Goede uitleg, meteen in de praktijk kunnen brengen en kennis is ook meteen toepasbaar.
Beste Hilly, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je de uitleg meteen in de praktijk hebt kunnen toepassen. Groet, Team WeShareTalent
Ik vind de WeShareTalent events heel laagdrempelig en super inspirerend! Heel gaaf wat jullie doen! :)
Beste Esther, Dank voor je mooie review! Fijn dat je de sessie inspirerend vond. Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Cursus sloot niet aan bij mijn behoeften. Was te algemeen. Ik ben geen leidinggevende, maar stuur als projectmanager indirect mensen aan. daarom gekozen voor deze cursus. En er werd voortdurend verwezen naar het boek wat hij geschreven had, bijna wel op iedere slidevan zijn presentatie.
Beste Angeline, Bedankt dat je hebt deelgenomen aan het event! We gaan je feedback meenemen en we zullen dit ook delen met de spreker. Groet, Team WeShareTalent
Zeer leuke en interessante Webinars en inspiration sessions. Laagdrempelig en gemakkelijk bij te wonen. Ideaal om je te laten inspireren over onderwerpen waar je anders wellicht niet zo snel aan toe zou komen. En altijd top geregeld.
Beste Bram, Bedankt voor je mooie review! Wij gaan zeker zo door! Tot snel bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Het zet je tot nadenken en maakt je bewuster van je eigen gedrag/beoordeling en zelf veroordelingen
Beste Lucy, Bedankt voor je mooie review en fijn dat je wat hebt kunnen opstoken! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Leuke middag rondom de 7 vinkjes. De groep was qua omvang precies goed zodat er een leuke interactie ontstond.
Beste Jan, Wat fijn dat je de sessie positief hebt ervaren! bedankt voor je fijne review. Groet, Team WeShareTalent
In korte tijd goede inhoudelijke bespreking van het thema. Mag minder context van Joris, meer praktijkvoorbeelden en deze bespreken.
Beste Piet, Dank voor je fijne review! We gaan je positieve feedback zeker meenemen in onze opkomende evenementen. Groet, Team WeShareTalent
Tuurlijk had ik al eens van de 7 vinkjes gehoord. WeShareTalent liet ons er op een fijne manier mee kennis maken in een interactieve presentatie. Dat resulteerde in leuke en verdiepende gesprekken met collega's over bevoorrecht zijn, diversiteit en inclusiviteit.
Beste Hans, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je de sessie zo interactief vond. We gaan je tip meenemen voor events. Groet, Team WeShareTalent
Een inspirerende en energieke bijeenkomst!
Beste Penelope, Bedankt voor je positieve beoordeling daar worden wij gelukkig van! Tot snel bij een volgend event! Groet, Team WeShareTalent
het verhaal was goed opgebouwd en werd afgewisseld met opdrachtjes. De tips waren simpel en kun je meteen in de praktijk toepassen.
Een goed informatief webinar Enthousiast gebracht Relevante informatie
Beste Bert, Bedankt voor je beoordeling en fijn om te horen dat je de sessie zo positief hebt ervaren. Tot snel weer bij een volgend event! Groet, Team WeshareTalent
Het evenement was erg waardevol, en de inhoud duidelijk gebracht. Veel praktische tips om gelijk mee aan de slag te kunnen.
Beste Tom, We zijn blij dat je de sessie positief hebt ervaren. We nemen je feedback mee voor de volgende sessie! Tot snel weer! Groet, Team WeShareTalent
het was een nuttige sessie, omdat ik nu weet dat ik niet de enige ben met dezelfde uitdagingen.
Beste Amira, Bedankt voor je mooie reactie! Fijn dat je het event zo positief hebt ervaren! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Ik heb in ieder geval nieuwe kennis opgedaan.
Leuke sessie met mensen die allemaal iets kwamen halen EN brengen. Als gevolg goede inzichten gekregen in een setting die niet stoffig en eenzijdig was. Dank voor de sessie
Beste Paul, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je de sessie positief hebt ervaren. We worden blij van je positieve feedback! Groet, team WeShareTalent
Leuke middag, die goed weergaf hoe processen soms verlopen en hoe makkelijk dar verbetering in aan te brengen is. (ervan uitgaande dat deze review is voor de masterclass Yellow Belt).
Beste Deelnemer, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je de sessie positief hebt ervaren. Groet, team WeShareTalent
Naast de theorie werd er een spel gespeeld waar we onze inzichten direct konden toepassen en verschillen konden vergelijken. De verdeling tussen theorie en praktijk was hierdoor erg prettig en zorgde voor een energieke sfeer bij de groep. Erg leuk en leerzame cursus. Zeker een aanrader!
Beste Danielle, Bedankt voor je mooie review daar worden wij blij van! We nemen je tip mee voor de volgende sessie! Tot snel weer! Groet, Team WeShareTalent
Het was wederom een goed georganiseerd webinar. Duidelijke info met link vooraf en ook tijdens het webinar hield Margot goed het overzicht en begeleidde de trainster met de gestelde vragen. Ik heb weer genoeg geleerd!
Beste Debby, Bedankt voor je mooie review! Wij gaan zeker zo door! Tot snel bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Interessant en gevarieerd interactief event. Merel wisselde praktijk en theorie op een prettige manier af. Ze maakte ook ruimte om de vragen van deelnemers te beantwoorden en ze had een prettige opbouw. Voor mensen die nog niet zo veel ervaring hebben met rustig en diep ademhalen een absolute aanrader.
Beste Lisa, Wat fijn dat je het event van Merel zo positief hebt ontvangen daar worden wij blij van! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
goede workshop, werd rustig en duidelijk uitgelegd. Oefeningen waren ook duidelijk en eenvoudig uit te voeren.
Beste Margriet, Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je het event positief hebt ervaren! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent
Keaunu had veel kennis en bracht de stof op een leuke wijze over. Onderwerp was ook erg interessant.
Beste Dennis, Fijn dat je het event van Keaunu positief hebt ervaren daar zijn wij blij mee! Tot snel weer bij een event! Groet, Team WeShareTalent