Een uiterst grondig onderzoek door een zeer ervaren specialist.

Alle facetten van de auto werden onderzocht en bekeken, er werden veel fotos van gemaakt die later in een rapport verschenen. Na afloop van het onderzoek volgde een gesprek met de garagehouder en werden de nodige verbeterpunten besproken. Dankzij de aanwezigheid van Autocoach wordt dit ook uitgevoerd.

Zeer tevreden!!

Autocoach gebeld om een aankoopkeuring te laten doen, alles hebben ze heel goed uitgelegd. En al heel snel konden ze op locatie zijn. Zeer tevreden over hun werkwijze, en ze staan je altijd vriendelijk te woord, en hebben de aandacht voor al je vragen. Ik zou zeker weer gebruik maken van auto coach als ik een nieuwe auto ga kopen.

Autocoach heeft mij volledig ontzorgd bij de aankoop van mijn eigen auto en daar ben ik heel blij me

Ik moest de overstap maken van een zakelijke leaseauto naar een eigen auto en zag daar behoorlijk tegenop, omdat ik weinig verstand heb van auto’s. Autocoach werd mij aangeraden door een collega en daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. De hele zoektocht en afhandeling zijn mij uit handen genomen; alles werd voor mij geregeld. Dat gaf veel rust en vertrouwen. Ik ben ontzettend blij met de auto en met de keuze om deze via Autocoach aan te schaffen.

2e keer autocoach, top

In 2018 kochten wij een auto via autocoach, en in 2026 weer. Zij hebben ons van a tot z begeleid. Van eerste oriëntatie naar een electrische auto op e oprit, binnen drie weken. Als je 35000 euro uitgeeft, dan wel op basis van expertise!

Goed advies

Blij met de adviezen die er na de keuring gegeven werden en ook later kon ik hen nog advies vragen bij onze zoektocht

Ze doen wat ze beloven

Full service pakket, van meehelpen auto zoeken tot afleveren voor de deur. Reageren snel , checken tijdens proces regelmatig en vriendelijk maar belangrijkste: ze nemen veel werk uit handen met keuren en transport.

Prettige ervaring en een efficient & effectief proces!

Autocoach heeft ons behoed voor een miskoop om ons vervolgens te helpen met de aankoop van onze nieuwe auto waar we zeer blij mee zijn! Hun proces van screening en technische keuring door een kundige keurmeester (auto op de brug, etc.) geeft een geruststelling en zekerheid bij een dergelijke grote aanschaf. Het fijne persoonlijke contact maakte het tot een prettige ervaring en een efficient & effectief proces!

Prima begeleiding in het zoek en aankoopproces

Ik had een bepaald merk dat ik graag wilde: hier hebben ze goed bij begeleid, keuring gedaan en aankoop proces tot aan de voordeur uitgevoerd. Ben zeer tevreden

Snel en duidelijk

Ik vond een wagen tweedehands online en had graag een gespecialiseerde mening van een expert. In 1 dag werd de wagen gecontroleerd en duidelijke rapport gemaakt. Top service.

Uitgebreid en professionele keuring

Uitgebreide keuring, snel uitgevoerd en directe rapportage en telefonische uitleg. Zeer tevreden mee

Ik sta op punt een auto te kopen van een particulier. Na de Autocoach aankoopkeuring kwamen er toch nog wat (onverwachte) punten naar voren. Ik heb met de verkoper afgesproken dat hij die laat repareren, voordat ik de auto koop. En zo is het gegaan. Ik heb nu een auto voor me waar zeer waarschijnlijk geen (verborgen) gebreken meer in zitten, dat geeft mijn rust en ik heb de aankoopkeuring-kosten binnen een week alweer terug verdiend. Ik stuurde het kenteken op vrijdag via hun website naar Autocoach en werd de volgende dag (zaterdagmiddag!) al gebeld door het kantoor. Ze haalden mijn kenteken door hun database en vertelde mij toen al (Ik was dus op dat moment nog geen klant) over een kleine schadereparatie (de auto is 6 jaar geleden geïmporteerd uit Duitsland). Zelfs de huidige eigenaar wist dat niet, bleek achteraf. Door het telefonisch intakegesprek met deze autonerds had ik vertrouwen in het geheel. Zij vertelden mij dat ze een Keurmeester gingen zoeken die deze speciale Volvo zou gaan keuren. Op maandag kreeg ik de offerte/factuur, ik wist dat ik een toeslag moest betalen voor het huren van een ‘autobrug’ en een toeslag vanwege de complexe motor in de auto. Ik heb betaald en dezelfde dag namen ze contact op met mij en de koper om een afspraak te maken voor de keuring op donderdag. De verkoper wilde met de keurmeester mee. Ze hadden een leuke middag. Dezelfde dag kreeg ik een rapport met veel foto’s maar helaas een beetje weinig tekst. Op 90 punten was de auto goed, op 9 waren er aandachtspunten (een vervanging op korte termijn, maar geen gebrek) en 1 gebrek, dat eenvoudig te verhelpen was. Ik heb gelijk kantoor gebeld om uitleg op bepaalde punten, ze namen daar de tijd voor maar vertelden mij ook dat de keurmeester mij op dezelfde dag nog zou bellen. Keurmeester Ruud zit 40 jaar in de auto’s en kan elke auto keuren (voor mij een wonder) we hebben uitgebreid gesproken over de nodige vervangingen en over een paar foutmeldingen die hij bij het digitaal uitlezen va

Na telefonisch contact zeer snel een afspraak gemaakt. De keurmeester belde na het onderzoek op om zijn bevindingen te delen en ik kreeg ook een uitgebreid rapport. Daarin waren een aantal aanbevelingen genoemd die de verkoper na het lezen van het rapport ook heeft gevolgd.

prima aankoopkeuring die vanaf aanvraag tot opleveren rapport, op professionele wijze is uitgevoerd

Na de aanvraag kreeg ik telefonische uitleg van de keuring en kosten. Dit was duidelijk en ruim voldoende. De keuring kon al een dag na de aanvraag plaats vinden. Na afloop werd ik door de "keurmeester" gebeld met de mededeling dat het rapport klaar was en naar mij was verzonden. Tevens een goede uitleg op hoofdlijnen van zijn bevindingen. Het rapport was ook zeer uitgebreid en netjes opgemaakt. kortom, ik ben zeer tevreden over Autocoach.

Snel, goed en professioneel geholpen

Online een aanvraag tot een autoaankoopkeuring gedaan. Dezelfde dag nog teruggebeld door Autocoach om de details van de keuring door te spreken. De volgende dag al de keuring gehad en een relaxed contact gehad met keurmeester Eric. Geen probleem om zelf bij de keuring aanwezig te zijn en met de proefrit mee te rijden. Erg fijn kunnen samenwerken.

Autocoacoach is echt top voor mensen met gemiddelde kennis van auto’s

Zeer goede begeleiding bij het aankoopproces! Autocoach voelt goed aan waar je als client naar toe wilt en kunt. Strakke communicatie en eerlijke verwachtingen. Wij hebben al drie keer naar tevredenheid een occasion via het team van autocoach aangekocht. Als je, zoals wij, niet al teveel verstand hebt van auto’s, is autocoach echt een uitkomst!

Zeer prettig met een duidelijke feed back

Ik heb veel aan de keuring gehad. 1) Zeer duidelijke uitleg over datgene wat de controleur had waargenomen. 2)Zeer duidelijke PDF met uitgebreide fotoreportage en de daarbij behorende op- en aanmerkingen. 3) Ook de verkoper zelf, omschreef de samenwerking als zeer prettig!!

supervriendelijk, hulpvaardig, transparant, Top!

In feite heeft autocoach alleen een aankoopkeuring voor mij gedaan, maar ze hebben me eigenlijk met zoveel meer geholpen. Ik had namelijk een nieuwe (occasion) auto bij een dealer gekocht, maar was daar helemaal niet blij mee. Er zaten naar mijn idee wat mankementen aan en na een paar weken met een 6 versnellingsbak, wilde ik toch écht liever een automaat. Het liefst wilde ik op dat moment de koop terugdraaien, zo ongelukkig was ik met de auto. Ik heb toen voor hulp gebeld naar Autocoach en ben daar uitermate vriendelijk en geduldig te woord gestaan. M.b.v. advies van Desmond kon ik de auto bij de dealer omruilen (met bijbetaling) voor een (iets duurdere) auto waar ik wél helemaal blij van werd. Ik geloof dat ik Desmond wel 6 keer gebeld heb om iets te vragen, overleggen of voor advies en elke keer heeft hij me geduldig dingen uitgelegd en geadviseerd. Ook Ruud die de aankoopkeuring heeft gedaan, heeft zijn rapport uitgebreid met mij besproken, me geadviseerd en mij daarmee uiteindelijk de bevestiging gegeven dat deze auto echt een goede koop voor mij was. En ik... ik ben súperblij met mijn nieuwe bolide! Het was nu niet nodig maar bij een volgende auto ga ik voor het hele pakket bij Autocoach, van aankoop tot aflevering. Dan zit je gewoon altijd goed!

goed geholpen en deskundig advies,duidelijk en goed beschreven.

Goed geholpen en deskundig advies,duidelijk en goed beschreven. Arjan heeft duidelijke foto's van de onderdelen gemaakt en met uitleg en aanbevelingen. top kan Autocoach aanbevelen

Super snel geregeld!

Heel uitgebreid rapport, binnen twee dagen gekeurd, vlotte communicatie. Top!

Snel en degelijk

De keuring werd snel en goed uitgevoerd. Duidelijk rapport. Er kwamen geen aspecten naar voren die ik zelf niet had gezien, maar het voelt goed om hierin bevestigd te worden en, niet onbelangrijk, een praatpaal te hebben om al dan niet over te gaan tot koop. In mijn geval heb ik vervolgens van koop afgezien, omdat de verliefdheid toch een beetje over was..

Geweldig bedrijf en service

Aankoopkeuring uit laten voeren door autocoach. Alles verloopt soepel van eerste contact tot einde. Service zeer klantgericht en tijd voor elke vraag. Nadat ik het digitale rapport opgestuurd heb gekregen werd ik ook gebeld of ik vragen had of opmerkingen. Ook hier werd alles duidelijk uitgelegd. Nav deze aankoopkeuring hebben we besloten de auto aan te schaffen. Ik ben heel erg blij en zeer tevreden met de dienst van autocoach! Hulde..

Geweldig!

Mijn ervaring met Autocoach is in één woord geweldig. Van zoektocht tot aflevering van nieuwe auto. Overzichtelijk stappenplan en goede communicatie. Allen deskundig, vriendelijk, goed bereikbaar en een eerlijk advies. Uit de aankoopkeuring kwamen wat puntjes naar voren die nu voor aankoop door de verkoper zijn opgelost. De investering in de full- service heeft zich echt terug verdient in tijd, geen gedoe en in herstelwerkzaamheden voor aankoop. En binnen een paar weken was alles rond. Bedankt team Autocoach!

Mij evaring met autocoach is zeer positief ben zeer te spreken over autocoach ze kijken alles na ze maken foto's en zetten op papier mij evaring met autocoach mensen ga vooral zo door 1 zin gewoon aan te raden voordat je een auto koopt en ze hebben ook mij goed geholpen de punten zijn allemaal voldaan bij martauto ook top autobedrijf.

Super geregeld

Gemaild en gebeld, voor autokeuring op locatie. Toevallig was er de dag erop al een andere keuring, door goede planning mijne gelijk meegeleverd die dag. Super geregeld en netjes gebeld met uitslag van keuring na afloop.

Blij weer met nieuwe auto

Snelle en goede service op basis van een helder stappenplan

Stationsplein 99 285

1703 WE Heerhugowaard

Over Autocoach

De occasionmarkt kent voor Autocoach geen geheimen. Ons team van specialisten ondersteunt en beschermt dagelijks tientallen autokopers bij de aanschaf van tweedehands auto’s. In 2011 zijn we gestart met aankoopkeuring voor auto’s op locatie. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de ideale partner voor het zorgeloos aanschaffen van je volgende auto. Als autokoper ontzorgen we je graag volledig bij de aanschaf. Van het doelgericht vinden van de perfecte auto, het screenen van de aanbieder, autoverleden en prijs, het onderhandelen van de beste deal, het beoordelen van de autokwaliteit op locatie, het toezien op de transactie en het rijklaar maken, tot aan de bezorging aan huis. Jouw eventuele inruilauto nemen we soepel mee in het traject, en wordt verkocht aan de partij met het hoogste gegarandeerde bod. Ook na de aanschaf van de auto blijven wij jouw aanspreekpunt voor nazorg en autovragen. Met Autocoach koop je iedere occasion in Nederland zorgeloos. Het kan zelfs volledig online. Onze service is daarmee uniek in zijn soort. Verwen jezelf met maximaal gemak, zekerheid en financieel voordeel in de aanschaf en eventuele inruil. Bepaal zelf hoeveel Autocoach je wilt gebruiken. Het kopen van je tweedehands auto is zo een geweldige ervaring!