Erg leerzame en inspirerende sessie die me helpt om ook binnen Talpa innovatie te professionaliseren.
Sloot erg aan bij mijn behoefte
Leuk om andere organisaties te horen over dezelfde zaken als waar wij intern over spreken.
goede locatie en organisatie
Goed om op ontspannen manier informatie uit te wisselen.
Bijzonder open uitwisseling van ideeën
Een inspirerende middag gehad. Veel interessante en nieuwe inzichten op het gebied van Customer Journey mee kunnen nemen.
Dat we nu elkaar hebben leren kennen en contact met elkaar kunnen opnemen.
Mooie netwerkbijeenkomst. Nieuwe inzichten en contacten opgedaan. leuke informele setting
Enthousiaste dames met een goed verhaal.
Agile/Devops AI
De organisator van NN had zich duidelijk voorbereid op een inspiratie-presentatie over NN. Ik had de verwachting dat het veel meer ervaringen uitwisselen zou zijn.
De gemeente Den Haag deelde op leuke en interactieve wijze hun ervaringen met werken vanuit de bedoeling. Geeft veel inspiratie voor de toekomst.
Interessant om verhalen uit andere organisaties te horen!
- goede kennissessie - Goede deskundigen - ruim in tijd - natijds een test voor burnout gekregen
Mooie combinatie van theorie en praktijk.
waardevol om in kleine groepjes te werken aan een vraag. de veelkleurigheid van organisaties/ervaringen is inspirerend.
Interessant onderwerp, leuke diverse groep en helder verhaal
Heel leuk om op deze manier kennis bij elkaar te brengen.