goede opzet van de bijeenkomst
Beste Patrick, Bedankt voor je fijne review! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Philip gaf aan dat de training normaal gesproken een aantal dagen zijn en dat we nu 1,5 uur de tijd hebben om iets te leren. Knap hoe ik via hem mijn oncomfortabele aandachtspunt heb kunnen ontdekken en dat ik hier weer verder mee aan de slag kan gaan. Leuk dat het ook het interactief is. Duidelijke voorbeelden en een helder verhaal!
Beste Lizette, Wat fijn dat je de sessie positief hebt ervaren! bedankt voor je mooie review. Groet, Team WeShareTalent
voldeed aan mijn verwachtingen. ook we nieuwe dingen gehoord die nader te onderzoeken zijn voor mezelf. ik zou deze introductie alleen aanbevelen aan mensen die willen weten over de methode, je moet het niet zien als een scan voor jezelf.
Beste Yvonne, Dank voor je mooie review. Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Ieder jaar weer goede onderwerpen en workshops vol inspiratie, die je in beweging zetten.
Beste Chantal, Bedankt voor je mooie reactie! Fijn dat je het event zo positief hebt ervaren! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Ik had verwacht dat dit meer gericht zou zijn op de profielen, en ook dat we een uitgebreider profiel zouden ontvangen. Dit was erg beknopt en heeft weinig nieuwe informatie opgeleverd. Dit werd ook aangesproken tijdens de meeting, en werd gezegd dat dit in een diepgaander coachinggesprek besproken kon worden. Hierdoor voelde het een beetje als een salespraatje en was de lezing op zichzelf niet heel nuttig
Beste Marliyn, Bedankt voor je fijne review! We gaan je feedback meenemen voor events. Groet, Team WeShareTalent
Ik vond de masterclasses interessant en interactief en ontdekte nieuwe informatie over mezelf waar ik wat mee kan.
Beste Marilyn, Dank voor je mooie review! Fijn dat je de sessie interessant vond. We gaan je feedback meenemen voor volgende sessies in de toekomst. Groet, Team WeShareTalent
Ik vond de organisatie goed geregeld (zowel vooraf als tijdens), de sessie verliep strak. De inhoud was interessant, helaas te weinig tijd voor echte interactie daarom voornamelijk uitleg. De tijdsduur was te kort om een (eerste) bescheiden resultaat te kunnen halen (ook in de break-out room was het opschieten).
Beste Edith, Dankjewel voor je reactie! Fijn om te horen dat je het een leerzame sessie vond! We gaan zeker wat doen met je feedback. Tot een volgende keer! TeamWeShareTalent
Geeft inspiratie en food for thought. Meer kan je ook niet verwachten in zo'n korte tijdbestek
Beste Daniel, Dankjewel voor je feedback! Fijn om te horen dat je je eerste WeShareTalent event zo Inspirerend vond! Tot een volgende sessie! TeamWeShareTalent
Leuk en interessante sessie met goede toegankelijke spreker
Beste Nynke, Dankjewel voor je beoordeling. Goed om te horen dat je het een leuke sessie vond! Tot de volgende! TeamWeShareTalent
Leuke sessie met genoeg interactie.
Beste Laura, Dankjewel voor je reactie! Fijn om te horen dat een leuke en interessante sessie vond! We gaan zeker wat doen met je feedback. We zien je graag nog een keer terug! TeamWeShareTalent
Mark heeft met veel enthousiasme over het onderwerp verteld. Het interactieve event had veel ruimte voor vragen en feedback. Tijdens twee break-out sessies werd met mede-deelnemers de verdieping gezocht.
Beste Michiel, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je je eerste event bij WeShareTalent zo'n succes vond! Tot de volgende sessie! TeamWeShareTalent
Was leerzaam en leuk
Leuke, boeiende spreker. Was interactief gemaakt door gebruik van de chat door de spreker en door de interactieve rooms. Hield zich goed aan tijdsplanning. Fijne presentatie met niet teveel tekst er op.
Beste Enny, Bedankt voor je beoordeling en fijn dat je tevreden was! Leuk als je in de toekomst nog een keer kan doen. Team WeShareTalent
Heel veel inspiratie
Beste Claudia, Bedankt voor je review! Daar worden we blij van. Tot de volgende! Team WeShareTalent
Ik vond een waardevolle training met mooie inzichten in de verschillende fases en stappen die je kan nemen in het opstellen en behalen van doelen
Een mooi event met heel veel nuttige informaties.
Goed om bewust te zijn van de methodiek en de toepassing ervan. Wil het zeker meer in de praktijk gaan inzetten!
Het was een prima training. Heldere indeling en met balans tussen zenden en interactie. waarom geen 10? De verdeling van de tijd had iets beter gekund, voor het eerste deel was een breakout en voor het tweede deel niet vanwege tijdsgebrek en toen voelde het wel echt afgeraffeld. Er werden ook wat "nutteloze" vragen gesteld die via de chat zouden kunnen, ik zou daar wat strenger op zijn, omdat dat tijd kost die we dus nodig bleken te hebben En er werd veel van taal gewisseld en dat is voor de EN sprekers denk ik wel vervelend.
Heldere mix van theorie + voorbeelden, met extra (gevoels-)waarde door de 2 break-out sessies. Enthousiast gebracht, en daarbij goede connectie gemaakt met de deelnemers. De break-out-sessies zorgen voor meer persoonlijke en emotioneel-positieve ervaringen.
Het was een leuke, interessante training, sommige onderwerpen had ik al eerder gezien/ te horen gekregen tijdens andere workshops van dezelfde spreker.
Het was een goede cursus over ChatGPT. Een verbeterpuntje zou wel zijn om al eerder in het programma wat interactieve elementen op te nemen. Mijn aandacht en ook die van andere verslapte een beetje totdat we bij de oefenopdrachten kwamen.
Leuke mix van stukje theorie, quiz en workshop en heel leuk gegeven door de 2 sprekers
Beste Raschida, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je het event zo positief hebt ervaren! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Het event was goed georganiseerd met een contactpersoon die laagdrempelig bereikbaar is. Naar mijn mening een echte toevoeging op de huidige markt waar bijeenkomsten vooral product of proces georiënteerd zijn i.p.v. talent van de mens.
Beste Kim, Bedankt voor je positieve beoordeling daar worden wij gelukkig van! Tot snel bij een volgend event! Groet, Team WeShareTalent
Was wel fijn dat we van te voren een email hadden gehad dat de bijeenkomst later van start ging. Verder was het goed georganiseerd. Inspirerende spreker met een heel boeiend verhaal in combinatie met de muziek.
Beste Riet, Bedankt voor je fijne review. Goed om te horen dat je het event positief hebt ervaren. Groet, Team WeShareTalent
Spannend en inspirerend verhaal
Beste Marina, Bedankt voor je mooie review! We fijn om te horen dat je de sessie inspirerend vond. Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent