Interessante inzichten en open uitwisseling van ervaringen, ook interessant om de toekomst ontwikkeling mee te krijgen.
Erg prettige ontvangst. Er zat veel energie in de bijeenkomst vooral bij het afsluitende onderdeel.
Complimenten voor de orgaisatie en inspiratie. Geweldige mensen die de ontvangst en begeleiding voor hun rekening namen, en ook de gasten/sprekers waren zeer enthousiast, gedreven en gepassioneerd !
Leuk om in een voor mij wat verder van mijn dagelijkse praktijk wegstaande organisatie te kijken naar hoe zij omgegaan zijn met wendbaarheid. Erg enthousiaste verhalenvertellers die in staat zijn je te boeien, nog los van wat je er vervolgens mee kan
Locatie + tijd werden last minute gewijzigd, toevallig was mijn ochtend leeg, maar anders had ik het niet gered qua reistijd.
Zeer interessante ideen opgedaan inzake HR/Counselling en Agile/Innovatie
Gemêleerd gezelschap waardoor er een duidelijke kennisdeling tot stand kwam
Leuk om het verhaal van FiNext te horen en letterlijk een kijkje in de keuken te nemen!
Uitwisseling van ervaringen met grote corporaties.
door met het team over de ervaringen te praten werd bevestigd dat we de ondersteuning met elkaar dragen en vormgeven. Daarbij dat we leren van en door elkaar. Vooral de tip; ga vooral niet professionaliseren, vond ik pakkend. Tevens de vraag; wat is jullie noord/zuid lijn?
Benadering/advies Frank van toegevoegde waarde.
Wederom een mooie middag. Een uniek kijkje in de keuken hoe het bij lokale overheid op diverse gebieden mbt security gaat.
Ik had nog meer invulling gewild mbt de vraag hoe ziet de toekomst er uit (wat verwachten specialisten/kenners hier van). Nu was het meer een persoonlijke gok
goede voorbereiding, sfeer was goed, kundige begeleiding Leuk om te hoeren dat we van elkaar hebben kunnen leren, en hoe het in een andere bedrijven met projecten worden gewerkt.
Goed georganiseerd met een leuke groep mensen.
goed georganiseerd, enthousiast sluit aan bij scope
Leerzame sessie met goed inzicht in de wijze waarop Innovam haar het autovak opleid en informeert. Mooi te zien dat kennis met zoveel concurrerende wordt gedeeld. Ook het model van Customer Journey is zeker bruikbaar.