Zinvol compacte informatie

Leuk training om eens goed over na te denken. Wat doen we eigenlijk elke dag en wat willen we nu eigenlijk. Verhelderd en luchtig gebracht.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de fimpjes
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? jammer minder ruimte voor discussie maar zal gevolg zijn van online meeting
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Tip zie hierboven, Top filmpjes
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Ik heb zo geen idee

heel inspirerend

Ik vond het webinar leuk en goed opgezet. Voor mij was dit wel heel confronterend. Nu zou ik eigenlijk meer de diepte in willen. Verstandelijk gezien weet je wel dat dit zo is maar in de praktijk werkt het anders helaas.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de opzet van dit webinar, met filmpjes, muziek
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? misschien iets langer ;-D
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? geen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? meer de diepte in

Super webinar!

Juist in deze digitale vorm werkt dit heel goed. In een rustige ruimte, alleen, met koptelefoon komt de informatie extra 'binnen'. En die informatie is zeer de moeite waard. Een aanrader!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? goede presentatievorm met veel beeld en goed geluid
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? -

Helder, laagdrempelige, informatief en leuk.

Voor mij was het een mooie manier om kennis te maken. Het was laagdrempelig en helder en voldoende ruimte voor interactie. Bedankt!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactie, energizers en open staan voor feedback
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niks
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Misschien handig om mensen vooraf te informeren over het juist gebruik van zoom, zodat er geen ruis ontstaat
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Service Design

Helder, informatief

Helder en duidelijke info sessie waarbij ook de inbreng van de deelnemers prettig een leerzaam was.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? aankondiging
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niet echt
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? geen
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Goede training die heel interactief werd gegeven

Leuke training met veel voorbeelden en ook veel interactie vanuit de groep.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De interactie
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? -

Heel fijn om van andere organisaties te leren

Goed onderwerp, interessante organisatie en enthousiaste spreekster

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? korte duur
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? nvt
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? nvt
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? online leren

Geen kennis opgedaan

Ik had verwacht meer op te steken over changemanagement. Dit was een vermakelijk verhaal opgehangen aan een goede kapstok. Wellicht bedoeld als inspiratiesessie, maar zeker geen kennis opgedaan.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactie door het digitaal beantwoorden van vragen.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Meer kennis delen
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Top: mooi platform met flink aanbod. Tip: beter managen van de verwachtingen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Nee
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Kwaliteitsmanagement, MVO, lean management

Stof tot nadenken

Goed georganiseerd (in deze Corona tijd), inspirerende inhoud!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Breakouts, ruimte voor vragen en discussie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Overwegen om in de breakouts een facilitator mee te laten doen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Zelfde onderwerp, verdieping naar praktijk casussen, voorbeelden

Goed alternatief om dit digitaal aan te bieden

Erg leuk en interessant onderwerp en prima alternatief om dit digitaal te doen.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Goede wijze van verbinden met de groep
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niets
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Niet teveel mensen
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Learnings op van deze groep tussen generatie Y en in organisaties.

Fijne activerende opdracht en gesprekken met de andere deelnemers. Meer kennis opgedaan over generatie Y en de binding die ze hebben met organisaties. Wat ze belangrijk vinden; alignment van hun eigen purpose en die vd organisatie, kaders en zelfbeschikking, het belang van persoonlijk verbinding met leiders. Juist door plenaire gesprekken ook nuancering van generatiedenken en gedrag. Prettig om het te verbinden met mijn eigen opvattingen en paradigma's. Thanks!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? zeker
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? overzicht/programma event vind ik altijd prettig. Op een slide bv
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? het was een lange dag; even geen reflectie ;) mss later
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? begeleiding Young Prof op purpose!

Goede en leerzame bijeenkomst!

Ik vond het een interessante bijeenkomst met veel interactie vanuit de deelnemers. Daardoor ook veel geleerd van de andere deelnemers.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Ik vond het erg leuk om in een kleiner verband dieper op het onderwerp in te gaan.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? -
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Misschien vooraf sturen van een deelnemerslijst zodat je dan alvast weet wie er deelnemen en vanuit welke organisaties.

een oprechte presentatie

Ik heb met plezier naar je presentatie geluisterd. Het verhaal en de voorbeelden kwamen op mij authentiek over. Ook durfde je een paar wat minder positieve kanten te benoemen (bijv. over dat ASR wel wat merkt van de corona-crisis, geldt overigens ook hier bij Cito). Verder vond ik het goed om te horen dat je veel vertrouwen in de medewerkers hebt en dat dat een positief effect heeft.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? tijdsduur (uur is prima)
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? interactie was nu prima, maar als het aantal deelnemers groter is, lijkt het me goed om hier niet te veel gelegenheid voor te bieden
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? dit was voor mij de eerste keer dat ik deel heb genomen aan een WST bijeenkomst en ik heb me heel welkom gevoeld, het aanmelden verliep prima en ik kon vrij eenvoudig aansluiten bij dit online evenement
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? vervolg op dit thema leiderschap in tijden van corona?

helder duidelijk inspirerend

super top!

• Ik heb deelgenomen aan een: Kijkje in de Keuken
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? goede spreker die aandacht vast weet te houden
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? momenteel geen idee
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? sheet delen als die er zijn
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? leiderschap

Een waardevolle, kennisintensieve webinar over regie zonder macht

De relatie regie zonder macht vanuit het perspectief van procesmanagement versus projectmanagement (Governance & Control) was waardevol. Veel vraagstukken zijn wicked, hoe vlieg je ze aan was een mooie kapstop. Ik zoek naar kennis en (leren)toepassen van leiderschap zonder macht. Deze sessie van Windesheim was daarin voor mij waardevol, van toegevoegde waarde. Ik zie overeenkomsten tussen netwerken en regie/macht en organisaties en regie en macht. Ik heb goede bronnen aangereikt gekregen. Ik zou nog meer willen weten over het Lectororaat Sociale Innovaties van Windesheim.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? activerende interventies
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? In de bevestiging van de uitnodiging samenvatting van de bijeenkomst
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Top: strakke sturing, goede organisatie.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Leiderschap in het onderwijs

Verhelderend

Leuk een leerzaam

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Afwisseling
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Tijdsduur
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Ga zo door.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Blockchain

Interesant

Leuk om middels voorbeelden mee te gaan in de stappen van verandermanagement Goed te volgen

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? veel voorbeelden
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? vragen deden het bij niet, dan raakte ik beeld van Zoom kwijt
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? x
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Corona gevolgen/projectmanagement/

Fijn dat de online mogelijkheden voor sommige sessies uitstekend werken!

Het nieuwe pensioenakkoord en de impact hiervan zijn tijdens de sessie goed en duidelijk toegelicht. Er was ruimte voor interactie en de groep was klein genoeg om iedereen betrokken te kunnen houden.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Beperkt aantal deelnemers.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Nvt
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Dit soort inhoudelijke sessies in de ochtend plannen en max een uur.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Uitdagingen van bedrijven in corona tijd lijkt mij erg interessant. Hoe gaan bedrijven om met het thuiswerken, met het niet opnemen van vakantiedagen, met geplande reorganisaties, met de herinrichting van kantoren.

duidelijke presentatie

ik zou deze presentatie aanbevelen. de presentatotr heeft na afloop nog extra tijd genomen om mij bij te praten aangezein ik te laat waas om het begin van de presentatie bij te wonen. De informatie die ik heb gekregen was erg nuttig

• Ik heb deelgenomen aan een: Kijkje in de Keuken
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? zoom gebruiken als programma
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? presentator met headset laten werken
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? zie boven

Teleurstellend

De eerste 20 minuten was een salespitch en vervolgens werd er een tool uitgelegd.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Technisch ging het erg goed
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Meer inhoud geven dan een slaespitch en een product training
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Zie voorgaande opm
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Nee

Nuttig en praktisch

Ik vond het een praktisch toepasbare webinar. Het was leuk om de zaken zelf al te ervaren, in plaats van alleen erover te praten

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Het zelf ervaren en de afwisseling
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? -
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Misschien van tevoren vermelden dat je ook zelf gaat communiceren, ik had verwacht lekker mee te luisteren
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Leuk om talent te delen op een inspirerende manier!

Ook in deze Corona tijd weet WeShareTalent te inspireren en kennis te (laten) delen door en met aangesloten partners. Leuk dat we elkaar zo verder kunnen helpen!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? kort en praktisch, beperkte groep
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Interessante club die leuke tools uitlegt en goed de vragen uit het publiek beantwoord.

Het was leuk om kort te horen hoe andere bedrijven online remote sessies organiseren!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De tijd 1,5 uur is perfect voor een online sharing meeting
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Ik vond introductie en achievements van de organisatie te lang duren, heeft weinig toegevoegde waarde voor mij.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Maak een samenvatting van de vragen en antwoorden die tijdens de sessies zijn behandeld
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? How to become techy when your business-oriented?

lekker praktisch!

Kort, praktisch, wel alleen op zoom gericht. dat was van te voren volgens mij niet helemaal duidelijk. Maar ik vond de tips desondanks erg handig.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? praktisch insteek
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niets
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? meer van dit soort praktische online events
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? tips om je team bij elkaar te houden tijdens coronatijd.

Helder verhaal, mooie verbindingen en nodigt uit tot nadenken.

Show character, train future skills, deliver your purpose: lijkt een logische maar is het niet. Mooi om er op deze manier naar te kijken en er uitleg over te krijgen. Focus waar je goed in bent en ken je talenten. Zaken die ook meegegeven worden aan de studenten. Kun je je werk uitleggen aan iemand anders? Zo niet, bedenk wat anders. Zorg dat je burn-out, bore-out en bullshit jobs op orde hebt. De SDG's horen bij de impactskills. Bovenstaand wat zaken die ik tijdens de workshop automatisch genoteerd heb. Voor mij relevant. Hoe gaan we voorbereid de nieuwe werkelijkheid in? Kortom: goede masterclass en hou van de vaart er in. Dan blijf je geïnteresseerd.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Langer dan een half uur moet het niet zijn voor een masterclass online
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? vragen van anderen via chat kunnen zien?
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? top: to the point
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? SDG's (studenten communicatie gaan een event met dit onderwerp zelf organiseren.

Batuwseweg 31

3412KX Lopikerkapel