Enthousiasme, kennismaking met andere bedrijven
De 3e sessie interessant, onderhoudend en (in lichte mate) inspirerend. 2e en 4e sessie niet kunnen bijwonen. Rapportcijfers niet positief, maar ik kan mij voorstellen dat anderen, met ander verwachtingspatroon er meer uit hebben weten te halen.
Het is goed om een kijkje te nemen in andermans keuken en het proces te toetsen aan die van je eigen org,.
leuk om out of the box eens bij een logistiek voorbeeldbedrijf te kijken
Dat er toch een behoorlijke overlap is tussen beide logistieke processen tussen Gemeente en CB Logistiek.
Goede sparringpartner geweest voor onze marketing manager. Input vanuit een buitenstaander/ ander vakgebied
Met andere jonge professionals praten over een interessant onderwerp heeft me veel energie gegeven.
Interessante bijeenkomst, wellicht kan er nog een vervolg op komen met mensen die al veel ervaring hebben met het aannemen/werken met Y generatie.
storytelling van de aanwezigen, duidelijk beeld wat er leeft bij de diverse deelnemende bedrijven
Erg veel input van de deelnemers, open discussies, mooie voorbeelden
Interessante, goede presentatie en kennis-/ervaringsuitwisseling.
De deelname aan de sessies bij T-Mobile waren erg inspirerend. In een voor mij vreemde branche blijken de overeenkomsten groter dan de verschillen. Thematiek en problemen waar men tegenaan loopt is gelijk aan die binnen mijn eigen bedrijf. Daardoor heb ik -denk ik- een waarodevolle bijdrage kunnen leveren voor T-Mobile.
De locatie was heel goed. Deloitte had ook goede voorbereiding en heldere sprekers.
- kennisdeling positief, meerdere partijen worstelen met zelfde vraagstuk. Door ervaringen uit te wisselen kijk je over grenzen heen. - netwerken, je komt vakgerichte co-collega's tegen die fris en onafhankelijk naar de problematiek van een andere partij kijken
Leuk om eens bij een ander bedrijf binnen te kijken. Bovendien erg inspirerend om van anderen te horen hoe zij met Gamification om gaan.
Prachtige lokatie!
Leuke, inspirerende sessie. Veel herkenbare maar ook nieuwe en leerzame dingen voorbij horen komen. Erg leuk georganiseerd door Deloitte, boeiende presentatie.
Een geweldige locatie met een super enthousiaste groep mensen en sprekers. De sfeer was erg goed en de gedeelde informatie erg relevant.
Goede begeleiding van Mildred: persoonlijk en vriendelijk. Goed en eerlijk verhaal van Deloitte.
Veel concrete voorbeelden gehoord en handige tips om toe te passen.