurder om het resultaat te vertellen. Het zeer uitgebreide rapport met een massa foto's erbij ook al doorgestuurd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service met uitgebreid rapport om goede beslissing te nemen.

Ik heb in de afgelopen week 2x gebruik gemaakt van de service van Autocoach. Toen ik op zoek was naar een auto voor mijn zoon zag ik op een website de mogelijkheid van het doen van een aankoopkeuring. Omdat ik geen verstand heb van auto's en mijn zoon met de auto in het buitenland moet rijden leek dit mij een goed idee. En achteraf maar goed ook! Autocoach heeft 2 bestelwagens gekeurd. Allebei de keren was het bellen en een werkdag later de keuring. Bij beide auto's was er wel het een en ander op aan te merken. Belangrijkste was bij beide auto's de hoge kosten die er waarschijnlijk aan zaten te komen. Dingen die je als leek niet direct zou zien of opmerken (o.a. radiator, roetfilter, remschijven, olieverbruik). Heel prettig was het telefonische contact met de keurmeester direct na de keuring waarbij je een helder advies kreeg en vragen kon stellen bij onduidelijkheden. Voor mij heeft het geresulteerd in 2x niet overgaan tot aankoop van een auto. Daardoor veel geld uitgespaard en, meest belangrijk, een zoon die niet op onveilige manier in het buitenland rond rijdt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Na twee jaar

Ik was op zoek naar mijn ervaring maar kennelijk nooit ingevuld, dan maar na twee jaar! Met hulp van Autocoach mijn BMW 3-serie gekocht, mocht een auto met kms en wat jaren zijn. Uit 2013 en 230000 km op de teller en nu (jan 24) met 296000 km op de teller nog steeds een geweldige auto. Standaard onderhoud gehad en behalve vervangen verstuivers (na verwachting) geen dure reparaties. Prima auto, goed begeleid en een echte aanrader om dit met hun te doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ga het volgende keer weer doen!

‘S avonds een aanvraag via de site gestuurd en begin volgende middag direct een expert ter plaatse. Kundig persoon die een rapport maakt zoals het voorbeeld op de website. Alles bekeken (ook op de brug) en daarna samen een proefrit gemaakt. Heel fijn om te kunnen overleggen en ook wat tips te krijgen t.a.v. de onderhandeling en aflevering. De auto gekocht met een goed gevoel!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Stationsplein 99 285

1703 WE Heerhugowaard

[email protected]

Over Autocoach

De occasionmarkt kent voor Autocoach geen geheimen. Ons team van specialisten ondersteunt en beschermt dagelijks tientallen autokopers bij de aanschaf van tweedehands auto’s. In 2011 zijn we gestart met aankoopkeuring voor auto’s op locatie. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de ideale partner voor het zorgeloos aanschaffen van je volgende auto. Als autokoper ontzorgen we je graag volledig bij de aanschaf. Van het doelgericht vinden van de perfecte auto, het screenen van de aanbieder, autoverleden en prijs, het onderhandelen van de beste deal, het beoordelen van de autokwaliteit op locatie, het toezien op de transactie en het rijklaar maken, tot aan de bezorging aan huis. Jouw eventuele inruilauto nemen we soepel mee in het traject, en wordt verkocht aan de partij met het hoogste gegarandeerde bod. Ook na de aanschaf van de auto blijven wij jouw aanspreekpunt voor nazorg en autovragen. Met Autocoach koop je iedere occasion in Nederland zorgeloos. Het kan zelfs volledig online. Onze service is daarmee uniek in zijn soort. Verwen jezelf met maximaal gemak, zekerheid en financieel voordeel in de aanschaf en eventuele inruil. Bepaal zelf hoeveel Autocoach je wilt gebruiken. Het kopen van je tweedehands auto is zo een geweldige ervaring!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.