Het was prettig dat het een kleine groep mensen was, waardoor er veel tijd is voor eigen inbreng (cases)
Interessante en inspirerende spreker
Leuke en leerzame masterclass. Zeker inspiratie opgedaan om toe te passen in onze organisatie
Goed ontvangen, goede presentatie Heb een case aangedragen waar voldoende ruimte voor was om te delen
Leuk en inspirerend om kennis te delen, mooie combi van theorie en praktijk,
In korte tijd veel nieuwe informatie ontvangen, goed gedachtengang en lessons learned meegekregen
De eerste keer een dergelijke bijeenkomst via WeShareTalent meegemaakt. De locatie was niet ideaal bereikbaar en bij binnenkomst een wel erg drukke hal. Hoe anders in de ruimte van de bijeenkomst, positiviteit, nieuwsgierigheid en belangstelling, erg prettig hoe de Hagenezen ons ontvangen hebben. Het gaat tenslotte om de bedoeling.
Hele goede denktank gehad, waarin WeShareTalent de match heeft gemaakt tussen ons vraagstuk en de juiste mensen in het netwerk.
Interessante onderwerpen
Ik vond de vorm vooral niet zo effectief. Daarmee wmb niet zo'n hoge leeropbrengst.
Veel interactie en kennisdeling
Duidelijke uitleg, welkome sfeer, inspirerende omgeving. toegankelijke presentatie/ host. de rondleiding gaf een extra dimensie aan de sharetime, een heel interessant kijkje in de keuken.
Inspirerende sessie, nuttige kennis
Goed verhaal, leuk en luchtig gebracht. Vragen konden worden beantwoord (niet van "dat is geheim") Tips en trics helder, valkuilen herkenbaar en goed te vertalen naar eigen organisatie.
Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen ook voor het stellen van vragen. De free format discussies waren dan ook erg positief
een goed beeld van hoe ViVat dit aangepakt heeft. Heeft me aan het denken gezet wat dit voor mijn organisatie betekent en of we dit kunnen toepassen.
Heel interessant onderwerp, sloot goed aan bij het onderwerp dat we wilden bespreken.
Onzettend leuke ochtend, warm welkom en mooi om kritisch na te denken over veranderingen.