Goede spreker, overtuigd, wel lang intro.
Aan de hand van een model werden we meegenomen in de wereld van UX
Als je de achtergrond van de deelnemers niet kent is het lastig om de juiste focus aan te brengen. Toch lukte dit zeer aardig.
In 1,5 uur een goed beeld kunnen krijgen van wat UX design inhoudt, hiervoor wat is nog volledig onbekend met UX design. Vooral ook leuk de opdrachten in de Masterclass en het werken in breakout rooms.
Ik volg de laatste tijd veel zelf ontwikkelings sessie. Deze sessie hebben mij nieuwe inzichten en tips gegeven waarmee ik verder kan.
ik ben niet echt de doelgroep voor deze workshop omdat ik denk ik wel met de dingen bezig ben waar ik energie van krijg. het was wel goed om weer eens bewust stil te staan bij de dingen waar ik energie van krijg want dat vergeet ik vaak.
Leuke sessie, met bevlogen spreker en acteur. Ik heb veel inspiratie opgedaan. Fijn ook dat de opgedane kennis zowel zakelijk als prive toepasbaar is.
Plezierig advies over het beheren van je emailbox. Gemakkelijk en direct toepasbaar.
Carolyn van Mental Fit is me slecht bevallen. Haar engels was onder de maat, wat mij te veel afleidde. Ze sprak snel en onrustig. De inhoud was niet meer dan een aaneenschakeling van meer of minder bekende quotes. Mogelijk interessant voor jonge managers, niet voor mensen in het management development
A great way to learn from others. In this case, Blockchain implementations and the lessons learned.
Ik vind het jammer dat er weinig aandacht was voor nieuwe inzichten op het gebied van interculturele communicatie. Er gebeurt op dat vlak veel en 'geleerden' spreken elkaar ook tegen. Voor mij was het interessant geweest als daar aandacht voor was. Iets meer theorie had het verhaal meer transparant gemaakt. Nu stond vooral bewustwording centraal, maar volgens mij hadden alle deelnemers al aandacht voor interculturele communicatie, anders schrijf je je niet in. Verder vind ik online uitwisselen prima, al moet je er als trainer wel voor waken dat elke keer dezelfde deelnemer aan het woord is.
Het was een leuke en interactieve sessie! Veel handige tips en vooral een hele fijne sfeer gedurende de hele online sessie.
Inhoudelijk sterk, voldoende ruimte voor interactie, leuk en interessant en actueel thema.
Wordt genoeg stilgestaan bij de problemen die je eventueel op de werkvloer hebt, indien er geen tijd voor is dan kan je achteraf ook persoonlijk contact hebben. Ook onderling oefenen en kom je vanzelf de dingen tegen waar je tegenaan loopt en hoe je dit zou kunnen oplossen.
Leerzaam en veel nieuwe inzichten geleerd
Ik vond de bijeenkomst erg geslaagd. Voor mij kwamen er goede duidelijke tips langs. Ook de verdeling tussen interactieve en passieve delen was goed geregeld.
Natuurlijk spreekt het ene thema je meer aan dan het andere thema. Voor alle events en contacten geldt dat ze in een open en prettige sfeer plaatsvinden. Je steekt er altijd iets van op!
Ik heb gisteren weer een waardevolle sessie van WeShareTalent gevolgd. WeShareTalent brengt organisaties samen teneinde van elkaar te leren. Een leuke informele en interessante manier om jezelf en je organisatie te verrijken met nieuwe inzichten. Bovendien leer je leuke nieuwe mensen kennen door de interactieve momenten tijdens de sessies.
Goede training over hoe efficiënter en effectiever met je tijd om te gaan, hoe te bepalen wat je wel en wat je (nog) niet aanpakt. Sommige theorien had ik al eens gehoord, andere nog niet. Geleerd dat ik op goede weg ben, maar nog scherper moet en effectiever kan zijn.
Top sessie over vragen stellen: Socrates op Sneakers
Houvast gekregen om mijn pitches van den goede structuur te voorzien en veel goede tips gekregen om mijn pitches te verbeteren.
Ik vind de informatie en tips heel zinvol. Ik heb 0het geleerde ook direct toe kunnen passen. Dit gaf mij heel veel zekerheid en houvast in het gesprek. Ik vond het heel zinvol en ga zeker het boek lezen
De toevoeging met digitale werkvormen was zeer welkom. Helaas is er nog geen ideale oplossing.
Waardevol
Interessante sessie met een lekker hoog tempo en veel focus in het onderwerp. Beter weinig in de breedte bespreken, maar juist in de diepte. Dit voegt bij mij, met al een stevige basis in duurzame inzetbaarheid, het meeste toe. Zeer geslaagd wat mij betreft. Ditmer is een echte specialist.