De kennis is voor mij direct toepasbaar, top!
leuk en leerzaam om vanuit oogpunt van ander bedrijf hun visie op bepaalde gebieden te horen
Enthousiaste manier van presenteren en gebruikte taal was erg goed te volgen. Mooie concrete en tastbare voorbeelden werden aangehaald ter verduidelijking.
Leuke interactieve bijeenkomst waar ik ook meer geleerd heb over de problematiek bij de politie.
duidelijke structuur met veel input vanuit diverse invalshoeken. ik vond vooral het intervieuw met generatie Y zeer de moeite.
Zeer interessant. Gepassioneerd en leuk verhaal over een voor mij onbekend onderwerp
Zeer interessante presentatie. Veel geleerd.
Interactief, ruimte voor het delen van kennis en uitwisselen van ideeën en erg leuke procesbegeleiders.
Goed verzorgd. Prima Masterclass
leuke sessie met leuke feitjes
Begeleiding, groot aanbod events en inspirerende seminars en sprekers.
Een hele leuke manier om met verschillende organisaties met een vraagstuk aan de slag te gaan en ervaringen uit te wisselen
Interessante vragen om over na te denken. Vooral nuttig om eerst in groepjes te overleggen en vervolgens het plenair te bespreken.
Het eerste deel met info van specialist was heel interessant.
Goed concept waarbij er ruimte is voor het delen van kennis/ervaringen.
Fijn om van gedachten te wisselen over dit thema.
Leuk om kennis een keer te delen met mensen uit andere organisaties
Praktische input. Ruimte om met elkaar kennis en ervaring uit te wisselen in een ongedwongen setting.
Top geregeld
Het is heel interessant om elkaars ervaringen te horen.
Boeiend onderwerp, op een leuke manier gebrachte en waardevol
Leuk kijkje in de keuken bij een mooie gestructureerde organisatie.