heel veel opgestoken

Ik was heel blij met de informatie die ik vandaag heb opgedaan. Ik heb dit meteen gedeeld met mijn team en meegenomen in ons plan voor komend jaar.

• Ik heb deelgenomen aan een: Denktank
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de gemakkelijke toegankelijkheid
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? groepen iets beter husselen
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? nu even niet
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? SWP / digitaal werken en sociaal contact / kantoor inrichting / arbeidsvoorwaarden na corona

Erg goed georganiseerde webinar, verliep vlekkeloos!

Veel nieuwe inzichten vergaard, de tijd vloog voorbij. Goed opgezette webinar waarbij het uiteengaan in break out rooms om oefeningen te doen met z'n 2e ook vlekkeloos verliep.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Oefeningen in tweetallen tussendoor. Maakt de theorie uit de webinar meteen toepasbaar waardoor het beter blijft hangen.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niets.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Niets.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Stakeholder management en communicatie

interessante cursus gevolgd

toegankelijke manier om kennis te maken met de theorie uit een boek over socratische gesprekstechnieken en de kans om het direct te oefenen in de praktijk

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Zoom werkt prettig, interactie in break-out rooms was leuk
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Iets meer aankleden misschien, qua voorbereiding, intro, of na afloop
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? niks
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? weet niet

Interessant en leuk!

Enthousiaste groep! Goed om ervaringen met elkaar uit te wisselen over generatieverschillen, om situaties te begrijpen en vanuit andere perspectieven te bekijken.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Breakout rooms
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Handvatten om de inhoud in de praktijk te brengen.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Naast praten, ook doen!
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Nee
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Psychologische veiligheid binnen groot corporates

Spontane presentatie

Leuk om ook digitaal interactief bezig te kunnen zijn door aparte 1-op-1 meetings. Goede eye-openers. Wellicht nog filmpjes toevoegen voor de afwisseling.

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Weinig, wellicht presentatie afwisselen met filmpjes.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Weet niet

Informatief!

Leuke sessie met een goede, inhoudelijke presentatie. Prettig om naar te luisteren en leuke interactie achteraf.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? nvt
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? nvt
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? nvt
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? beleggen

Informatief en prettige manier van presenteren

Kleine tip: de slides gewoon kort houden en niet met zoveel tekst. Mike is een goede spreker, waardoor je zijn verhaal makkelijk kan volgen. De tekst leidt eigenlijk alleen maar meer af.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De inhoud van het event
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Slides, te veel tekst
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Al benoemd (minder tekst op de slides). Top vond ik de inhoud van het verhaal.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? praktische zakn van beleggen

Interactief en leerzaam

Breakout sessie zijn top!

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Break out
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? -
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? -

De events van WeShareTalent zijn in meerdere opzichten toegankelijk.

De events van WeShareTalent raken diverse thema's en zijn daarmee geschikt voor diverse doelgroepen. Inschrijven gaat eenvoudig via de app waarna je een agenda-item met deelname-informatie in je mailbox ontvangst. De sessies zelf worden vaak gehouden d.m.v. Zoom of een webinarplatform. De trainers maar ook de andere deelnemers zijn open-minded waardoor ik me in ieder geval altijd welkom heb gevoeld. Met of zonder kennis. De sessies bevatten theorie, maar ook veel interactie met de andere deelnemers via break out rooms. Zo leren we ook van elkaar!

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Ik ontvang meerdere agenda invites na inschrijving. Een bevestiging en een uitnodiging (met deelnamelink). Ik ben benieuwd of de bevestiging aangepast kan worden, zodat ik niet meerdere items naast elkaar in Outlook heb staan.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Leuke sessies, mooie diversiteit
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Vitaliteit

Mismatch verwachtingen

Ik vond het een lastige training, daar waar ik had verwacht dat het meer de diepte in zou gaan. Los van het onderwerp werd er vooral gezonden en was er weinig interactie, wat ik persoonlijk niet prettig vind. Het was wél duidelijk dat de trainer veel expertise had in zijn vakgebied. Goede toevoeging voor een volgende training: - vooraf meer informatie over waar de training over gaat - optie om vooraf aan te geven waarom je de training volgt (wat je graag zou willen terug zien in de training). Ik heb ooit meegemaakt dat dit gedaan werd bij een webinar.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Expertise van trainer
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Vooraf meer informatie over waar de training over gaat. Optie om vooraf aan te geven waarom je de training volgt (wat je graag zou willen terug zien in de training).
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Zie andere velden
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Data

Waardevolle sessie

Ik vond het heel prettig om van de andere deelnemers te horen hoe zij bepaalde zaken aanpakken en welke tips ze hebben.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Kort en bondig, breakout rooms
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Uitnodigingen/linken zijn soms wat verwarrend
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Uitnodiginsproces stroomlijnen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Meer over werken tijdens de COVID situatie

Bijzonder aangename verrassing

Was voor mij eerste keer dat ik aanhaakte. Het verhaal inspireerde.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? veel vertellen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? minder vragen - liever via chat
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? alles op gebied van wonen, leefbaarheid

Laagdrempelige manier voor kennisdeling

Ik ben verrast dat er zoveel mensen bereid zijn om hun kennis te delen met een ander, hier tijd en aandacht aan besteden, zonder dat er direct iets voor wordt teruggevraagd. Mooi bewijs hoe het in de maatschappij óók kan: gewoon iets delen vanuit enthousiasme

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? rond lunchtijd
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? nvt
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? nu even niet

Leuke leerzame bijeenkomst

goed verhaal met kop en staart, neutraal gebracht wat een uitdaging is in deze tijd. Ruimte voor inbreng en gesprek met elkaar.

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? geen opmerkingen
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? geen opmerkingen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? subsidiestromen in het bedrijfsleven

Leuk om anderen te ontmoeten

Voor mij was het niveau te basic. Ik heb al meerdere trainingen gehad over dit onderwerp maar heb er helaas vandaag niets nieuws uit kunnen halen.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Enthousiaste presentatie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Gene deelnemers zonder LinkedIn toelaten
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Zie hierboven
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Nee
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Online event voor HR managers over vitaliteit

Goed om te zien hoe anderen het doen

Interessant Event, met een leuke spreker.

• Ik heb deelgenomen aan een: Kijkje in de Keuken
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niets
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? geen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? huisstijl van een organisatie

Zeer goede presentatie

Ik leerde dingen die ik wilde, en kreeg antwoord op mijn vragen. Zeer goed afgehandeld. Heel veel bedankt voor dat!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Dit was al goed.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niks.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Blijf die dingen doen, alsjeblieft.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Beleggen en investeren.

Leuk kijkje in andermans (communicatie)keuken

Leuk en leerzaam

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? kennis delen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? -
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? comm.strategie

Prima begeleiding voor verfrissende inzichten van andere bedrijven

WeShareTalent heeft de voorbereiding goed begeleid en de sessie goed vormgegeven en voorbereid. Goede ervaring die zeker voor een herhaling vatbaar is.

• Ik heb deelgenomen aan een: Denktank
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? eenvoudige setup
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? ?
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? ?
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Leerpaden

Anniek is een inspirerende host met een inspirerend verhaal!

Gezien de fase waar ik in zit met een nieuw initiatief welk totaal aansluit op de elementen die Anniek noemde, was ik super enthousiast! Zo herkenbaar wat ze vertelde, en zo gaaf dat een organisatie als Unilever een transitie aanpakt op de manier die ik verkondig dat nodig is om een echt duurzame ontwikkeling door te maken met grote positieve impact.

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? extra testen en klaar om te starten op de starttijd
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Zorg er echt voor dat alles klaar staat, nu was het een rommelig begin (ook bij Anniek en voor Anniek)
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Quinter zou ook een event kunnen hosten; purpose driven leadership. Ik denk dat dit heel erg interessant is voor veel leiders/MT's/CEO's/etc. Zeker gezien de uitdagingen en veranderingen waar veel organisaties voor staan; welk soort leiderschap is dan nodig? Hoe gedraag je je? Welke impact heeft dit op de rest van de organisatie? Wat brengt ander soort leiderschap de organisatie (ook op de lange termijn)? Keertje bellen? :-)

Mijn eerste event

Dit was mijn eerste even. Leuk om een open gesprek met de andere deelnemers te hebben. Leuke afwisseling van eigen werk.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? structuur
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? vraag concreter maken
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Open gesprek is leuk
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? duurzaamheid

Samen praten, brainstormen en ervaring uitwisselen geeft energie.

Samen praten, brainstormen en ervaring uitwisselen geeft energie.

• Ik heb deelgenomen aan een: Denktank
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Gevarieerde onderwerpen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Omdat het de 1ex was wist ik niet wat ik kon verwachten. Msn
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Ik wist niet wat ik moest verwachten. Wellicht meer toelichting. Aan de andere kant is het goed om je 'er gewoon in te storten' en te kijken wat je kunt halen en uiteraard brengen naar anderen.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? HSE (health & safety) thuiswerken tips & trics

Geeft handvatten en tips

Heb wel enkele goede handvatten gekregen, maar met extra diepgang en iets meer structuur kan het nog meer toegevoegde waarde leveren

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Onderwerp
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Iets gestructureerder
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? nvt

Interessante training over Agile

Ondanks mijn weinige ervaring met Agile werken en Scrum sessies kon ik het redelijk volgen, dare to change is de mindset, kijken of ik in de toekomst Agile werken in verschillende werk processen kan toepassen. Bij Yokogawa is men hiermee ook al volop bezig. Uiteindelijk zijn we op een of andere manier altijd wel n beetje Agile in ons werk maar nu zit er n Framework omheen of methode zoals Scrum etc.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Breakout rooms, zo leer je ook andere mensen kennen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Nvt
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Ga zo door, stay Agile
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Scrum Master

Leerzame introductie in de basisprincipes van agile werken

Enthousiaste masterclass over de basisprincipes van agile werken. Erg leuk en leerzaam!

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Enthousiasme en interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Wellicht wat tips hoe je principes kunt toepassen in de praktijk. Ook als je niet meteen met heel je afdeling over gaat, maar als individu.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Geen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Weet ik niet.

Batuwseweg 31

3412KX Lopikerkapel