Fijne groep mensen
Mooie sessie, mooi onderwerp, mooie mensen
Deelnemers uit andere branches met verfrissende blikken
Kennismaking met ontwikkelingen/trends op ICT gebied Varieteit aan deelnemers Contacten met bedrijven / mogelijkheid om te netwerken
Share Time biedt echt kijkje in de keuken. Goede praktijkvoorbeelden met theoretisch kader erbij
ShareTimes: Leuke meetings bij mooie organisaties met bijzondere verhalen. StretchedAssignment: Positieve kennisuitwisseling die veel energie geeft en voor beide partijen iets oplevert.
Voor mij en voor de organisaties namens wie ik heb deelgenomen zijn vooral de ShareTimes erg leuk en nuttig. Ik beleef het niet alleen als een kijkje in de keuken, want door de actieve deelname aan een workshop werk je zelf aan bewustwording en kennisontwikkeling.
Goede uitwisseling van theorie en praktijk
Training was goed opgezet, enthousiaste sprekers uit het veld. Was interessant om naast de training op de werkvloer een kijkje te nemen. Door variatie in deelnemers (Overheid en private sector) goed voor het eigen netwerk.
boeiend programma, afwisselend, interessant om te zien wat er allemaal hier om de hoek zit.
ik vind het interessant om te zien hoe andere bedrijven c.q. instanties werken en met onderwerpen als lean omgaan.
brede kennis en ervaring van andere deelnemers werkt heel inspirerend. Het delen van typische aspecten van andere bedrijfstakken in een duidelijke context is heel verhelderend
Beide keren interessante mix van mensen en interessante onderwerpen
erg leuk om met mensen van verschillende bedrijven en vanuit verschillende disciplines (hernieuwd) kennis te maken met de universitaire wereld op het gebied van HRM in brede zin.
Lean IT / Lean Leadership Strategie
Het enthousiasme waarmee Lean binnen ICT door vakcollega's verteld wordt inspireerd.
Het interactieve karakter van deze sessie sprak me het meeste aan. De expliciete vraagstelling die we gedurende de sessie doorspraken lag hieraan ten grondslag
Leuke nieuwe ideeen opgedaan voor een aanpak van online marketing.
WST is mooi initiatief om de wereld van buiten bij je binnen te halen. Scheelt een hoop zoekwerk naar organisaties met relevante kennis.
Mooie combinatie van theorie en praktijk.