Goed georganiseerde, rustgevende en bemoedigende Zoom meeting

Goede opbouw en structuur. Veel variatie in werkvormen (kijken, luisteren, filmpjes, aan het denken gezet worden). De meeting straalde rust uit. Een prettige stem om naar te luisteren. Ik heb weer wat handvatten om mee aan de slag te kunnen!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Duidelijke Structuur, afwisseling in werkvormen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? teksten iets langer in beeld laten, soms had ik het nog niet helemaal gelezen.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? tip: nvt; top: super, blijf zo door gaan!
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? minder impulsief handelen; relativeren; voor jezelf opkomen/ grenzen aangeven/ confrontatie aangaan

Mogelijkheid om mezelf te verrijken op een laagdrempelige en qua tijd goed inpasbare manier

Prettig om mezelf te kunnen verrijken en ontwikkelen door me in te schrijven op workshops die aansluiten bij mij interesse op een moment dat het mij past. Het aanbod is groot en de manier van inschrijving en deelname is eenvoudig.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Lengte van de workshop en de humor in de filmpjes
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Iets meer meegeven over hoe je met deze basisinformatie zelf de eerste stappen kunt zetten.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Workshop steekt goed in elkaar.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Wat vind ik belangrijk, wat is mijn doel, wat zijn mijn talenten, waar krijg ik energie van.

Frisse kijk op meditatie

Leuke workshop met frisse kijk op meditatie.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Krachtige workshop
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Meer inhoud, zonder te theoretisch te worden
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Blijf doorgaan
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Rust krijgen

Inspireren

Leren van elkaar en netwerken

• Ik heb deelgenomen aan een: Kijkje in de Keuken
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Alles
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niets
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Geen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Weet nog niet

Top webinar die mij helemaal tot rust bracht

Ik vond het een erg leuk en leerzaam webinar. Een eyeopener om meer aan meditatie te gaan doen. De oefeningen die we deden zou ik wel vaker kunnen gebruiken en het hoeft helemaal niet veel tijd of moeite te kosten. Ook de informatie die gegeven werd, vond ik erg interessant.

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? -
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Enthousiast en down to earth

Ik heb weinig mee kunnen doen. Zat in een kantoor met glazen deur, grenzend aan een vrij drukke kantoortuin. Kwam 2x iemand binnen en de telefoon bleef gaan. Heb daarom vooral geluisterd met als doel dit zelf later te praktiseren. Ik vond het een erg leuke sessie, goed gebracht. Begin misschien (voor mij) wel een beetje te langdurig. Verder zou ik voor toekomstige sessies als deze, de deelnemers op voorhand adviseren een rustige plek te zoeken en als het even kan: vanaf thuis deel te nemen. Evengoed... bedankt! Ik denk er zeker wat aan te gaan hebben.

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? -
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? -

Goed om even stil te staan!

Bewust weer even weten dat gymnastiek voor het brein belangrijk is. Medidatie kan op allerlei manieren, ook welke laagdrempelig zijn. Bewust oefenen heo doe je dit dan, Is dan ook geschikt voor mensen die deze stap willen maken. Omdat ik al veel over dit onderwerp weet, was het voor mij een bijtankmoment en een stukje bewustwording.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? nvt.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? meer toespitsen hoe je dit binnen bedrijven op de agenda krijgt.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? zie boven.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Hybride werken en bedrijfscultuur

mooi hoe mensen ervaringen open delen

hoewel het voor mijn kleine organisatie iets minder van toepassing was dan ik hoopte, valt uit andere verhalen altijd wel iets van inspiratie te halen. ik ervaar de openheid als zeer positief

• Ik heb deelgenomen aan een: Kijkje in de Keuken
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? openheid, laagdrempelig
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? geen idee
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? nvt
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Mooi om eens iets totaal nieuws te ervaren

Goede spreker, overtuigd, wel lang intro.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Lekker laagdrempelig en fijn om iets zelf te proberen.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Ik vind het niet fijn om in een breakout na te praten.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? .
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Ikigai; purpose; authentiek leiderschap

Een goeie inkijk in wat er bij UX komt kijken

Aan de hand van een model werden we meegenomen in de wereld van UX

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De opdrachten tussendoor
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Misschien leuk om de masterclass iets meer mee te maken vanuit het perspectief van de organisatie. In het geval van UX is ABN niet echt besproken, terwijl ik juist benieuwd was hoe vanuit deze organisatie hiermee om wordt gegaan. Zo leer je de organisatie ook wat beter kennen.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Tip: Controleer of offline/hybride sessies mogelijk zijn obv huidige regels Top: Super veel aanbod, er zit voor iedereen wat interessants tussen.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Het opbouwen van een netwerk

Prima event

Als je de achtergrond van de deelnemers niet kent is het lastig om de juiste focus aan te brengen. Toch lukte dit zeer aardig.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Niet langer dan 90 minuten
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? meer ruimte voor vragen
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? In z'n algemeenheid: Verwachtingspatroon goed managen door juiste omschrijving van het event.
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Een goed kijkje in de keuken van UX design

In 1,5 uur een goed beeld kunnen krijgen van wat UX design inhoudt, hiervoor wat is nog volledig onbekend met UX design. Vooral ook leuk de opdrachten in de Masterclass en het werken in breakout rooms.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Breakout rooms en opdrachten
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Korte pauze
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Ga zo door!

Leuk en leerzaam

Ik volg de laatste tijd veel zelf ontwikkelings sessie. Deze sessie hebben mij nieuwe inzichten en tips gegeven waarmee ik verder kan.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? afwisseling in uitleg en breakouts
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Meer uitleg hoe je nu zelf aan de slag kunt gaan met de tips
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? ga zo door
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? kennis en ervaring delen over functioneel beheer

verhelderend

ik ben niet echt de doelgroep voor deze workshop omdat ik denk ik wel met de dingen bezig ben waar ik energie van krijg. het was wel goed om weer eens bewust stil te staan bij de dingen waar ik energie van krijg want dat vergeet ik vaak.

• Ik heb deelgenomen aan een: Kijkje in de Keuken
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? leuke mix van deelnemers
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niets bijzonders
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? geef van tevoren aan dat iedere deelnemer over een goede camera en geluid beschikt
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? situationeel leiderschap

Bevlogen en inspirerend

Leuke sessie, met bevlogen spreker en acteur. Ik heb veel inspiratie opgedaan. Fijn ook dat de opgedane kennis zowel zakelijk als prive toepasbaar is.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de acteur!
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Geen verbeterpunten
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Top = het enthousiasme van degene die de workshops geven. Tip = meer bekendheid zien te generen, waardoor er meer deelnemers zijn.
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Mooi beknopt en to the point

Plezierig advies over het beheren van je emailbox. Gemakkelijk en direct toepasbaar.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de trainer
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niets
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? goed zo
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Beter gebruik van de mogelijkheden van Outlook

Tot nu altijd erg positief, deze sessie was een misser

Carolyn van Mental Fit is me slecht bevallen. Haar engels was onder de maat, wat mij te veel afleidde. Ze sprak snel en onrustig. De inhoud was niet meer dan een aaneenschakeling van meer of minder bekende quotes. Mogelijk interessant voor jonge managers, niet voor mensen in het management development

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Zie commentaar boven
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Zie commentaar boven
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Geen, gaat prima, dit eventueel was teleurstelle d
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Nee

Insightful

A great way to learn from others. In this case, Blockchain implementations and the lessons learned.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Sharing technology experience
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Nothing
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? None
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Artificial Intelligence and Machine Learning

Enthousiaste trainer, jammer dat nieuwe inzichten over interculturele communicatie niet aan bod kwam

Ik vind het jammer dat er weinig aandacht was voor nieuwe inzichten op het gebied van interculturele communicatie. Er gebeurt op dat vlak veel en 'geleerden' spreken elkaar ook tegen. Voor mij was het interessant geweest als daar aandacht voor was. Iets meer theorie had het verhaal meer transparant gemaakt. Nu stond vooral bewustwording centraal, maar volgens mij hadden alle deelnemers al aandacht voor interculturele communicatie, anders schrijf je je niet in. Verder vind ik online uitwisselen prima, al moet je er als trainer wel voor waken dat elke keer dezelfde deelnemer aan het woord is.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? onderwerp is interessant
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? meer verdieping/theorie over interculturele communicatie, wat werkt wel/wat niet?
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? tip: fijn dat er zoveel gevarieerde onderwerpen aan bod komen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Nee

Informatief en activerend!

Het was een leuke en interactieve sessie! Veel handige tips en vooral een hele fijne sfeer gedurende de hele online sessie.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De mentimeters
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Engelse taal, was dit echt nodig? Volgens mij waren alle aanwezigen Nederlandstalig

Inhoudelijk sterk!

Inhoudelijk sterk, voldoende ruimte voor interactie, leuk en interessant en actueel thema.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? alles
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? -
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Tip: invoeren clubhouse gesprekken. Top: ga zo door!

Zeer positief.

Wordt genoeg stilgestaan bij de problemen die je eventueel op de werkvloer hebt, indien er geen tijd voor is dan kan je achteraf ook persoonlijk contact hebben. Ook onderling oefenen en kom je vanzelf de dingen tegen waar je tegenaan loopt en hoe je dit zou kunnen oplossen.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? oefenen onderling
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? weet ik niet
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? geen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? prive/zakelijk, waar is de scheidinglijn of ontspanning in balans met het werk

Leerzaam, leuk en interessant

Leerzaam en veel nieuwe inzichten geleerd

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Was goed, dus alles behouden
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niks veranderen
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Was top!
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? timemanagement

Prettige constructieve bijeenkomst

Ik vond de bijeenkomst erg geslaagd. Voor mij kwamen er goede duidelijke tips langs. Ook de verdeling tussen interactieve en passieve delen was goed geregeld.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niets
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Blijf die interactie met de toehoorders doorzetten. dat werkt erg goed.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Geen specifieke ideeën daarover

WST brengt betrokken en gepassioneerde mensen bij elkaar met één doel: Ontwikkelen (zelf en anderen)

Natuurlijk spreekt het ene thema je meer aan dan het andere thema. Voor alle events en contacten geldt dat ze in een open en prettige sfeer plaatsvinden. Je steekt er altijd iets van op!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? .
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? .
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? ga zo door

Batuwseweg 31