Deze sessie heeft mij geinspireerd om weer eens goed het vragen stellen onder de loep te nemen. En ik neig er naar om het boek Socrates op sneakers te kopen. De oefeningen in de sessie zijn eigenlijk te kort om echt een gesprek op gang te brengen en het vragen stellen te oefenen. Ik vond de laatste oefening onduidelijk, dit resulteerde wat we alle 4 vragen stelden en elkaar het woord gunden . Wat prima was.
Leuke workshop, goede interactie. Mooi avontuur ;-)
Dit gaf een mooi inzicht hoe en waar je staat. Op een creatieve manier communiceren. Bovendien in een fijne groep dames.
Margot legt heel duidelijk uit en ik bleef het hele uur geboeid door haar verhaal. De theorie was heel duidelijk en inspirerend. Ik ga meteen het hele boek lezen!
Fijne meeting, open en helder. Ruimte voor vragen en/of opmerkingen. Goede tips gekregen om toe te gaan passen!
Leuke, energieke sessie.
Ondanks grote groep deelnemers voel je je toch betrokken en aangesproken, door duidelijke voorbeelden en reacties op de chat. Inspirerend en motiverend. Goede energie. Prima qua hoeveelheid tijd ook.
Leuke online workshop met ervaringsgerichte oefeningen. Daardoor werd ik me weer meer bewust van mijn eigen comfortzone en de mogelijkheden die ik heb om buiten mijn gebaande paden te gaan denken en handelen. Laagdrempelig en uitnodigend, ook al weet je al het één en ander over persoonlijke groei!
Het geeft veel inzicht in je eigen gedachtes, gedrag en hoe je dit wel of niet bewust doet. Het gaf in een notendop informatie over hoe je uit je comfort zone kan stappen.
Waardevolle informatie met veel interactie waardoor je gaat nadenken. Leuk ook die gesprekjes in tweetallen.
prima tips en leuke manier van presenteren
De presentatie sloot aan bij wat ik had verwacht vantevoren. Het werkte voor mij als een opfrisser na (deels) het boek te hebben gelezen. Er zat positieve energie in de presentatie en iedereen was betrokken bij de presentatie.
Leerzame sessie met veel bruikbare tips en trucs in een korte tijd.
De teams meeting was goed en duidelijk te volgen. Vragen konden via de chat gesteld worden. De brainstorm room tijd was 5 min maar eigenlijk aan de korte kant. Voordat iedereen zich voorgesteld had en verteld hoe hij of zij iets ervaarde was de tijd om dus dit mag langer.
Ik heb zelf nog nooit last van een burnout gehad en in het verleden een tijdje wel licht overspannen geweest. Daar destijds veel van geleerd en er sindsdien ook eigenlijk geen last van gehad op werkgebied. Deze training zorgde voor mij voor een basis waarbij ik in de toekomst dit nog beter kan voorkomen.
Ik vond het een goede training, leuke omzet en informatief. Alleen dacht ik dat het heel ergens anders over zou gaan dan over goed je agenda plannen haha dus ik zat niet helemaal op mijn plek. Voor als je dit wel graag wilt leren, is het een leuke workshop!
Mooi in beeld gebracht doel bedrijf, en waar je eigen doel ligt. Zo zie je duidelijk waar je voor jezelf winst kunt behalen.
Ik mag graag deelnemen aan Webinars van We share talent. Dit brengt mij veel energie en balans in mijn werkdag waardoor plezier en groei van binnen gevoeld wordt en vervolgens ingezet. Heel fijn!!
Superleuke webinar, to the point en met aanstekelijk enthousiasme verteld. Ik kreeg echt zin om iets met alle info te gaan doen (en heb dat ook gedaan;)). Aanrader!
Om de goede focus te houden is om alles taak voor taak af te handelen en met de timebox te werken.
Richard en Erik hebben een heldere uitleg over hun inzichten en ervaringen m.b.t. Value Driven Portfolio Management. Vragen werden concreet en nuttig beantwoord.
Je wordt aan de hand van de verhalen en ideeën van bedrijven die actief zijn in een andere branche enorm gemotiveerd.
Ik heb tips en handvatten gekregen waar ik echt mee aan de slag kan. Goed gedaan. Mocht de workshop nogmaals aangeboden worden; Zeker een aanrader
Het WeSharetalent event sloot goed aan bij mijn verwachtingen. Onderling ervaringen uitdelen vond ik goed.