Bij mij was redelijk wat van de inhoud bekend, toch heb ik nog heel wat opgestoken.
Beste Anneke, Bedankt voor je mooie review en fijn dat je toch nog heel wat hebt kunnen opstoken! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Enthousiaste masterclass met handvatten voor een happy werknemer
Beste Monica, Bedankt voor je fijne review! We gaan je tip meenemen voor events. Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent!
Vooral de praktische aanpak geeft aanleiding om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met het geleerde. Mark Siegenbeek van Heukelom brengt de stof met enthousiasme en 'opgeleukt' met plaatjes die blijven hangen.
Beste Margreet, Bedankt voor je mooie reactie daar zijn wij blij mee! We gaan je tip voor een vervolg sessie zeker meenemen! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
leuke ervaring, eerste kennismaking met mediteren. Goed tempo, duidelijke, heldere en no nonsense uitleg en benadering met respect voor een ieder.
Beste Rene, Bedankt voor je mooie reactie! Fijn dat je het event zo positief hebt ervaren! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
goed gegeven en onderhoudend gebracht, interactief en leerzaam en handzaam uitgelegd. Zeker iets om mee te nemen in het dagelijks leven
Hi Claudia, Bedankt voor je mooie feedback daar zijn wij erg blij mee! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeshareTalent
Van alles een beetje, ik werd een beetje onrustig van de enthousiaste stem tijdens de oefenmeditaties. Het was een mix van 'zelf ervaren en het staat ergens geschreven'.
Beste Jeroen, Bedankt voor je reactie! We zullen je reactie meenemen voor een volgend event! Groet, Team WeShareTalent
Zie zin hierboven.
Beste Andre, Bedankt voor je positieve reactie! We gaan je punt meenemen voor de opkomende events. Groet, Team WeShareTalent
Het was duidelijk en niet zwevend verteld waardoor het bij mij goed overkwam. Fijn ook de oefeningen waardoor je meteen zelf kunt uitproberen wat het met je doet en of het iets voor je is.
Beste Ilse, Bedankt voor je positieve reactie en fijne feedback op het event! Wij gaan je punten meenemen voor de volgende events! Groet, Team WeShareTalent
Als dit een coach is en meditatie doet dan slaat hij de plank goed mis. Ik vond hem vooral erg negatief, heel veel vertellen, en de voorbeelden van de personen die zweverig, zouden zijn of over de top met hun spiritualiteit is ronduit negatief, oordelend, zo niet passend bij de achterliggende gedachte van de meditatie. Terwijl als je de meditatie goed gebruikt gaat het juist over, licht, dankbaarheid, iedereen mag zijn die hij is, liefde, puur etc. Als je zo mensen neer zet dan heb je het in mijn ogen niet begrepen. Heel jammer. Ik ben dan ook uit de sessie gegaan.
Fijn dat het een presentatie was met veel plaatjes in plaats van lappen tekst. Werd enthousiast gesproken!
Het ging mij vooral om hoe je moet mediteren en door ook mee te doen met de oefeningen, weet ik nu wat ik moet doen.
Beste Linda, Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je het event goed hebt ervaren! Graag zien we je snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Vond het een leuke en leerzame workshop. Kort en bondig. Tip van mijn kant is dat de trainer ook een headset gebruikt. Nu vond ik zijn stem wel heel hard overkomen.
Beste Monique, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je de sessie positief hebt ervaren. We gaan je punt meenemen voor de volgende evenementen. Groet, team WeShareTalent
Heerlijk om de mooie samenwerking tussen CINOP en Boost te zien en het inspireerde om zelf meer/anders aan de slag te gaan als ondersteuner voor fijne culturen.
Beste Lonneke, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je de sessie positief hebt ervaren. We gaan je punt meenemen voor de volgende evenementen. Groet, team WeShareTalent
Praktisch ingerichte training Masterclass is wellicht een beetje te optimistische benaming gezien het toch wel grote deelnemersaantal, de snelheid waarmee we door de onderdelen gingen en de beschikbare tijd. Trainer was goed en kundig
Beste Arno, Bedankt voor je fijne bericht! We gaan je feedback meenemen voor de volgende evenementen. Groet, Team WeShareTalent
Doordat ik de enige deelnemer was, kon er goed worden ingegaan op mijn vragen.
Beste Petra Wat fijn dat je het event positief hebt ervaren! We gaan je feedback meenemen voor in de toekomst. Groet, Team WeShareTalent
Helder gepresenteerd, goed werkende break out rooms, leuke fabel voorgelezen.
Beste Marion, Wat fijn dat je het event positief hebt ervaren! We gaan je feedback meenemen voor in de toekomst. Groet, Team WeShareTalent
Ik vond het een leuke ervaring. Online is wel heel lastig om dergelijke diepgang te bereiken. Kan beter via teams dan zoom ivm beperkingen zakelijk.
Beste Asha, Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je het event goed hebt ervaren! Graag zien we je snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Echt een super motiverende meeting waar ik meer inzicht heb gekregen waar ik nog werk te doen heb om mijn purpose helderder te krijgen.
Beste Marijke, Dank voor je fijne review! We gaan je tips meenemen en hopelijk tot snel weer bij een sessie! Groet, Team WeShareTalent
Met name het plaatje van Waarom is een purpose belangrijk is een heel mooi kader om eens te kijken waar jij staat. Binnen een wereld waarin we keuzes moeten gaan maken om meer in balans met de natuur en milieu te willen gaan leven sprak mij het gedeelte rond passie, behoefte....geweten ook zeer aan. ook leul die breakout room sessie. Prima en helder gepresenteerd.
Beste Berrie, Dank voor je review en mooie woorden! Hopelijk tot snel weer bij een sessie! Groet, Team WeShareTalent
Ik vond dat er erg goed werd uitgelegd, waarom een doel hebben van belang is en wat de gevolgen zouden kunnen zijn voor jou en het bedrijf waar je werkt, als er geen doel is. Ik vind wel dat er meer diepgang in kan zitten om uit te leggen hoe je je purpose vind, maar de besproken of uitgelegde manier is wel een goede opstap. Deze kanttekening is wel al gemaakt aan het begin van de sessie. Om echt van waarde te zijn, moet er denk ik wel een stuk meer diepgang zijn in punt 3 van het programma. Wat is jouw purpose? Ik vraag mij wel af of dit mogelijk is in een online zoom meeting met 30+ deelnemers. De omschrijving op de website van WeShareTalent is wel compleet denk ik. Dus de verwachting die gemaakt is, is niet groter dan hetgeen je krijgt.
Beste Robin, Dank voor je review! We gaan je fijne feedback meenemen voor de volgende sessies en hopelijk zien we je snel weer terug! Groet, Team WeShareTalent
Het was een leuke sessie. Ik heb nu nog niet meteen duidelijk en concreet wat mijn ‘purpose’ precies is, maar het zet je wel meer aan tot nadenken erover, ontdekken, verder kijken, proberen.
Beste Tessa, Dank voor je review! Fijn dat de sessie je meet tot nadenken heeft gebracht. We hopen je snel weer terug te zien bij een sessie! Groet, Team WeShareTalent
Sessie was zeker inspirerend. Het deel m.b.t. Ikigai kende ik al, maar zoals al werd gezegd we zullen zelf nu aan de slag moeten. Anderhalf uur is wellicht te kort voor dit onderwerp, had het gevoel dat het aan het eind wat afgeraffeld werd.
Beste John, Dank voor je review! Fijn dat je de sessie inspirerend vond. We gaan je tips voor langere sessies meenemen voor de volgende events. Groet, Team WeShareTalent
Een leerzaam online event. Goed georganiseerd, van informatie vooraf naar uitnodiging en link. Ook tijdens het event was het goed geregeld.
Beste Saskia, Fijn dat je het een leerzame ervaring hebt gevonden. We worden blij van je positieve feedback! Groet, Team WeShareTalent
Waardevolle manier van kennis delen omtrent oncomfortabele thematiek. Zeer nuttige tips gekregen die ik mee kan nemen naar de organisatie waar ik werkzaam ben.
Beste Marie, Dank voor je review! Fijn dat je de sessie positief hebt ervaren. Groet, Team WeShareTalent
Een mooi platform waarbij ik zo nu en dan een online lezing/workshop volg die interessant is voor mij als persoon en/of professional. Tot dusver zijn deze altijd gratis geweest, wat de drempel lager maakt om eraan deel te nemen. De sprekers die ik tot dusver heb ervaren waren kundig in hun vak. WeShareTalent faciliteert deze lezingen/workshops op een professionele manier.
Beste Maarten, Fijn dat je de sessie als positief hebt ervaren! We worden blij van je feedback! Groet, Team WeShareTalent