Interessant om meditatie wetenschappelijk te beschouwen.

Mooi om met mensen uit verschillende beroepsgroepen bij elkaar een onderwerp als meditatie te bespreken. In 2 uur krijg je een aardige inkijk en ervaring in het onderwerp.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? enthousiasme
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? laatkomers laten voorstellen als het al zo lang bezig is.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Is er niet voor bedoeld maar als men met elkaar wil netwerken een mogelijkheid bieden.

inspirerend

Leuke interactie, waarbij we zowel de diepte in gingen, maar ook zeker niet bij 1 vraagstuk bleven hangen.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? interactie, dat iedereen ook de organisatienaam toevoegt aan zijn/haar naam
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? interne communicatie

Verhelderend en zeker stimulerend om anders te gaan benaderen /denken

Heel leerzaam om andere organisatie's te horen, interactie is fijn al vond ik dat voor de 1ste keer spannend. Merk dat tunnelvisie een grote hinder is op onze afdeling. Een wake-up call. Bedankt

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? ?
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? ?
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Meerdere

Zelforganiserende sessie over zelforganisatie..

Dank je wel voor de sessie, de energie en de inzichten. Mooi om t zien hoe vorm en inhoud bij elkaar kwamen.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? kleine groep
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? minder adviseurs, meer 'probleem eigenaren'
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? goede sfeer, fijne sessie
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? kaders zetten binnen zelforganisatie

Goed geregeld, goede spreker

Was een leuke sessie, niet te grote groep en alle ruimte voor vragen

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? omvang van de groep niet te groot

Leerzame workshop

Leerzame workshop met veel praktische tips, achtergrond informatie en lees- en luistertips. Er mag wat mij betreft wel meer aandacht komen aan de rol van ademhaling in stressvolle situaties.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Huidige cursusonderwerpen behouden.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Huidige cursus aanvullen met de rol van ademhaling in stressvolle situaties.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Top: laagdrempelig
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Veel geleerd in korte tijd over ademhaling!

Ademhaling is van levensbelang. Dat wist ik wel. Maar ik wist ook dat ik er nog veel meer over leren kan. En dat is in deze sessie van WeShareTalent goed gelukt! Merel Bevaart is duidelijk een expert die graag van haar kennis heeft willen delen. Dat deed ze vakkundig en inspirerend. Indrukwekkend om te leren hoe ademhaling onderdeel is van ons zenuwstelsel en hoe alles in ons lichaam samenhangt, hoeveel we daar van weten, hoeveel we dat kunnen beïnvloeden ... en tegelijk hoe weinig we weten en hoe weinig we dat kunnen beïnvloeden. En toch ... bewust zijn van je ademhaling en weten waar je op moet letten, helpt om bewuster te leven en meer rust te ervaren. Merel, bedankt!!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Breakout rooms om persoonelijk contact te bevorderen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? 'k Wee' nie'
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Geen

Mooie innovatie

Mooie innovatie in een veranderende wereld.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? innovatie en netwerk
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? -
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? -

sloot minder aan op mijn ervaring

ik heb al veel gezien en meegemaakt en ben denk ik wat verder dan anderen. voor mij bracht deze sessie daarom niet meer zo veel nieuws. Bram Segijn

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? vriendelijke en toegankelijke toon
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? minder mailtjes met dezelfde linkjes
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? top: doorkijk naar events in de nabije toekomst
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Nee
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? ervaringen met implementatie van D&I

Verassend en boeiend

Van te voren niet altijd helder wat te verwachten, maar daarom is de content des te verrassender en wordt goed verzorgd.

• Ik heb: N.v.t.
  • Ik heb deelgenomen aan een: N.v.t.
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? jullie enthousiastme
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? samenwerking, afstemming van te voren (controler/presentator)
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? iets meer info over de webinars vooraf en max aantal deelnemers
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? hybride werken/ concentratie

Interessante meeting

Alexander is kundig en ervaren en fijn dat hij zijn methodes en ervaringen wil delen met behulp van duidelijke powerpointpresentatie. Fijn dat het een afgebakend onderwerp was

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Ruimte voor vragen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? -
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Deel breder op social media, dan krijg je misschien meer geintresseerden
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? -

Leerzaam en persoonlijk

In een kleine setting werd ik geïnspireerd over het onderwerp 'functievrij werken'. Met name de kleine setting zorgde ervoor dat het een leerzame ervaring was. Door met elkaar het gesprek aan te gaan over het onderwerp en daarnaast enkele voorbeelden en handvatten gepresenteerd kregen door de spreker, heb ik mij mogen laten inspireren op dit onderwerp.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Kleine groep was prettig
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? geen opmerkingen
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Top: goede organisatie / kleine setting
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Mooie manier om met verschillende thema’s in contact te komen

Zie hierboven

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Mindfulnis
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Zoom in het Nederlands
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Zoom in het Nederlands
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Mindfulnis

prikkeltje

Onderwerp was interessant. Wat mij betreft mag het tempo hoger en ik had iets meer inhoud/diepgang verwacht

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? onderwerp en oefening
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? voorstelronde mocht wel in de hele groep
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? dit event is voor herhaling vatbaar als je het aanpast
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? verdergaande digitalisering en impact op medewerkers

Goed verhaal over nieuwe ontwikkelingen

Ik heb genoten van het verhaal en het enthousiasme waarmee het verhaal over de nieuwe ontwikkelingen gedeeld werd. Het was een interessante meeting waar ook voldoende ruimte was voor discussie en kritische vragen

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Zoek interessante onderwerpen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? geen opmerkingen
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? misschien nog wat meer communicatie bij de eigen organisatie

Verbindend

Door WeShareTalent ben ik in contact gekomen met de workshop Diversiteit en Inclusie. Het onderwerp alleen al maak en is verbindend. Maar ook de verschillende deelnemers met hun eigen ervaringen en redenen van deelname en de onderlinge uitwisseling bij de opdrachten droegen er aan bij

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Inhoud programma
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? 2 uur
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Ga zo door!
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Hybride werken; Duurzaam Gezond Inzetbaarheid

meerdere kleine eenvoudige dingen waarmee vooruitgang is te boeken op het gebied van team veranderen

dit was mijn eerste ervaring met het leren van nieuwe onderwerpen. wat ik erg goed vind zijn de kliene eenvoudige dingen die je kan doen om vooruit te komen in persoonlijke en team gerichte ontwikkeling.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de lage drempel om deel te kunnen nemen, aanmelden en klaar.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? moeijlijk te zeggen, is mijn eerste ervaring met leren via deze werkwijze
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? hoed de laagdrempeligheid er in
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? zelfsturednde teams

Super!

Ik had een iets andere verwachting en die (inhoudelijke) verwachting zag ik vooral terug in de sheets waar op hoofdlijnen op in is gegaan. M.a. aspect rondom dagstart e.d. had ik niet verwacht, maar dat was een aangename verrassing! Ben blij dat ik heb deelgenomen.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? deelnemers zefl laten oefenen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? ?
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? ga zo door...
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? nu geen beeld bij

Enerverend en boeiend

Een mooi verhaal van Anouk Brack. Ik ben nieuwsgierig geworden over de wijze waarop ze transformationeel leiderschap relateert aan allerlei principes.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Dit soort inhoudelijke informatie waarbij de relatie wordt gelegd tussen spiritualiteit, transformatie en bewustzijn en leiderschap.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Waar is het event een onderdeel van. Een event kan ook leiden tot nieuwe netwerken, dat kan beter uitgebouwd worden door daar ook op te sturen.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Wat is de follow up? Wat zouden deelnemers willen als vervolg?
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Heel fijn platform om na eigen keuze kennis te halen en te delen.

Ik neem met enige regelmaat deel aan diverse events die mij aanspreken qua onderwerp. Elke keer ben ik nog blij gemaakt met tips en tricks die ik probeer te integreren in mijn leven met als doel een gelukkiger, gezonder, vitaler en rijker mens te worden.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? interactief, energie, onderwerpen van deze tijd, diverse onderwerpen, de veelheid en frequentie van events
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? ?
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Top: energie van de spreker, interactiviteit, aansprekende thema;s voor grote doelgroep
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? ?

Leerzame en leuke workshop!

Het was een leerzame en leuke workshop! De trainer zorgde voor veel interactie en legde alles op een duidelijke manier uit. Aanrader!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactie (is echt nodig bij online)
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? -
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Top: het aanbod is heel divers. Tip: -
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Overtuigingskracht

Erg informatief en praktisch

Ik ben al een tijdje op zoek naar manieren om de dag energiek door te komen en zelfs nog wat in de tank over te hebben na een werkdag. Ik wist dat een goede balans tussen slaap, voeding en beweging daar essentieel voor is. Maar hoe die balans te creëren, wist ik niet. Deze training gaf praktische tips en handvatten om de wens te bereiken om meer energie te hebben.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De mate van interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niks
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Tip: Organiseer naast de online events ook live events. Top: Concreetheid van de masterclass
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Werk/privé balans

Ik vond het interessant en leuk gepresenteerd. En ook zeker nieuwe dingen gehoord!

Weer gemotiveerd om aan de slag te gaan met de opgedane kennis.

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? nvt
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Goede presentatie van WerkAtleet, interactief, goede bruikbare tips!

Zie boven

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactiviteit, weinig slides/tekst op scherm
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? link toevoegen aan invite bij aanmelding ipv separaat
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? jullie hebben geregeld goede sessies, houden zo
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

matig ; betreft presentatie LinkedLn hoe bouw ik netwerk op?

Geen nieuwe tips gehoord helaas. Veel tijd verloren gegaan door het aanhoren van meningen van mede cursisten. Weinig over LinkedLn inhoudelijk, accountinstellingen etc

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? nvt
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? meer inhoudelijke tips over het onderwerp, accountinstellingen etc
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? cursisten minder aan het woord laten, tijd beter benutten
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Nee

Batuwseweg 31