Netwerken, daar is zoveel over te weten

Prettige setting. Ervaren wat netwerken voor je is. Heel leerzaam.

• Indien overig, namelijk: 7 wetten
  • Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? gebruik linnenachtige naamkaartjes
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: deep change
  • Voor herhaling vatbaar? Ja

a good mix of theory and group discussions, good content, to the point, all presenters were involved

• Deelgenomen aan: Masterclass
  • Indien overig, namelijk: sorry don't get this field
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? ***
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: masterclass about personal development, well being in relation to work-life balance, career coaching

_

_

• Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? _
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: _
  • Voor herhaling vatbaar? Ja

Leerzaam dankzij een open sfeer!

Ik heb een erg leerzame middag gehad bij YSE. Ik was zelf nog niet bekend met WeShareTalent of YSE, dus ging er erg open in. Wat ik het fijnste vond aan de 'masterclass' was dat het niet gepresenteerd werd als 'wij weten alles, en wij gaan jullie eens vertellen hoe het moet'. Alle ervaringen en visies waren welkom en zo stond er een fijn en open gesprek. Het is fijn om op die manier ook je eigen werkwijze eens kritisch te bekijken. Ik had alleen gehoopt op een hogere aanwezigheid, zodat ik er nog meer uit had kunnen halen.

• Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Tip: meer promoten voor meer aanwezigen, Top: goed open concept!
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: Masterclass, denktank, young community
  • Voor herhaling vatbaar? Ja

Hidde Piekhaar weet veel over het onderwerp en heeft een duidelijke expertise, Rennie is daarin nog zoekende. Heel sterk vind ik dat er na de break een "ervaringsdeskundige" was die vertelde hoe zij de aanloop naar uitval, de periode erna tot aan het herstel tot dusver heeft ervaren. Dat maakte het mogelijk om directe vragen te stellen en dus daarom extra interessant. Het heeft mij zeker meer inzicht gegeven in de oorzaken van burnouts bij Millenials en welke keuzes je kunt maken als bedrijf om dit zo veel mogelijk (helpen) te voorkomen. Een verbeterpuntje voor een volgende keer: de ruimte waar wij zaten was open en daarom omgevingsgeluiden. Als dit een meer gesloten ruimte kan worden, zou dat het geheel ten goede komen.

• Indien overig, namelijk: Burn Out onder generatie Y
  • Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? tip: Andere ruimte top: bijdrage ervaringsdeskundige
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: weet ik nog niet
  • Voor herhaling vatbaar? Ja

Inspirerende middag die aan het denken zet

Leuke middag, goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Mooie persoonlijke verhalen.

• Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Tip!
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: Kennis uitwisselen tussen verschillende aanpak bij bedrijven. Over uiteenlopende actuele onderwerpen.
  • Voor herhaling vatbaar? Ja

Veel kennis en ervaring vanuit de sprekers

geen

• Indien overig, namelijk: lezing
  • Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? het mag iets korter
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: psychologie
  • Voor herhaling vatbaar? Ja

Sterke presentatie met duidelijke uitleg

Hidde en Rennie wisten vanuit de wetenschap goed uit te leggen wat burn-out is, wat het verschil met een bore-out is en wat de symptomen zijn. Met verschillende modellen werden oorzaken en balans uitgelegd. Het verhaal van Anouk was heel persoonlijk en herkenbaar. Heel dapper dat ze zo voor een publiek een recente ervaring deelt. Voor zowel management, coaches als ervaringsdeskundigen een erg informatieve middag.

• Indien overig, namelijk: Talet
  • Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? het publiek liet blijken geïnteresseerd te zijn in preventie. Dat kwam te weinig aan bod. Daar had men op in kunnen gaan. Top: organisatie en inspirerende sprekers
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: persoonlijke ontwikkeling/leiderschap

Hele inspirerende sessie!

Een hele open, informele en inspirerende sessie. Ging met een positief gevoel weg, vol nieuwe energie. Zou zeker nog eens gaan!

• Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Meteen een hele open sfeer, het gevoel dat je echt dingen kon delen met elkaar. Goed georganiseerd. Eigenlijk geen tips.
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: alles omtrent HR en persoonlijke ontwikkeling
  • Voor herhaling vatbaar? Ja

Masterclass van YSE was de moeite waard: informatief en insprirerend

Zie hierboven

• Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? tip: laat een event alleen doorgaan bij een minimaal aantal deelnemers van 8, 4 is te weinig. top: prima voorbereiding, hartelijke ontvangst
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: HR onderwerpen

Leuke en nuttige sessie

Goede sessie met leuke voorbeelden. Ook heel praktisch ingericht waardoor je het 'bijtanken' meteen kunt toepassen in de praktijk.

• Indien overig, namelijk: Tankstation voor mensen
  • Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Heel goed georganiseerd, leuke locatie, goede sprekers.
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: Meer van dit soort sessies

Echt 2020 bijtanken

Een pakkend begin, een sessie die je raakt, confronteert, maar ook helpt dit aan te pakken. Uitstekende lunch en drankenservice!

• Indien overig, namelijk: Even bijtanken
  • Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Hou het in deze vorm. Klein, maar niet te persoonlijk. Fijne accomodatie
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: Innovatie en time management

Heel inspirerend

Ik was bij de workshop "tankstation voor mensen" in Amsterdam. Erg leuk. Stiekem een beetje open deuren, maar heel goed om weer eens herinnerd te worden aan waar het uiteindelijk om draait, namelijk je eigen "geestelijke" gezondheid. Madeleine kon putten uit haar eigen ervaringen, en dan is de boodschap net even anders dan alleen de theorie.

• Indien overig, namelijk: Change
  • Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Niets toe te voegen deze keer. Alles perfect geregeld,
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: Ik heb de app. Ik kijk regelmatig of er iets van mijn gading voorbij komt.
  • Voor herhaling vatbaar? Ja

Had er wat anders van verwacht

Het event draagt de titel Purpose & Future Skills, a.d.h.v AI & automatisering. Om met de deur in huis te vallen: De AI & automatisering werd buiten dit event gelaten. Het werd slechts alleen gebruikt om aan te geven dat in de verre toekomst misschien 3/4 van de banen verdwijnt. Future skills & purpose: Purpose; Het doel wordt dat de behaalde papieren er minder tot niet meer toe doen en dat we meer focussen op human skills bij het bereiken van een baan. Dit is niets nieuws en wordt in het heden door ruim 75% van de mensen gedaan die afstuderen en gewoonweg een beroep kiezen die EN beschikbaar is EN aansluit op hun vaardigheden/interesse. Uitzonderingen achterwege gelaten. Ik had meer gehoopt op: Purpose; Wat wordt het doel van de mens als we kijken naar AI en automatisering? Hoe ziet ons dagelijks leven eruit? Future Skills; Hoe werken wij in aansluiting tot AI & automatisering? Krijgen we nieuwe beroepen? Welke skills zullen wij misschien verder ontwikkelen? Welke kant gaan wij op qua skills? Daarnaast had ik een meer energieke vorm van dit event verwacht.

• Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Geef het event de juiste titel. Dat had deze absoluut niet.
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: Future Skills, Creativiteit.
  • Voor herhaling vatbaar? Nee

verrassend leuk

goed verhaal. bijzondere experience

• Indien overig, namelijk: defensie HR ecosysteem
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? -
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: AI, datagedreven HR
  • Voor herhaling vatbaar? Ja

Nieuwe perspectieven en inspiratie, inhoudelijke ontwikkeling, netwerkmogelijkheden

Door de WST events krijg ik inzicht in onderwerpen (en sectoren) waar ik anders misschien niet zo snel over zou horen. Het zijn vaak leerzame en inspirerende sessies waar interessante mensen op afkomen.

• Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Top: Vaak de juiste balans tussen interactie en informatie. Fijn om de mogelijkheid te hebben even na te praten. Interessante onderwerpen. App werkt goed.
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: Internet of Things

Informatief en leuke ervaring

In sneltreinvaart hebben we kennis kunnen maken met design thinking. Ik vond het leuk en nuttig.

• Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Tip: Iets meer ruimte creeeren voor het delen van ervaringen, om kennis te nemen van verschillende werkvelden en ervaringen. Top: goeie inhoud en praktische toepassing!
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: Weet ik nog niet
  • Voor herhaling vatbaar? Ja

Inspirerende sessie, toegankelijk voor iedereen

Deze sessie gaf op een laagdrempelige wijze een kijkje in de keuken van Design Thinking. En dat smaakt naar meer!

• Deelgenomen aan: Young Community
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? -
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: Sessie over andere creatieve werkvormen. Of best practices waar Design Thinking centraal staan
  • Voor herhaling vatbaar? Ja

Leuk en leerzaam gecombineerd!

• Indien overig, namelijk: Inspiratiesessie
  • Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Top: toegankelijkheid
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: -

Inspirerend

Ik vond het event erg inspirerend, zowel het verhaal van Luca over hoe ze bij Heineken Agile werken, als de game die we aan het eind hebben gedaan. Dit maakte echt inzichtelijk wat de waarde van Agile werken is.

• Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Tip: agenda uitnodiging blijven checken, bij mij stond hij nog op 15:00 terwijl ik in een losse mail optijd zag dat het 16:00 was. Top: verdere organisatie, tof programma
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: Change management

TOF!

Ik vond het erg leuk om eens een kijkje in de keuken te krijgen bij een instantie die ver weg staat van mijn eigen organisatie maar ook met dezelfde problemen worstelt. Ik denk wel dat de organisatie meer had kunnen ophalen aan ideeën maar ik was wel blij dat er ruim de tijd genomen werd voor de rondleiding en het beantwoorden van de vragen.

• Deelgenomen aan: Denktank
  • Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? ik vind het aanbod nu veel scrum/agile/lean en wat minder denktank achtige dingen. Wat meer afwisseling zou fijn zijn. Wel een tof initiatief!
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: denktank en kijkje in de keuken

Leuk initiatief!

Het hele concept van WeShareTalent vind ik erg goed! Het bezoek aan het NFI was erg leerzaam en goed opgezet. Tipje voor de volgende keer: er werden punten aangedragen waar de bezoekers graag meer over wilden weten en hier was eigenlijk geen ruimte voor omdat de sprekers hier niet op waren voorbereid. Misschien voorafgaand de mogelijkheid bieden wat de gasten graag willen weten, dan kunnen de sprekers hier op voorbereiden.

• Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Zie omschrijving
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: Opsporing
  • Voor herhaling vatbaar? Ja

Fantastisch om hier een keer binnen te mogen kijken

Leuke proactieve groep. Zeer interessante rondleiding

• Indien overig, namelijk: Nvt
  • Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Iets strakker tijdschema.
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: Kijkje in de keuken bij inspirerende bedrijven

Super interessante inspirerende middag

Het was een interessante dag, bijzonder om te zien. Hoe een organisatie die een soort van monopoly positie heeft omgaat met vraag en aanbod. Het was een vol programma, mogelijk bij volgende meer tijd of onderwerpen iets inkorten.

• Organisatie/begeleiding
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Netjes georganiseerd.
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: Events omtrent UX/ Customer Journey

Super interessant om NFI 'van binnen' te zien

Een mooie organisatie om een keer binnen te kijken. Jammer genoeg een beetje weinig tijd voor een inhoudelijke discussie (de deelnemers kwamen ook vooral voor de organisatie, meer dan voor het onderwerp :-).

• Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Geen
  • In de toekomst ben ik geinteresseerd in: Management in een zelfsturende organisatie

Batuwseweg 31

3412KX Lopikerkapel