Leuk om ervaringen te delen met andere organisaties.
Leuke groep mensen, met veel ideeën.
Leuk om een kijkje te krijgen in de keuken van een ander bedrijf over een onderwerp waar we zelf ook mee bezig zijn. Mooi om in een brede setting (veel verschillende bedrijven) kennis en ervaring uit te wisselen
1) Leuk om als verschillende bedrijven in het noorden ervaringen met elkaar te delen en specifiek voor mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen. 2) Sfeer was erg goed en ongedwongen, goede organisatie
In een goede setting met gemengd gezelschap van gedachten kunnen wisselen over de uitdagingen mbt vinden van goed personeel. Ook het verhaal van TKP was goed.
Verfrissend, verrassend en inspirerend.
Opzet was leuk.
Interessant en leuk om inspiratie op te doen, kennis te delen en naar ik hoop ook van toegevoegde waarde te zijn voor Philips in dit geval.
Inspirerend verhaal over zowel mitsubishi als lean en change
Leuk en enthousiast verhaal, goed praktijkvoorbeeld.
Zeer interessant. De gastheer was zeer open over de organisatie. De feedback die hij kreeg was zeer psoitief en constructief.
Geeft altijd een kick om te zien waar anderen mee bezig zijn en hun "droom" te delen.
Open mind. Meedenken met ideeen en oplosseingen
Met WeShareTalent en de groep delen van je ambitie en je droom-baan en daarbij direct feedback en 'leads' krijgen om stappen te maken.
Zet me weer aan het denken over mijn persoonlijke doelen.
Vond het een top meeting, alleen wat ik mee naar huis kan nemen isminimaal en ik vond eerlijk gezegd het algemene nivo bij Philips laag. Als een groep daar over na moet denken had ik verwacht dat ze verder zouden zijn. Ik ben geen marketing goeroe maar zij nog minder....
Goed inzicht gekregen in onze propositie. De positief kritische houding van de deelnemers was effectief. Goede opkomst en participatie van alle deelnemers.
er even tussenuit en vanit een andere hoek kijken naar een onderwerp wat al enigzins "vastgeroest" is.
Enthousiaste betrokken deelnemers met interesse
Organisatie Dynamische groep Faciliteiten
Leuk om te zien waar Philips mee bezig is, kijkje in de keuken van...
Was heel nuttig te zien hoe Achmea dit aanvliegt.
Leuke mensen ontmoet; interessante vraag