Goed verzorgd, leuke diverse opkomst aan deelnemers
theorie en praktijk mooi afgewisseld
- veel kennis en leuke informatie - praktijk, meteen aan de slag en oefenen
Werkvorm was leuk met presentatie en opdrachten
De seminars van WST zijn relevant en worden door professionals gefaciliteerd.
Erg leerzame en inspirerende sessie die me helpt om ook binnen Talpa innovatie te professionaliseren.
Sloot erg aan bij mijn behoefte
Leuk om andere organisaties te horen over dezelfde zaken als waar wij intern over spreken.
goede locatie en organisatie
Goed om op ontspannen manier informatie uit te wisselen.
Bijzonder open uitwisseling van ideeën
Een inspirerende middag gehad. Veel interessante en nieuwe inzichten op het gebied van Customer Journey mee kunnen nemen.
Dat we nu elkaar hebben leren kennen en contact met elkaar kunnen opnemen.
Mooie netwerkbijeenkomst. Nieuwe inzichten en contacten opgedaan. leuke informele setting
Enthousiaste dames met een goed verhaal.
Agile/Devops AI
De organisator van NN had zich duidelijk voorbereid op een inspiratie-presentatie over NN. Ik had de verwachting dat het veel meer ervaringen uitwisselen zou zijn.