Kijkje in de keuken van de Koninklijke Marechaussee Input kunnen leveren op basis van je ervaring Netwerken
kennismaken met andere mensen en andere organisaties
goede interactie
Actueel thema Tijd om te sharen
Interessantie initiatieven gedeeld
Goed om te horen wat mensen beweegt/ mee bezig zijn. Dus vooral inspiratie.
Erg inspirerende sessie en goed dat er aan PR gedaan wordt via Gangmakers@BNR.
Heerlijk om kennis en ervaring te delen met elkaar en zo ook je netwerk te vergroten
Open, ongedwongen sfeer. Radioprogramma van dichtbij meegemaakt. Contact gelegd en afspraken gemaakt met andere deelnemers.
Inspirerende verhalen van andere mensen en organisaties. BNR interview
Leuk het kijkje in de keuken, vanuit een organisatie totaal anders dan je eigen. Het zet je aan het denken over wat je kunt toepassen in je eigen omgeving.
Ik vond het een fijne workshop die je laat dromen maar je ook helpt om je dromen concreet te maken.
Ik heb handige tips gekregen van de mensen die deelnamen aan deze cursus. Ik heb direct iets om mee aan de slag te gaan.
geïnspireerd worden en het delen ideeën heb ik als positief ervaren.
Zowel kennisuitwisseling als kennismaken met collega's in het vakgebied.
Heel interessant om eens te kijken hoe het bij een andere organisatie aan toe gaat. Veel inspiratie en tips mogen ontvangen. Al met al een geslaagde middag waar we weer nieuwe ideeen uit hebben kunnen putten.
Kennis deling, input voor eigen org om in te zetten
Goede begeleiding en een helder en interactief programma.
Leuk om in compacte setting met geïnteresseerden en vakbroeders ervaringen uit te wisselen
Lreuk mom ervaringen uit te wisselen, ook vooral omdat een gemeente-organisatie voor mij onbekend is.
Ik miste een echte duidelijke lijn, interessante discussies gehad maar het borg gedeelte wat bij iedereen hoog op de agenda stond kwam onvoldoende aan het licht wat mij betreft.
Interessant om vanuit meerdere invalshoeken en praktijkervaringen het vakgebied change onder de loep te nemen