Ik vond het interactief en heb veel kennis opgedaan. Jullie deden leuk dingen tussendoor om ieders aandacht erbij te houden.
Ik ben er zelf wijzer van geworden. Mooi om te zien hoe de bottom up aanpak heeft gewerkt. Mooi om te zien hoe een mix van best practices t.a.v. werk organiseren rondom doelen waarde toevoegt aan het werkplezier van mensen en zo waarde toevoegt aan de dienst die geleverd wordt.
Een leuke manier om tijdens/na de coronacrisis het geluk van medewerkers te kunnen bevorderen. Ik heb eenmalig een cursus op locatie (in Utrecht) gevolgd. Dat was een lange reistijd. Webinars van korte duur kunnen ook straks (na de coronacrisis) uitkomst bieden.
Inhoudelijk goed, voornamelijk door de praktische tips die jullie hebben. Ook de opzet, met een break out en energizer, was goed gedaan. Het tweede gedeelte (na de break out) werd wat langer, daar mocht wel weer wat energie in. Tegelijkertijd was dat ook een goed inzicht om te merken dat je dus snel afgeleid bent als je een meeting bijwoont. Dank jullie wel voor de ervaring!
De webinar vond ik erg leuk en nuttig. Op een positieve manier ingestoken zijn we allerlei onderwerpen langs gegaan. Ik vond ook de break-out room leuk, dat had wat mij betreft nog vaker gemogen. Top gedaan en ik zou zeker weer een webinar bijwonen!
Professionele aanpak, er was duidelijk verstand van zaken waardoor ik ook daadwerkelijk dingen heb geleerd.
Heel goed dat er een Host en een paar co-hosts waren. Wat wellicht in een volgende sessie bij de start vertelt kan worden wie de vragen 'verzameld' en wanneer deze worden beantwoord. Heb meeting meegemaakt dat het gelijk gebeurd en jullie doen het achteraf (oo mogelijk als het maar duidelijk is)
Het uitwisselen van de diverse ervaringen van de diverse bedrijven / organisaties vond ik een waardevolle ervaring. Er waren kleine en grote bedrijven aanwezig. Leuk om te horen dat iedereen met dezelfde vragen bezig is
Leuk gesprek met openhartige externe. Ook in kleine groepen doorpraten was top. Goede omvang ook, als je in groepen uit elkaar gaat. Tip: ik zou regionale circles heroverwegen en op deze voet verder gaan.
Ik vond het een geslaagde middag. Mooi om te zien hoe de volksbank de verandering heeft aangepakt. Het was inspirerend. Wat ik ook mooi vond dat er ruimte was om van gedachten te wisselen met de andere aanwezigen. Zo werd het niet alleen een kijkje in de keuken bij de Volksbank maar ook nog bij andere organisaties.
Ik vond het een toffe sessie waar ik meer heb geleerd dan verwacht. Leuke interactieve bedoeling waar de waarde echt lag in het moment.
Interessante sessie, met goede sprekers. Veel interactie en de mogelijkheid om met deelnemers van andere bedrijven te praten.
Ontzettend tof dat WeShareTalent zulke bijeenkomsten faciliteert, waarbij deelnemers van verschillende organisaties bij elkaar kunnen komen om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Ook erg inspirerend en interessant om te horen hoe Sytze en Roy de transitie bij de Volkbank hebben beleefd.
Goede bijeenkomst, geeft stof tot nadenken. Interactief en voldoende ruimte om met mede deelnemers van gedachte te wisselen.
Een kwalitatief goed programma met inspirerende praktijkcasuïstiek. Heb een tijdje niet deel kunnen nemen aan het programma. Kosten mij wat moeite om de "achterstand" bij te benen. Dit is relevant voor nieuwe deelnemers die in de toekomst wellicht bij deze groep betrokken worden.
Interessant om met mensen dit onderwerp te verkennen, verder vrij weinig mensen van (soort van) mijn leeftijd die met dit onderwerp bezig zijn.
snel, divers, inspirerend. Iedereen wil aan de slag met elkaar. dat gevoel is bij mij blijven hangen.
Vol inspiratie
Opbouw van de middag was goed. Verhaal en interactie met Hetty was erg leuk en leerzaam. Waardering voor de openheid. Goede start
Stap voor stap meegenomen in de wereld van reclame en hersenen.
Goede spreker, open sfeer. De inzichten kan ik meteen toepassen in het werk.
Ik heb nieuwe inzichten gekregen in mijn project, doordat er mensen van buiten de organisatie hebben mee gekeken. Ik vond het leuk om mijn project te presenteren. De borrel was ook goed om even informeel na te praten en ik heb hier mooie connecties opgedaan. Ik weet zo even 1,2,3, geen verbeterpunten. Goede balans theorie/praktijk. Ik weet niet zozeer wat de mensen die deelnamen er uit hebben gehaald, maar ik heb er in ieder geval veel van geleerd.
Blij verrast met de focus op voorbereiding voor implementatie, in plaats van ideation (wat ik enigszins verwacht had). Het format van Philips is goed werkbaar, de cases van Defensie waren volgens mij tastbaar, maar kneedbaar genoeg. Fijne houding van deelnemers en aanvragers, waardoor we in zeer korte tijd echt resultaat hebben geboekt.
heerlijk om lekker aan de gang te zijn en de vijf stappen te doorlopen. Deze stappen zijn niet alleen van toepassing op inovatie, maar ook op andere processen. Met heel veel energie naar huis gegaan.
Leuke en boeiende middag gehad. Toch ook weer tot nieuwe inzichten gekomen.