Veel kennis in de groep, leuke uitwisselingen, goede sfeer, inhoudelijk nuttig, praktijkoefeningen goed.
Goede leergroep; Deskundige en gemotiveerde begeleiders
In rollenspel een afwegingsproces in een RvC doen vond ik erg leerzaam. Dat is een waardevolle aanvulling op de theoretische kennis.
Enthousiast verhaal van een ervaren toezichthouder. Iemand die echt gelooft in belang van diversiteit binnen toezichthoudende functies en daarom met flair en enthousiasme het toezichthouden weet te brengen en verkopen. Heeft mij weten aan te steken. Op korte termijn praktisch lastig te organiseren, maar over een termijn van 2-5 jaar zeker een optie om deze stap te wagen.
Super goed verhaal vanuit de praktijk. Enthousiasme van trainer is aanstekelijk. Cases goed om je te kunnen verplaatsen op de stoel van de RvC
Goede, enthousiaste spreker.
Veel geleerd, mensen uit verschillende sectoren, leeftijden en achtergron
Goed om even uit alle dat te zijn en meer inzicht te krijgen in een onderwerp dat ik niet erg kende. Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.
Waardevolle dag, met goede combinatie theorie-praktijkvoorbeelden. De dag heeft me inzicht gegeven in de rol van toezichthouder.
Door de diverse samenstelling in de groep qua leeftijd, organisatie, en ervaring is er op een waardevolle manier kennis gedeeld en zijn er mooie goede vragen gesteld.
De gemengde groep zorgde voor een mooie dynamiek en bijzondere leermomenten.
Divers gezelschap Praktische scenario's oplossen
Leuk om met verschillende generaties samen te komen en ervaringen uit te wisselen.
De faciliteiten en het informele karakter
overtrof mijn verwachtingen. Inhoudelijk sterk, sterke vorm, sterke presentatie en goede rollenspellen. een aanrader voor iedereen om mee te maken.
Was sinds lang weer eens zo'n soort cursus. Erg leuk ook met de rollenspellen.
Goede uitleg door een ervaren trainer. Nuttige cases. Goed gemengd gezelschap