Inspirerende en energieke sessie waar je persoonlijk weer mee vooruit kunt! Leuk ook om in verschillende break out rooms te gaan en zo ook te leren van andere mensen.
Beste Marit, Bedankt voor je reactie en mooie cijfer! Daar worden we blij van. Tot de volgende keer, Vriendelijke groet, WeShareTalent
Helpt om een meer evenwichtige kijk op geld te ontwikkelen.
Beste Danielle, Bedankt voor je reactie! Leuk om over een vervolg na te denken inderdaad. We nemen het mee! Vriendelijke groet, WeShareTalent
Fijne meeting met heldere en concrete uitleg. In de break out rooms konden we in kleine clubjes de verdieping zoeken in de aangeboden materie
Beste Kim, Wat goed om te lezen dat het een waardevolle sessie voor je is geweest! Wij zijn heel blij met deze 10! Tot de volgende, Vriendelijke groet, WeShareTalent
Ik vond het een leuke en interessante training. De inhoud werd enthousiast verteld door Marit en de praktische tips maakten dat je er meteen de rest van de dag mee aan de slag wilt!
Beste Rozemarijn, Bedankt voor dit mooie cijfer en toelichting! Dat is een goede tip waar we aan kunnen werken. Tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Fijne werkwijze met die filmpjes en muziek. Inspirerend, ontroerend soms, herkenbaar, vrolijk makend...kortom er kwamen heel wat emoties voorbij. En wat levert het dan op? VOor mij echt even tijd voor mezelf. Aan het eind van de sessie was ik rustiger en blijer.
Beste Anneke, Wat goed om te lezen, bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Tijdmakers geven stof tot nadenken, maar vooral gelegenheid om te voelen, te ervaren en even stil te staan in deze tijd van haast en scoren.
Beste Erik, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat Tijdmakers voor dit effect kan zorgen. Tot gauw, Team WeShareTalent
Het is soms fijn om niet direct het boek gelezen te hebben maar wel de kern van het verhaal te horen en er over te discussiëren.
Mijn tweede bespreking van een boek bij We Share Talent. Van die boeken waar je over hebt gehoord, maar ze (nog) niet zelf hebt gelezen. In vlotte stijl door de essentie van het boek heen en ook nog wat ruimte om ideeën en ervaringen uit te wisselen. Leuk, interessant en leerzaam om af en toe te doen. En laagdrempelig. Gewoon vanuit je eigen plek.
Leuk om samen met anderen te luisteren naar Michel die een boek bespreekt. Break out in het begin ook leuk - random nieuwe mensen ontmoeten. mag misschien meer/langer en dan met een opdracht aan de slag ofzo/discussiestelling.
Beste Madeleine, Bedankt voor je mooie review! We nemen je tips weer mee om te blijven verbeteren. Tot de volgende! Team WeShareTalent
Goed georganiseerd, interessant en interactief, mooi om te zien dat we soortgelijke ervaringen hebben èn kunnen leren van elkaar
prima herhaling voor mij
Interessant, leuk, zet aan tot next steps.
Deze sessie was erg nuttig. Daarbij was het fijn naar deze trainster te luisteren.
Bedankt voor je mooie review Marleen! We hopen je gauw weer te zien bij een volgend event. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Ik vond het erg leuk om het eens in een ander perspectief te zien. Was een fijne ervaring
Beste Linda, Bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat alles duidelijk was en een nuttige sessie voor je is geweest. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Ik heb diverse events digitaal mogen volgen. De events geven je informatie en geven je nieuwe inzichten. Ik ben erg tevreden.
Martin en Lisa zijn heel erg enthousiast en nemen deelnemers actief mee in de stappen die zij hebben gezet om tot een eigen onderneming te komen en laten je ook zelf nadenken wat voor jou belangrijk is. Ze wisselen een wat coachende aanpak af met heel beeldend en verhalend. En dit is heel letterlijk bedoeld: ze laten eigen gemaakte filmpjes, tijdens hun reis, aan deelnemers zien.
Het was leuk en leerzaam om ervaringen met verschilledne mensen uit verschillende organisaties te hroen en te delen. Ja kan altijd leren van iemand anders zijn ervaring.
Leuke bijeenkomst met een interessant onderwerp.
er wordt goed aandacht besteed aan de cursist.. het word luchtig gebracht. was een fijne gewaarwording.
Leuk, klein groepje, interactief, laagdrempelig
Echt een verhaal wat ik nodig had om weer eens te horen. Gewoon goed en duidelijk verteld, en op een manier die je erbij betrekt. Fijne korte oefeningen om direct al een geluksverhoging te krijgen
Ontzettend leuke bijeenkomst, live! Joehoe. Ruben topper, met humor. je loopt echt met wat tips de deur uit.
Ik doe veel op basis van gevoel. Ik experimenteer, kijk wat helpt en wat beter kan. En wat blijkt? Het komt overeen met wat de theorie voorschrijft. De praktische tips helpt om het verder vorm te geven, zodat ik mijn lezingen/presentaties nog verder kan verbeteren.
Echt een leuk event van WST! Super georganiseerd. Fijne ruimte, leuke sfeer, mooie introductie. Verhaal van Rutger Mollee heel inspirerend en nuttig. Goede combi tussen theorie en vertaling naar jezelf of naar de praktijk. Wat betreft netwerken was het leuk geweest als we iets meer interactie met de groep hadden kunnen maken, maar misschien was het grootste doel van deze dag vooral inspireren. Dat is goed gelukt! Veel energie gekregen en nieuwe ideeën om toe te passen in mijn eigen werk. Complimenten aan Rennie en haar team. Een volgende keer kom ik zeker weer en neem ik graag mensen uit mijn netwerk mee!