prima ervaring

goede opzet van de bijeenkomst

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de opzet van de events
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? ?
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? ?
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? ?

Een goede training in 1,5 uur tijd!

Philip gaf aan dat de training normaal gesproken een aantal dagen zijn en dat we nu 1,5 uur de tijd hebben om iets te leren. Knap hoe ik via hem mijn oncomfortabele aandachtspunt heb kunnen ontdekken en dat ik hier weer verder mee aan de slag kan gaan. Leuk dat het ook het interactief is. Duidelijke voorbeelden en een helder verhaal!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de enthousiasme! :-)
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? nvt
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Het ging goed en binnen de tijd!
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? prioriteiten stellen en hierdoor balans houden in werk, oftewel timemanagement

goede introductie van de me.scan

voldeed aan mijn verwachtingen. ook we nieuwe dingen gehoord die nader te onderzoeken zijn voor mezelf. ik zou deze introductie alleen aanbevelen aan mensen die willen weten over de methode, je moet het niet zien als een scan voor jezelf.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de opzet van het programma
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? goed aangeven dat dit een introductie van de methode betreft
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? top om in de keuken te kijken wat er allemaal is, echter is er niet altijd budget voor een vervolg. Dat is voor jullie jammer en voor ons.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Een onderwerp die van kop tot staart te volgen is. (geen betaald vervolg nodig)

Ontwikkelgerichte workshops met inspirerende inhoud

Ieder jaar weer goede onderwerpen en workshops vol inspiratie, die je in beweging zetten.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? online en interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? nvt
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? top blijf zo doorgaan
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Toekomstbehendig in deze veranderende wereld

interessante theorie, maar weinig toepassing

Ik had verwacht dat dit meer gericht zou zijn op de profielen, en ook dat we een uitgebreider profiel zouden ontvangen. Dit was erg beknopt en heeft weinig nieuwe informatie opgeleverd. Dit werd ook aangesproken tijdens de meeting, en werd gezegd dat dit in een diepgaander coachinggesprek besproken kon worden. Hierdoor voelde het een beetje als een salespraatje en was de lezing op zichzelf niet heel nuttig

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? breakout rooms in principe goed voor interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? meer diepgang, breakout rooms hadden in dit geval niet zo veel toegevoegde waarde omdat de vraag ook niet veel diepgang had
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Nee
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? -

Interessant en interactief

Ik vond de masterclasses interessant en interactief en ontdekte nieuwe informatie over mezelf waar ik wat mee kan.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactieve sessies
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? 1. Informatie over sessies die niet doorgaan of zijn afgelast. De sessie voltooi je stresscirkel ging niet door en dit hadden mijn collega en ik niet door. 2. Meer duidelijkheid vooraf,over wat we kunnen verwachten van een scan zoals de me.scan. Het was handig geweest als ik vooraf had geweten dat ik een beknopte versie van de scan zou ontvangen. Nu had ik vooral het idee dat het een soort "vermomde" verkooptactiek was om een volledige scan te moeten kopen om echt te weten hoe ik verder kan. Voor mij eindigde de sessie met teveel open vragen.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Goede organisatie
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Getting comfortable with the uncomfortable.

Leuke sessie, maar te kort om echte eerste resultaten te halen

Ik vond de organisatie goed geregeld (zowel vooraf als tijdens), de sessie verliep strak. De inhoud was interessant, helaas te weinig tijd voor echte interactie daarom voornamelijk uitleg. De tijdsduur was te kort om een (eerste) bescheiden resultaat te kunnen halen (ook in de break-out room was het opschieten).

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Goede organisatie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Iets meer tijd
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Heel mooi initiatief! Fijn om laagdrempelig kennis op te kunnen halen

Kort maar krachtig

Geeft inspiratie en food for thought. Meer kan je ook niet verwachten in zo'n korte tijdbestek

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? nvt
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Meer tijd voor breakout's
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Hoe effectief is dit?

eniverent, inspirerend en toegankelijk Purpose Mark Siegenbeek van Heukelom

Leuk en interessante sessie met goede toegankelijke spreker

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? strakke regie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niks wat mij betreft, erg fijn dat je aan kan geven of je wel of niet in breakout room wil!!!
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Nee buiten keuze breakout vasthouden
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Zeer enthousiaste spreker en leuke manier van een lezing

Leuke sessie met genoeg interactie.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Breakout sessies en interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Misschien meer de interactie tussen verschillende werkenden benadrukken. Ik vond het leuk dat je verschillende mensen uit verschillende werkvelden en regio's kon ontmoeten!
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Goed bezig!
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Omgaan met kritiek/klachten op werkvloer.

Het event heeft mij echter wel de nodige handvatten gegeven dieper het onderwerp in te duiken.

Mark heeft met veel enthousiasme over het onderwerp verteld. Het interactieve event had veel ruimte voor vragen en feedback. Tijdens twee break-out sessies werd met mede-deelnemers de verdieping gezocht.

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Iets meer verdieping
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Geen
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Het heeft mijn handvaten gegeven.

Was leerzaam en leuk

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? weet het zo niet
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? weet het zo niet
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Nee

Interessante en interactieve lezing

Leuke, boeiende spreker. Was interactief gemaakt door gebruik van de chat door de spreker en door de interactieve rooms. Hield zich goed aan tijdsplanning. Fijne presentatie met niet teveel tekst er op.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactieve rooms en gebruik chat
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? nvt
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? zo doorgaan!

Erg zinvol

Heel veel inspiratie

• Ik heb: N.v.t.
  • Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niets
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? geen
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Inzichtvolle sessie met concrete takeaways

Ik vond een waardevolle training met mooie inzichten in de verschillende fases en stappen die je kan nemen in het opstellen en behalen van doelen

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Organisatie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Verdeling aantalen personen breakoutrooms
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? nvt

Heel nuttig

Een mooi event met heel veel nuttige informaties.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? dynamiek van de event
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? meer toelichting bij de verzonden materialen, niet alleen presentaties slides
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? agenda van het event beschikbaar maken voor een event
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Nee
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? carrière

Goed en leerzaam

Goed om bewust te zijn van de methodiek en de toepassing ervan. Wil het zeker meer in de praktijk gaan inzetten!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? voorbeelden
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? of Engels of Nederlandse taal
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Filmpjes te laten met voorbeelden
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Heldere uiteenzetting van het boek

Het was een prima training. Heldere indeling en met balans tussen zenden en interactie. waarom geen 10? De verdeling van de tijd had iets beter gekund, voor het eerste deel was een breakout en voor het tweede deel niet vanwege tijdsgebrek en toen voelde het wel echt afgeraffeld. Er werden ook wat "nutteloze" vragen gesteld die via de chat zouden kunnen, ik zou daar wat strenger op zijn, omdat dat tijd kost die we dus nodig bleken te hebben En er werd veel van taal gewisseld en dat is voor de EN sprekers denk ik wel vervelend.

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Time management
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? strenger zijn op gebruik van chat vs echte discussie
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Werkgeluk

Heldere mix van theorie + voorbeelden, met de break-out sessies als kers op de taart

Heldere mix van theorie + voorbeelden, met extra (gevoels-)waarde door de 2 break-out sessies. Enthousiast gebracht, en daarbij goede connectie gemaakt met de deelnemers. De break-out-sessies zorgen voor meer persoonlijke en emotioneel-positieve ervaringen.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Break-out sessies
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Taal (NL of ENG) afstemmen aan begin sessie. Als alleen NL-deelnemers, dan is EN niet nodig
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Ga zo door!
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? geen

Interessante workshop

Het was een leuke, interessante training, sommige onderwerpen had ik al eerder gezien/ te horen gekregen tijdens andere workshops van dezelfde spreker.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De interactieve groepjes.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Wellicht iets korter.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Ga zo door.

Leuk en leerzaam

Het was een goede cursus over ChatGPT. Een verbeterpuntje zou wel zijn om al eerder in het programma wat interactieve elementen op te nemen. Mijn aandacht en ook die van andere verslapte een beetje totdat we bij de oefenopdrachten kwamen.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De interactieve elementen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? de indeling van de planning
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Enthousiaste presentatie!
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Dat weet ik nog niet

Interactief en leerzaam

Leuke mix van stukje theorie, quiz en workshop en heel leuk gegeven door de 2 sprekers

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? dat het live was, de quiz en workshop cases
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Er ontstond een beetje tijd tekort
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Misschien een uur eerder beginnen zodat er wat meer tijd is
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Voorraadbeheer

Professioneel georganiseerd, met gelijkgestemde, talent gedeeld.

Het event was goed georganiseerd met een contactpersoon die laagdrempelig bereikbaar is. Naar mijn mening een echte toevoeging op de huidige markt waar bijeenkomsten vooral product of proces georiënteerd zijn i.p.v. talent van de mens.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De live muziek
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Andere stoelen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? De maatschappij die steeds kapitalistischer wordt, meer meer meer cultuur en hoe je daar mee on kan gaan.

Ik heb een zeer inspirerende positieve bijeenkomst bijgewoond.

Was wel fijn dat we van te voren een email hadden gehad dat de bijeenkomst later van start ging. Verder was het goed georganiseerd. Inspirerende spreker met een heel boeiend verhaal in combinatie met de muziek.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De organisatie in combi met de SVB.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Andere locatie. Ik wist niet meer of de mensen buiten ook erbij hoorden. Maakt het mixen moeilijker.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Nvt.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? soortgelijk: veerkracht, weerbaarheid, positiviteit

Spannend en inspirerend verhaal

Spannend en inspirerend verhaal

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Goede sprekers, vriendelijke ontvangst
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? meer duidelijkheid wbt de tijden en locatie

Batuwseweg 31

3412KX Lopikerkapel