Afgelopen vrijdag middag heb ik deelgenomen aan de denktank over Positieve Psychologie van Tom Plug. De middag zat goed in elkaar en Tom is een fijne spreker. Ik heb veel inspiratie opgedaan en heb er zin in om de geleerde kennis in de praktijk toe te gaan passen!
Het was een onderwerp dat mij erg aansprak, mede omdat het een actueel thema voor mijn werk is. Spreker had een erg goed en prettig naar te luisteren verhaal.
Allereerst wil ik aangeven, dat de sfeer heel goed aanvoelde. Ik heb niet heel vaak gelegenheid om naar deze bijeenkomsten te komen, dus zijn het veelal nieuwe mensen die ik ontmoet. Ik werd echter wel direct opgenomen in de groep. De presentatie van Tom was geweldig. Het gemak waarmee hij ons mee nam in zijn verhaal zorgde ervoor dat ik van het eerste tot het laatste woord geboeid bleef. Het onderwerp zorgde hier natuurlijk ook voor. Ik heb weer mooie dingen gehoord die ik direct in de praktijk kan inzetten. Ik hoop wel dat de hand-out die Tom beloofde, nog wordt toegestuurd :-)
Ik vond het een leerzame middag. Werken aan geluk begint bij werken aan je eigen geluk. Met de tips ben ik meteen de dag erna aan de slag gegaan. De toepasbaarheid in het werk, daar moet ik me nog iets meer in verdiepen aan de hand van de sheets die we nog gaan krijgen. Ga ik zeker ook iets mee doen. Echt een topmiddag!
Het onderwerp leent zich er natuurlijk perfect voor, dus een hele inspirerende middag gehad over Positive Psychologie. Een aantal concrete opdrachten meegekregen en ideeën hoe dit in te zetten in mijn eigen werkomgeving. Ik denk wel dat ik bij 'Denktank' een iets andere opzet had verwacht. Desondanks was het uitwisselen van ervaringen een leerzame exercitie.
Inspirerende voorbeelden, hoe zorg je voor focus op trends die voor je eigen organisatie relevant zijn, handvatten, story telling ipv radar
Nieuwe aspecten en invalshoeken voor Blockchain gehoord.
Leuke sprekers en inhoudelijk kwalitatief sterk. De interactieve opdracht aan het einde had beter gefaciliteerd kunnen worden.
Met de snelheid waarmee ontwikkelingen elkaar opvolgen erg interessant en nuttig om de integraliteit van een aantal sleutel-trends in IT te bespreken. Om direct maar geleerde kennis in praktijk te brengen; ik zou het top vinden om op 1 of meer van deze trends 'all-in' te gaan!
Het is echt een masterclass, met veel jargon. Deze wordt duidelijk door de gegeven praktijkvoorbeelden.
Actueel onderwerp dat goed doordacht was, genoeg interactie met publiek en gepassioneerde sprekers die het verhaal goed weten over te brengen. Mocht er de volgende keer meer tijd zijn, zou het leuk zijn om meer in te gaan op de praktijkcases van Alliander en waar zij tegenaan liepen.
Doordat de groep niet zo groot was, was er veel ruimte voor discussie en het delen van ervaringen op grond van de presentatie die werd gegeven. Het heeft me weer nieuwe inzichten opgeleverd.
Respectvol, goed niveau,
In een middag een goed beeld van de mogelijkheden van BBB. Ongemerkt toch ook weer veel meegekregen, wat belangrijk voor je is. Dus in totaal een mooie oogst
Ik vond het meer een Yoga workshop, dan dat je er echt iets van kon opsteken hoe dit in de praktijk ervoor kan zorgen dat je werk/prive in balans is. Voor mij mocht het meer praktijk gericht zijn, waardoor je ook weet of leert hoe je dit moet toepassen, wat de valkuilen zijn.
Hi Valeska, Wat jammer dat je je eerste event zo hebt ervaren. Graag neem ik contact met je op om een beter bij jou passend event af te stemmen. Melvin van het WeShareTalent team.
Wie is ons? De begeleiders van de workshop of wesharetalent?
leuke groep, super inspirerende wereld en presentatie. Leuk om zo bij een ander bedrijf in de keuken te kijken! ontvangst - de receptioniste wist niet dat we kwamen
Zeer positief
Het was een enorm inspirerende middag. De "spreker" was bijzonder toegankelijk. Het was geen "moeten", hij wilde gewoon graag zijn visie en werk met ons delen. Ik voelde me heel welkom.
Interactie deelnemers onderling. Kennisuitwisseling breder dan event. Inspiratie om bepaalde zaken toe te passen in je eigen context Verwachting vanuit Event soms verder aanscherpen.
Positief
leuke discussie en actief
Inspiratie om verder te zoeken naar een positie als toezichthouder. Meer/duidelijker informatie over het concept Schaduwraad van toezicht en de community.