Ik had andere verwachtingen bij het zien van de uitnodiging. Ik denk dat ik hierdoor het evenement als minder prettig heb ervaren. Tevens was de locatie moeilijk bereikbaar wanneer de deelnemer geen beschikking heeft over eigen vervoer.
Interessante en diverse sprekers, met aansprekende thema's. Diverse groep deelnemer.
Kijkje in de keuken van bedrijven en hun context Diversiteit Relevante sprekers
goede sprekers, leuke interactieve sessies
Leuke onderhoudende presentaties over relevantie onderwerpen
Ervaringen, inzicht en aanpak bij andere bedrijven geven inspiratie. Daarnaast anderen zelf kunnen helpen met eigen ervaring geeft eveneens voldoening.
Zeer goede verhalen met een goede focus.
Er kwamen leuke vraagstukken aan bod en door het beperkte aantal deelnemers (niet meer dan 50) ontstond er een gemoedelijke sfeer waarin de meeste zich vrij voelde om te participeren.
Goede groep mensen, inhoud ook goed en dag vloog voorbij (wat goed teken is)
Goede bijeenkomst met interessante deelnemers.
Was heel inspirerend om te horen hoe andere deelnemers en een ervaren toezichthouder tegen het onderwerp toezicht aan kijken.
leuke spreker, blijft boeiend. de hele dag . inhoud kwam ook voldoende aan bod, vond ik prettig en interactie met anderen ook (oefenen met cases is leuk en nuttig!)
Fijn om met mensen te zitten uit hetzelfde vakgebied met ervaring en kennis waar je van kan leren. Iedereen is erg open en deelt alles, dus dat maakt ook dat je nieuwe ideeën en inspiratie opdoet.
Juiste mensen aan tafel, open sfeer. Goede aanpak in subgroepen. Goede aanpak: probleemstelling, presentatie, discussie en samenvatting.
relevante groep mensen. mooie verdeling in achtergronden, kennis. wellicht meer variatie in type organisatie (waren nu vooral grote corporates).
open en vertrouwelijke omgeving gelijkgestemden
Erg leuk om mee te denken en verschillende disciplines en bedrijfstakken bij elkaar te zien.
thema's op het gebied van marketing en communicatie
Leuk om met collega's wat ervaringen uit te wisselen
goede bijeenkomst, snel en dynamisch!