leuk om een keer verder te kijken en na te denken wat je later wil worden
Mooi om met een enthousiaste groep inspirerende en scherpe mensen na te denken over de uitdagingen van onze organisatie. Geeft veel nuttige input en vooral ook veel energie.
Niveau deelnemers. Snel tot de kern van de zaak
Openheid van de discussies. Niemand zozeer aanwezig voor eigen gewin. Niet te hoog van de toren
deelname gaf mij energie.
Heldere klantvraag. Open in het delen van hun situatie en uitdagingen. Goede groep deelnemers. Goede discussie gevoerd. Goede ruimte voor participatie.
Heldere inleiding Heldere probleemstelling
- losse informele sfeer - vriendelijk - ontspannen
Heel nuttig om op een andere manier naar je kwaliteiten te kijken. Door dat samen met anderen te doen heeft toegevoegde waarde.
Interessant om te horen wat andermans dromen zijn.
Goede mix van deelnemers. Prettige trainers.
Het intro had wat korter gekund over WST, 3 kwartier luisteren als start is wel lang. Nu kwamen we aan het einde in de knel qua tijd, en dat is juist het meest inspirerende deel: input van deelnemers. prima om tussendoor even te lunchen ipv lunchpauze te nemen
gevarieerdheid aan bedrijven en aan visies op vrijwilligerswerk. openstelling van KM (letterlijk en figuurlijk)
Door mijn eigen ervaring met Het Nieuwe Werken te 'spiegelen' bij een andere organisatie leer je zelf hoe elke organisatie naar zichzelf kijkt maar ook aan de slag wil met ervaringen van anderen. De gelegde contacten door WeShareTalent blijken voor beide partijen waardevol. Met oprechte interesse luisteren naar elkaar.
Vernieuwende manier om met anderen en andere organisaties in contact te komen. Inspirerende manier om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
Variëteit aan deelnemers, in contact met KMAR waar ik totaal niet bekend mee was, nieuwe kijk op zaken
Experts zorgen voor juiste energie om gemotiveerd te raken.
Ik vond het een geslaagd experiement, om in deze setting input te geven over dit complex onderwerp. Het zou goed zijn als organisaties elkaar vaker opzoeken om op deze manier krachten te bundelen.
Leuke inspirerende mensen ontmoet.
WeShareTalent weet de kracht van netwerken optimaal te benutten. Laag drempelig, to the point, scherp en uitdagend.
Was een energiegevende sessie. Veel ideeën uitgewisseld.
Vond het leuk dat er zo'n diverse groep aanwezig was.
leuke middag. practische informatie.
leuk om eens gedaan te hebben