Het was goed georganiseerd, prettige locatie en fijne tijdverdeling.
Ik dacht dat het over generaties zou gaan en hier weinig van mee gekregen.
Hi Barbara, dank voor je feedback. We gaan de volgende keer zeker ons best doen meer nadruk te leggen op de vier generaties!
Zeer nuttige midddag. Best practices gekregen in combinatie met een aantal nuttige feiten. Voldoende inspiratie om binnen onze organisatie aan slag te gaan.
Leuke onderwerpen, prima organisatie en setting, prima sprekers, prettige en enthousiaste sfeer
Het is verrijkend om informatie met andere organisaties uit te wisselen. Het geeft een bredere blik op wat we zelf aan het doen zijn. Soms eye-openers en soms ook bevestiging dat we goede dingen doen en hebben.
custumer
Leuk event. Veel inspirerende mensen ontmoet, goede organisatie, goede rondetafel
Hi Roxanne, jammer dat deze middag niet was wat je ervan had verwacht. We gaan zeker kijken hoe we de volgende keer de koppeling met 4 generaties en de praktijk beter kunnen maken.
Break out sessie van Marc Dortu
Leuke groep mensen die echt open staan om contact te maken over generaties heen.
Vooral ook netwerken
veel enthousiasme en diversiteit in leeftijden, functies, en organisaties
Enthousiaste, divers samengestelde groep deelnemers. Leuk onderwerp, goed om in subgroepen te werken.
Dank voor je reactie Steef, jammer dat jij er dit keer niet zoveel uit hebt kunnen halen. We hopen je in de toekomst nog eens te zien en horen het graag als je concrete tips hebt!
Goed voorbereid; leuk om tips en tops van anderen te horen.
inhoudelijk goed en afwisselend programma
Interessante materie. Op een leuke manier gebracht. Leerzaam om zo met cases te werken. Voorbereiding vooraf (met artikelen) werkt goed.
op alle fronten positief. Zowel inhoud als werkvormen.
Ik vond het een leerzame middag waarvan ik zeker veel opgestoken heb.
Leerzame en inspirerende dag.
ik heb heel veel geleerd over ENGIE en hoe zij in de markt staan.
Goedemorgen, Dank voor je feedback. Jammer dat we niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. We nemen je feedback mee bij de organisatie van onze volgende events, zodat we het een volgende keer beter kunnen doen. Hartelijke groet, Tessa
prettige samenstelling groep, mooi aantal ook
Inspirerende spreker. Ruimte voor 'zijstap' van onderwerp naar eigen werkorganisatie