Mooi om eens iets totaal nieuws te ervaren

Goede spreker, overtuigd, wel lang intro.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Lekker laagdrempelig en fijn om iets zelf te proberen.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Ik vind het niet fijn om in een breakout na te praten.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? .
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Ikigai; purpose; authentiek leiderschap

Een goeie inkijk in wat er bij UX komt kijken

Aan de hand van een model werden we meegenomen in de wereld van UX

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De opdrachten tussendoor
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Misschien leuk om de masterclass iets meer mee te maken vanuit het perspectief van de organisatie. In het geval van UX is ABN niet echt besproken, terwijl ik juist benieuwd was hoe vanuit deze organisatie hiermee om wordt gegaan. Zo leer je de organisatie ook wat beter kennen.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Tip: Controleer of offline/hybride sessies mogelijk zijn obv huidige regels Top: Super veel aanbod, er zit voor iedereen wat interessants tussen.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Het opbouwen van een netwerk

Prima event

Als je de achtergrond van de deelnemers niet kent is het lastig om de juiste focus aan te brengen. Toch lukte dit zeer aardig.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Niet langer dan 90 minuten
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? meer ruimte voor vragen
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? In z'n algemeenheid: Verwachtingspatroon goed managen door juiste omschrijving van het event.
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Een goed kijkje in de keuken van UX design

In 1,5 uur een goed beeld kunnen krijgen van wat UX design inhoudt, hiervoor wat is nog volledig onbekend met UX design. Vooral ook leuk de opdrachten in de Masterclass en het werken in breakout rooms.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Breakout rooms en opdrachten
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Korte pauze
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Ga zo door!

Leuk en leerzaam

Ik volg de laatste tijd veel zelf ontwikkelings sessie. Deze sessie hebben mij nieuwe inzichten en tips gegeven waarmee ik verder kan.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? afwisseling in uitleg en breakouts
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Meer uitleg hoe je nu zelf aan de slag kunt gaan met de tips
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? ga zo door
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? kennis en ervaring delen over functioneel beheer

verhelderend

ik ben niet echt de doelgroep voor deze workshop omdat ik denk ik wel met de dingen bezig ben waar ik energie van krijg. het was wel goed om weer eens bewust stil te staan bij de dingen waar ik energie van krijg want dat vergeet ik vaak.

• Ik heb deelgenomen aan een: Kijkje in de Keuken
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? leuke mix van deelnemers
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niets bijzonders
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? geef van tevoren aan dat iedere deelnemer over een goede camera en geluid beschikt
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? situationeel leiderschap

Bevlogen en inspirerend

Leuke sessie, met bevlogen spreker en acteur. Ik heb veel inspiratie opgedaan. Fijn ook dat de opgedane kennis zowel zakelijk als prive toepasbaar is.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de acteur!
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Geen verbeterpunten
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Top = het enthousiasme van degene die de workshops geven. Tip = meer bekendheid zien te generen, waardoor er meer deelnemers zijn.
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Mooi beknopt en to the point

Plezierig advies over het beheren van je emailbox. Gemakkelijk en direct toepasbaar.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de trainer
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niets
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? goed zo
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Beter gebruik van de mogelijkheden van Outlook

Tot nu altijd erg positief, deze sessie was een misser

Carolyn van Mental Fit is me slecht bevallen. Haar engels was onder de maat, wat mij te veel afleidde. Ze sprak snel en onrustig. De inhoud was niet meer dan een aaneenschakeling van meer of minder bekende quotes. Mogelijk interessant voor jonge managers, niet voor mensen in het management development

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Zie commentaar boven
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Zie commentaar boven
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Geen, gaat prima, dit eventueel was teleurstelle d
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Nee

Insightful

A great way to learn from others. In this case, Blockchain implementations and the lessons learned.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Sharing technology experience
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Nothing
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? None
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Artificial Intelligence and Machine Learning

Enthousiaste trainer, jammer dat nieuwe inzichten over interculturele communicatie niet aan bod kwam

Ik vind het jammer dat er weinig aandacht was voor nieuwe inzichten op het gebied van interculturele communicatie. Er gebeurt op dat vlak veel en 'geleerden' spreken elkaar ook tegen. Voor mij was het interessant geweest als daar aandacht voor was. Iets meer theorie had het verhaal meer transparant gemaakt. Nu stond vooral bewustwording centraal, maar volgens mij hadden alle deelnemers al aandacht voor interculturele communicatie, anders schrijf je je niet in. Verder vind ik online uitwisselen prima, al moet je er als trainer wel voor waken dat elke keer dezelfde deelnemer aan het woord is.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? onderwerp is interessant
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? meer verdieping/theorie over interculturele communicatie, wat werkt wel/wat niet?
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? tip: fijn dat er zoveel gevarieerde onderwerpen aan bod komen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Nee

Informatief en activerend!

Het was een leuke en interactieve sessie! Veel handige tips en vooral een hele fijne sfeer gedurende de hele online sessie.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De mentimeters
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Engelse taal, was dit echt nodig? Volgens mij waren alle aanwezigen Nederlandstalig
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? -

Inhoudelijk sterk!

Inhoudelijk sterk, voldoende ruimte voor interactie, leuk en interessant en actueel thema.

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? alles
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? -
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Tip: invoeren clubhouse gesprekken. Top: ga zo door!

Zeer positief.

Wordt genoeg stilgestaan bij de problemen die je eventueel op de werkvloer hebt, indien er geen tijd voor is dan kan je achteraf ook persoonlijk contact hebben. Ook onderling oefenen en kom je vanzelf de dingen tegen waar je tegenaan loopt en hoe je dit zou kunnen oplossen.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? oefenen onderling
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? weet ik niet
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? geen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? prive/zakelijk, waar is de scheidinglijn of ontspanning in balans met het werk

Leerzaam, leuk en interessant

Leerzaam en veel nieuwe inzichten geleerd

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Was goed, dus alles behouden
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niks veranderen
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Was top!
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? timemanagement

Prettige constructieve bijeenkomst

Ik vond de bijeenkomst erg geslaagd. Voor mij kwamen er goede duidelijke tips langs. Ook de verdeling tussen interactieve en passieve delen was goed geregeld.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niets
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Blijf die interactie met de toehoorders doorzetten. dat werkt erg goed.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Geen specifieke ideeën daarover

WST brengt betrokken en gepassioneerde mensen bij elkaar met één doel: Ontwikkelen (zelf en anderen)

Natuurlijk spreekt het ene thema je meer aan dan het andere thema. Voor alle events en contacten geldt dat ze in een open en prettige sfeer plaatsvinden. Je steekt er altijd iets van op!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? .
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? .
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? ga zo door
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Interessante kennissessies over actuele onderwerpen

Ik heb gisteren weer een waardevolle sessie van WeShareTalent gevolgd. WeShareTalent brengt organisaties samen teneinde van elkaar te leren. Een leuke informele en interessante manier om jezelf en je organisatie te verrijken met nieuwe inzichten. Bovendien leer je leuke nieuwe mensen kennen door de interactieve momenten tijdens de sessies.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interessante topics
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? NVT
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Overschrijven van de bevestigingsaanmelding met details in plaats van een nieuwe invite sturen met zoomlink.
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Leuke en goede training, weer stap verder gekomen

Goede training over hoe efficiënter en effectiever met je tijd om te gaan, hoe te bepalen wat je wel en wat je (nog) niet aanpakt. Sommige theorien had ik al eens gehoord, andere nog niet. Geleerd dat ik op goede weg ben, maar nog scherper moet en effectiever kan zijn.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Voorbeelden en oefeningen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Duur, het kan iets korter/beknopter
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Nvt

Geweldige sessies

Top sessie over vragen stellen: Socrates op Sneakers

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Break out rooms voor het in de praktijk brengen van de theorie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Mag iets langer
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Geen
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Ik heb er veel van geleerd.

Houvast gekregen om mijn pitches van den goede structuur te voorzien en veel goede tips gekregen om mijn pitches te verbeteren.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Hands-on aanpak.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Meer tijd; nu werd er uitleg gegeven en tegelijkertijd moest er worden gewerkt aan een pitch.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Meer tijd.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Doelen stellen.

Ik heb het geleerde direct toe kunnen passen en het heeft mij heel veel houvast en zekerheid gegeven

Ik vind de informatie en tips heel zinvol. Ik heb 0het geleerde ook direct toe kunnen passen. Dit gaf mij heel veel zekerheid en houvast in het gesprek. Ik vond het heel zinvol en ga zeker het boek lezen

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? alles
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Meer tijd om te oefenen
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? zie boven
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Verdieping op vragen stellen. Process communication model

mijn eerdere kennis over post corona kantoor werd bevestigd en uitgebreid met digitale kennis.

De toevoeging met digitale werkvormen was zeer welkom. Helaas is er nog geen ideale oplossing.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? input kennis
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? weet ik nu niet
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? input was van goed niveau
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? parkeer terreinen en oplaadpunten toegankelijk meerdere bedrijven/particulieren(oplossingen)

Mooie beelden en teksten

Waardevol

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Goede sprekers
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niets
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Geen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Weet niet

Top sessie!

Interessante sessie met een lekker hoog tempo en veel focus in het onderwerp. Beter weinig in de breedte bespreken, maar juist in de diepte. Dit voegt bij mij, met al een stevige basis in duurzame inzetbaarheid, het meeste toe. Zeer geslaagd wat mij betreft. Ditmer is een echte specialist.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? tempo en focus en goede spreker
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? vlotter subzalen regelen
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? vervolg op dit onderwerp met dezelfde spreker en dan meer als supervisie sessie.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? diversiteit en inclusie

Batuwseweg 31

3412KX Lopikerkapel