Het evenement was erg waardevol, en de inhoud duidelijk gebracht. Veel praktische tips om gelijk mee aan de slag te kunnen.
Beste Tom, We zijn blij dat je de sessie positief hebt ervaren. We nemen je feedback mee voor de volgende sessie! Tot snel weer! Groet, Team WeShareTalent
het was een nuttige sessie, omdat ik nu weet dat ik niet de enige ben met dezelfde uitdagingen.
Beste Amira, Bedankt voor je mooie reactie! Fijn dat je het event zo positief hebt ervaren! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Ik heb in ieder geval nieuwe kennis opgedaan.
Leuke sessie met mensen die allemaal iets kwamen halen EN brengen. Als gevolg goede inzichten gekregen in een setting die niet stoffig en eenzijdig was. Dank voor de sessie
Beste Paul, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je de sessie positief hebt ervaren. We worden blij van je positieve feedback! Groet, team WeShareTalent
Leuke middag, die goed weergaf hoe processen soms verlopen en hoe makkelijk dar verbetering in aan te brengen is. (ervan uitgaande dat deze review is voor de masterclass Yellow Belt).
Beste Deelnemer, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je de sessie positief hebt ervaren. Groet, team WeShareTalent
Naast de theorie werd er een spel gespeeld waar we onze inzichten direct konden toepassen en verschillen konden vergelijken. De verdeling tussen theorie en praktijk was hierdoor erg prettig en zorgde voor een energieke sfeer bij de groep. Erg leuk en leerzame cursus. Zeker een aanrader!
Beste Danielle, Bedankt voor je mooie review daar worden wij blij van! We nemen je tip mee voor de volgende sessie! Tot snel weer! Groet, Team WeShareTalent
Het was wederom een goed georganiseerd webinar. Duidelijke info met link vooraf en ook tijdens het webinar hield Margot goed het overzicht en begeleidde de trainster met de gestelde vragen. Ik heb weer genoeg geleerd!
Beste Debby, Bedankt voor je mooie review! Wij gaan zeker zo door! Tot snel bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Interessant en gevarieerd interactief event. Merel wisselde praktijk en theorie op een prettige manier af. Ze maakte ook ruimte om de vragen van deelnemers te beantwoorden en ze had een prettige opbouw. Voor mensen die nog niet zo veel ervaring hebben met rustig en diep ademhalen een absolute aanrader.
Beste Lisa, Wat fijn dat je het event van Merel zo positief hebt ontvangen daar worden wij blij van! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
goede workshop, werd rustig en duidelijk uitgelegd. Oefeningen waren ook duidelijk en eenvoudig uit te voeren.
Beste Margriet, Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je het event positief hebt ervaren! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Keaunu had veel kennis en bracht de stof op een leuke wijze over. Onderwerp was ook erg interessant.
Beste Dennis, Fijn dat je het event van Keaunu positief hebt ervaren daar zijn wij blij mee! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Bij mij was redelijk wat van de inhoud bekend, toch heb ik nog heel wat opgestoken.
Beste Anneke, Bedankt voor je mooie review en fijn dat je toch nog heel wat hebt kunnen opstoken! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Enthousiaste masterclass met handvatten voor een happy werknemer
Beste Monica, Bedankt voor je fijne review! We gaan je tip meenemen voor events. Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent!
Vooral de praktische aanpak geeft aanleiding om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met het geleerde. Mark Siegenbeek van Heukelom brengt de stof met enthousiasme en 'opgeleukt' met plaatjes die blijven hangen.
Beste Margreet, Bedankt voor je mooie reactie daar zijn wij blij mee! We gaan je tip voor een vervolg sessie zeker meenemen! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
leuke ervaring, eerste kennismaking met mediteren. Goed tempo, duidelijke, heldere en no nonsense uitleg en benadering met respect voor een ieder.
Beste Rene, Bedankt voor je mooie reactie! Fijn dat je het event zo positief hebt ervaren! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
goed gegeven en onderhoudend gebracht, interactief en leerzaam en handzaam uitgelegd. Zeker iets om mee te nemen in het dagelijks leven
Hi Claudia, Bedankt voor je mooie feedback daar zijn wij erg blij mee! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeshareTalent
Van alles een beetje, ik werd een beetje onrustig van de enthousiaste stem tijdens de oefenmeditaties. Het was een mix van 'zelf ervaren en het staat ergens geschreven'.
Beste Jeroen, Bedankt voor je reactie! We zullen je reactie meenemen voor een volgend event! Groet, Team WeShareTalent
Zie zin hierboven.
Beste Andre, Bedankt voor je positieve reactie! We gaan je punt meenemen voor de opkomende events. Groet, Team WeShareTalent
Het was duidelijk en niet zwevend verteld waardoor het bij mij goed overkwam. Fijn ook de oefeningen waardoor je meteen zelf kunt uitproberen wat het met je doet en of het iets voor je is.
Beste Ilse, Bedankt voor je positieve reactie en fijne feedback op het event! Wij gaan je punten meenemen voor de volgende events! Groet, Team WeShareTalent
Als dit een coach is en meditatie doet dan slaat hij de plank goed mis. Ik vond hem vooral erg negatief, heel veel vertellen, en de voorbeelden van de personen die zweverig, zouden zijn of over de top met hun spiritualiteit is ronduit negatief, oordelend, zo niet passend bij de achterliggende gedachte van de meditatie. Terwijl als je de meditatie goed gebruikt gaat het juist over, licht, dankbaarheid, iedereen mag zijn die hij is, liefde, puur etc. Als je zo mensen neer zet dan heb je het in mijn ogen niet begrepen. Heel jammer. Ik ben dan ook uit de sessie gegaan.
Fijn dat het een presentatie was met veel plaatjes in plaats van lappen tekst. Werd enthousiast gesproken!
Het ging mij vooral om hoe je moet mediteren en door ook mee te doen met de oefeningen, weet ik nu wat ik moet doen.
Beste Linda, Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je het event goed hebt ervaren! Graag zien we je snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent