Alle presentaties waren verrijkend, soms niet nieuw maar wel nieuwe context of voorbeelden. Kortom een middag gehad die energie gaf.
Ik vond de ronde met CEVA en het andere bedrijf een interesante ronde omdat zij een ialoog aangingen met hun publiek.
De gasten, de sfeer en een goede manier om te netwerken.
Leuk om een kijkje in de keuken van andere te krijgen
Veel info in korte tijd, Goed georganiseerd
Verrast door leuke presentaties en discussies.
Leuke groep met uitwisseling tussen bestaande managers en jonge talenten
Mooie diversiteit van zowel jong en oud als verschillende sectoren.
Stuk over RvB erg leerzaam. Leuk om te horen wat de strategieën zijn bij anders spelers zoals Rabo en Holland Casino.
Goede diversiteit aan bedrijven.
Input van ervaren en diverse deelnemers
Mooie spreker, variatie en goede opkomst
Leuk om verhalen uit andere organisaties te horen
Interessant en inspirerend verhaal. Leuke diverse groep van deelnemers.
Erg leuk om het enthousiasme van de mensen van het Martini Ziekenhuis te zien.
bevlogen verhaal, het heeft me nog bewuster gemaakt dat welzijn en zorg veel met elkaar te maken hebben en elkaar kunnen ondersteunen. Hoe, dat vind ik nog geen eenvoudige vraag.
zeer goede bijeenkomst, inspirerend en kennisintensief
Het was een erg leuke middag. Waarbij het voor mij nog beter was geweest als we meer ruimte hadden gehad om te netwerken. Zeker voor de drie deelnemers die op zoek waren naar ander werk had dat een extra dimensie gegeven.
Waardevol om met verschillende werkvelden aan tafel te zitten die elkaar in de uitvoering niet treffen, waardoor een dialoog ontstaat zonder verborgen agenda's. Goed om vanuit verschillend perspectief in gesprek te zijn. Mag graag in de keuken kijken bij anderen. Relevante netwerkcontacten opgedaan.