Inspirerende sessie, leuke afwisseling theorie met breakout-rooms
Goede interactieve sessie met ervarings deskundigheid
Mooi om ervaringen van andere partijen te horen
En ook dat de slides niet gedeeld zijn, past niet bij het idee van WST. De interactie en vragen stellen en beantwoorden was wel ok. En er werd wel heel vaak verwezen naar aanvullende trainingen. Ik begrijp de positionering in deze van Philips niet. Verwarrend.
Een erg leuke Webinar om te volgen met prachtige filmpjes over hoe je een bedrijfsrestaurant/catering zo gezond en aantrekkelijk mogelijk kunt maken en dat je klanten/collega's hierin de juiste lunchkeuze kan maken. Gebruik maken van de seizoen groenten en fruit (smaakt zoveel lekkerder) en brengt variatie in de gerechten.
Originele beoordeling
Het was een prettige teams training waarin we allemaal op elk niveau veel geleerd hebben. Een plezierige rustige uitleg en snel schakelen mocht een verdieping of een ander onderwerp aan de orde komen. Heel erg bedankt hiervoor. Voor een volgende keer zou ik zeker weer bij We ShareTalent een training volgen.
Leerzaam, interessante en bevlogen spreker met de juiste inhoudelijke content, theorie verbinden middels praktijkvoorbeelden en actuele cases. Plenaire sessies en break-out sessies, juiste groepsgrootte.
In korte tijdbestek krijg ik veel nuttige informatie, andere zienswijze en tips waar ik mee aan de slag kan.
Ik had al wat life energizers van Jelle gedaan. Daar kreeg ik erg veel energie van. Voor mij is nu duidelijk geworden dat het er niet om gaat hoeveel je doet maar waarom je het doet. En dat je bewegen anders moet gaan beleven.
Ik vond de inhoud en de theorie van het onderwerp erg interessant. Ik had daar veel meer toelichting op willen hebben. Er is veel tijd verloren gegaan in een mentimeter en het herhalen van input die van te voren al was opgehaald
aangezien de groep deelnemers niet heel groot was, kwam het tot mooie interactie. De inhoud was en is direct toepasbaar.
Een inhoudelijk goed webinar bijgewoond, met een leuke kwinkslag.
Veel dingen waren al bekend maar toch leuk om zoiets bij te wonen.
Deelname aan dit online event heeft me weer nieuwe inspiratie en inzichten opgeleverd rondom het thema Leren en Ontwikkelen binnen organisaties. Hiermee kan ik weer nieuwe stappen zetten binnen onze eigen organisatie.
Ik had de verwachting dat we ervaringen zouden delen hoe we in deze tijd verbinding houden met onze medewerkers. Dus meer in zijn algemeenheid dan dat we zouden inzoemen op een casus. Op zich vind ik dit soort intervisie achtige zaken interessant, alleen had ik hier op dit moment liever geen tijd in geïnvesteerd. Dit was niet de brainstormsessie die ik verwacht had. Zeker omdat ik het gevoel had dat ik namens Klimmr wat ging brengen en halen.
Een interessante bijeenkomst waarbij vanuit onverwachte hoek mooie ideeen op tafel kwamen.
Goede informatie over het onderwerp. Voldoende interactieve momenten om het levendig te houden. Door kleinere groep zelfs kans om andere deelnemers wat persoonlijker te leren kennen. Wat de online beleving verrijkte.
Interessante bijeenkomst: werd een mooi kader geschetst en ook naar de praktijk van nu gehaald. Interessant spreker.
Leuk om kennis te delen, nieuwe visies te ontwikkelen, te sparren over best practices
prettige introductie en begeleiding, diverse mensen die tezamen middels een online presentatie vertelden wat ze gemaakt hebben en nog van plan zijn om te gaan maken.
Er werd gebruik gemaakt van interactieve tools, echter werd daar door de presentator daar niet op in en was er geen écht gesprek. Verdiepende vragen werden niet (volledig) beantwoorden. Break out rooms was er leuk, had meer gemogen.
De sessie duurde niet te lang, bevat de juiste elementen zoals aangegeven in de intro.
Prettig georganiseerd. Vooraf goed geregeld en ook tijdens de sessie prima verzorgd. En sowieso interessant wat er in zo'n korte tijd met eigen stagiairs is neergezet ogv VR binnen het CoVince Platform. Chapeau!!
Totaalbeeld van wat een goed diversity & inclusion beleid je kan brengen, hoe vooroordelen werken (in je voor- en nadeel) en wat het effect is op teams wanneer er geen gelijkwaardigheid is.
Niet al te grote groep. Interactief. Mooie opfrisser van dit stukje kennis. Is terugkijken mogelijk?
een verfrissende en leerzame invalshoek op thema D&I.