Ik vond het een geslaagde middag. Mooi om te zien hoe de volksbank de verandering heeft aangepakt. Het was inspirerend. Wat ik ook mooi vond dat er ruimte was om van gedachten te wisselen met de andere aanwezigen. Zo werd het niet alleen een kijkje in de keuken bij de Volksbank maar ook nog bij andere organisaties.
Ik vond het een toffe sessie waar ik meer heb geleerd dan verwacht. Leuke interactieve bedoeling waar de waarde echt lag in het moment.
Interessante sessie, met goede sprekers. Veel interactie en de mogelijkheid om met deelnemers van andere bedrijven te praten.
Ontzettend tof dat WeShareTalent zulke bijeenkomsten faciliteert, waarbij deelnemers van verschillende organisaties bij elkaar kunnen komen om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Ook erg inspirerend en interessant om te horen hoe Sytze en Roy de transitie bij de Volkbank hebben beleefd.
Goede bijeenkomst, geeft stof tot nadenken. Interactief en voldoende ruimte om met mede deelnemers van gedachte te wisselen.
Een kwalitatief goed programma met inspirerende praktijkcasuïstiek. Heb een tijdje niet deel kunnen nemen aan het programma. Kosten mij wat moeite om de "achterstand" bij te benen. Dit is relevant voor nieuwe deelnemers die in de toekomst wellicht bij deze groep betrokken worden.
Interessant om met mensen dit onderwerp te verkennen, verder vrij weinig mensen van (soort van) mijn leeftijd die met dit onderwerp bezig zijn.
snel, divers, inspirerend. Iedereen wil aan de slag met elkaar. dat gevoel is bij mij blijven hangen.
Vol inspiratie
Opbouw van de middag was goed. Verhaal en interactie met Hetty was erg leuk en leerzaam. Waardering voor de openheid. Goede start
Stap voor stap meegenomen in de wereld van reclame en hersenen.
Goede spreker, open sfeer. De inzichten kan ik meteen toepassen in het werk.
Ik heb nieuwe inzichten gekregen in mijn project, doordat er mensen van buiten de organisatie hebben mee gekeken. Ik vond het leuk om mijn project te presenteren. De borrel was ook goed om even informeel na te praten en ik heb hier mooie connecties opgedaan. Ik weet zo even 1,2,3, geen verbeterpunten. Goede balans theorie/praktijk. Ik weet niet zozeer wat de mensen die deelnamen er uit hebben gehaald, maar ik heb er in ieder geval veel van geleerd.
Blij verrast met de focus op voorbereiding voor implementatie, in plaats van ideation (wat ik enigszins verwacht had). Het format van Philips is goed werkbaar, de cases van Defensie waren volgens mij tastbaar, maar kneedbaar genoeg. Fijne houding van deelnemers en aanvragers, waardoor we in zeer korte tijd echt resultaat hebben geboekt.
heerlijk om lekker aan de gang te zijn en de vijf stappen te doorlopen. Deze stappen zijn niet alleen van toepassing op inovatie, maar ook op andere processen. Met heel veel energie naar huis gegaan.
Leuke en boeiende middag gehad. Toch ook weer tot nieuwe inzichten gekomen.
Goed opgezet en zeker ook leerzaam.
Heel eerlijk en open verhaal met interessante inzichten maar te weinig voorbelden van hoe zelfsturende teams werken en wat nu echt de voor en nadelen zijn en wat het voor een overall bekentenis voor de menselijke ontwikkeling heeft
Grote groep gaf verrijking aan verschillende mogelijkheden om uitdagingen aan te pakken.
Ik kwam binnen en er waren best wat dingen voorbereid bij de spreker, echter na de eerste slide de vragen bleven maar komen en dat terwijl de spreker uiteindelijk niet toe kwam aan zijn eigen presentatie. Het idee verder was goed uitgelegd via een aantal omwegen en ik kan het bij Yokogawa verder uitleggen, dit is van belang omdat we bezig zijn met een gerichte klantenteams En Yokogawa het mee kan nemen in de veranderingen.
De setting en de groep waren prettig en vertrouwd. Onderling is veel informatie uitgewisseld, wat nuttig was. Ik had echter (iets) meer zenden verwacht, zodat ik ook daar meer van had kunnen leren. Omdat mijn reistijd behoorlijk lang was, zou ik het niet aanbevelen, al vond ik het zeker wel interessant om mensen uit verschillende bedrijven te spreken.
Mooi overzicht van de toezichthoudende rol ondersteund door praktijkervaring en praktische tips. Prettige en deskundige begeleider met veel inhoudelijke expertise. Informele sfeer in intervisievorm.
Was een mooie interactieve inspiratie sessie m.b.t. talentontwikkeling en performance management. Met name het leren van elkaar heeft waardevolle inzichten geleverd. Het lijntje met Topsport was wel dun en de titel deed dan ook meer vermoeden dan aan bod kwam.
Leuk om ook andere mensen te horen over hun ervaringen met het toezichthouderschap!
Van te voren had ik de verwachting dat de focus meer zou liggen op governance relaties en de corporate governance code. Het was desalniettemin erg interessant om de ervaringen van Peter als toezichthouder te horen.