Sorry, ik had er meer van verwacht.
Ik zit al heel lang in mijn eigen organisatie en WeShareTalent biedt de mogelijkheid om nieuwe ontwikkelingen buiten mijn organisatie op een laagdrempelige manier mee te krijgen. Regelmatig probeer ik nieuwe dingen waar ik nog nooit van had gehoord.
Het heeft me weer bewust gemaakt om meer pitstops in te bouwen gedurende mijn (werk)dag voor ontspanning/ademhaling
Goedemorgen Tripoe, Bedankt voor de leuke feedback! En fijn om te horen dat de training je inzichten heeft gegeven. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Superleuke L&D bijeenkomst, Niels, jouw 'zijn' maakte het wel af!
Goedemiddag Rose, Bedankt voor je leuke feedback! We hopen je snel weer te zien bij een volgend event. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Ik vond het een hele leerzame en fijne workshop! Waarin je handvaten en veel info krijgt. Een aanrader!
Goedemorgen Paula, Leuk om te horen dat het een leerzame en fijne workshop was! Bedankt voor je leuke feedback. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Ik heb een heleboel zaken voorbij zien en horen komen die ik wel aan de rand van mijn bewustzijn wist te zitten, maar nu echt kan plaatsen. De presentatie is zeer bruikbaar als naslagwerk, niet alleen voor mijzelf maar ook voor mensen in mijn omgeving met do's & don'ts
Goedemorgen Steven, Bedankt voor je leuke reactie! We zullen de feedback zeker meenemen. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Een waardevolle en leerzame sessie! Ik heb nieuwe inzichten opgedaan over burn-out, vooral over de oorzaken en gevolgen. In mijn cultuur is dit onderwerp minder bespreekbaar en wordt een burn-out niet altijd herkend, zelfs niet als je er zelf mee te maken hebt. Daarom vond ik het extra waardevol om te horen hoe dit in Nederland steeds meer bespreekbaar wordt, ook binnen organisaties. Het heeft me geholpen om beter te begrijpen hoe ik dit onderwerp zelf kan herkennen en bespreekbaar kan maken.
Goedemorgen Samina, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je nieuwe inzichten hebt gekregen over het onderwerp! Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Veel geleerd, maar het was vooral veel zenden en weinig interactie. ik had iets anders verwacht naar aanleiding van het aanmeld formulier zie bullet points hieronder • Verwacht interactie met onder andere opdrachten en de chat; • Houd pen en papier bij de hand; Verder mis ik de link naar hoe kan je het dagelijks beter gebruiken, (waarom zitten er 2 collega's bij van wesharetalent die inhoudelijk weinig toevoegen, en organisatorisch alleen de breakouts starten/stoppen) tip: voor mij was teams handiger geweest als communicatiemiddel
Goedemiddag Peter, Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat het niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We hopen dat het de volgende keer wel aan je verwachtingen voldoet! Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Top: Leuke variatie van informatie, voorbeelden, oefeningen en breakouts. Goed dat er een model achter zit waar je je aan kan optrekken Top dat er gelijk naar een actiepunt wordt gegaan en je aan het denken zet. Tip: Twee uur was wel wat lang, had in 1 a 1,5u gemogen. De informatie is niet nieuw, daar had Iets vlotter doorheen gemogen. (vooral het begin). Daarin wel de oefeningen behouden. Verdiepingsslag wat nou bewezen effect is van dit te gaan doen/toe te passen. Hoe werkt dit biologisch, wat doet het met het brein. (vind ik altijd wel interessant)
Goedemorgen Anne, Bedankt voor de feedback. We nemen de informatie zeker mee voor het volgende event. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Leuk om mee te maken. Wel een hoog maakbaarheidsgehalte, maar ook een inspirerende dame die gedreven is en het goed weet te vertellen.
Goedemorgen Marco, Bedankt voor de mooie feedback! We gaan de feedback zeker mee nemen voor het volgende event. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
De masterclass patronen doorbreken met authentiek leiderschap was een echte eye opener. Heel gericht op de patronen en wat mij betreft niet alleen voor leidinggevenden maar iedereen die de authentieke ik wil ervaren.
Goedemorgen Susanne, Super leuk om te horen dat de masterclass zo goed is bevallen! We gaan je feedback zeker mee nemen. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Interessante masterclass, mooie inzichten om je scherp te houden. Leuk dat je in slechts 1,5 toch weer geïnspireerd kan worden om meer in verbinding met jezelf te komen en wat dat kan opleveren.
Goedemorgen Chita, Heel erg bedankt voor je leuke feedback! Fijn om te horen dat je binnen 1,5 uur toch veel inzichten hebt gekregen! Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Mark is een topper, verteld het lekker enthousiast, humor erbij. Fijne spreker om naar te luisteren. De inhoud zelf was voor mij niet heel bijzonder en vernieuwend, maar ik kan me voorstellen dat als je helemaal nieuw bent in dit domein dat het beste wel interessant is.
Goedemorgen Sjoerd, Fijn om te horen dat het een fijne spreker was! Ondanks dat je al veel wist. Bedankt voor je feedback en we nemen het zeker mee. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Deze workshop had een hoog tempo op een prettige manier. De interactie via chat verliep heel fijn. Je voelde je veilig genoeg om een keuze te maken dingen wel of niet te delen. Handvaten praktisch en met voorbeelden heel fijn.
Goedemorgen Nynke, Super bedankt voor je leuke feedback! We hopen je snel nog een keer te zien. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Waarschijnlijk heb ik al te vaak deze theorieën gehoord waardoor het niet veel heeft toegevoegd aan mijn gesprekstechnieken. Je kan het ook anders bekijken: wij zijn blijkbaar gewoon goed up to date. Dus dat ik wat ik meeneem uit deze anderhalf uur durende training.
Goedemiddag Johan, Jammer om te horen dat je niks hebt geleerd van de masterclass. In ieder geval bedankt voor je feedback! Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Het was een goed en heel toepasbare, praktische online event. Tip: check vooraf dat de techniek het doet (werken met 2 schermen werkt niet goed) maar verder ging het heel goed
Goedemiddag Steven, Heel erg bedankt voor de mooie feedback! We hopen je snel weer te zien. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Lekker praktisch, kort, duidelijk, inspirerend. Ik kan weer aan de slag!
Goedemiddag Marleen, Heel erg bedankt voor de mooie feedback! Fijn om te horen dat het een inspirerende sessie was! We hopen je snel weer te zien. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Het onderwerp stemgebruik is zo belangrijk, maar ik sta er eigenlijk nooit bij stil. Dit was een goede check of ik niet per ongeluk vanalles kapot aan het maken ben aan m'n stem. Leuke trainer en de interactie en praktische oefeningen maakten het direct toepasbaar.
Goedemorgen Myrna, Super bedankt voor je leuke feedback! We gaan zeker kijken of er nog meer oefeningen in kunnen. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
De workshop gaf een helder inzicht in de effecten van stress op lichaam en geest en maakte duidelijk hoe je hier op een gezonde manier mee om kunt gaan. Het bood waardevolle handvatten om bewust stil te staan bij stress en te leren loslaten waar nodig. Daarnaast werd het besef vergroot van de negatieve invloed van de stresshormonen cortisol en adrenaline op je gezondheid. Een inspirerende sessie die bijdraagt aan een gezondere balans en een juiste mindset!
Goedemiddag Joyce, Dankjewel voor de leuke feedback! We gaan zeker wat doen met de feedback die je hebt gegeven over de inleiding. Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
Dit was op zich een prima verhaal voor mensen die nog niet zoveel kennis van dit thema hebben. Ik had bij een masterclass wel emer diepgang verwacht. Je bleef bij de les door meerdere breakout rooms. Tegelijkertijd zorgde dit ervoor dat er minder tijd overbleef voor het verhaal van Judith. Achteraf kijk ik aar de aantekeningen die ik heb gemaakt en denk, staan hier nieuwe dingen tussen?
Goedemiddag Thijs, Bedankt voor de feedback! Wij vinden het jammer om te horen dat de masterclass niet is bevallen zoals je had gehoopt. We nemen de feedback zeker mee! We hopen je graag nog een keer te zien. Vriendelijk groet, Team weShareTalent
Uit elke workshop die ik (online) heb bijgewoond heb ik mooie inzichten gekregen. Ik heb kennis op verschillende gebieden opgedaan en de begeleiding is elke keer weer super. De trainers hebben veel (praktijk)ervaring en nemen ons mee met in praktijkvoorbeelden. Dit maakt het makkelijk om de materie tot ons te nemen.
Goedemiddag Rubaiya, Bedankt voor de leuke feedback! We gaan de feedback over de promotie zeker mee nemen. Vriendelijke Groet, Team WeShareTalent
Ik heb een ontzettend leuke en interessante training gehad bij Christa Walther-Both. Wat een leuke vrouw! Ontzettend professioneel en heel duidelijk.
Goedemorgen Stephanie Louise, Super leuk om te horen dat je een leuke ervaring hebt gehad. We hopen je snel weer te zien bij een aankomend event! Vriendelijke Groet, Team WeShareTalent
De drie uur vloog voorbij mede dankzij de bevlogen begeleiding van de trainer. Er werd een aantal basisprincipes toegelicht en er was genoeg ruimte om op elkaar te reageren en ervaringen uit te wisselen. Hoewel de deelname van 5 deelnemers uit mijn eigen team best een groot deel van de in totaal 7 cursisten in beslag nam, had ik niet het idee dat dat een negatieve impact had op het proces. Ik hoop dat de twee andere deelnemers daar ook zo over denken.
Fijn om in een kort tijd bestek een thema te doorleven met ervaringsverhalen deskundige Fijne combinatie van stukje theorie, verkennen in breakout en praktische tips. Had ook fijne gesprekspartners in break out!
Goedemorgen Corine, Super fijn om te horen dat het een waardevolle sessie was. Hopelijk zien we je bij de volgende sessie weer! Vriendelijke groet, Team WeShareTalent
fijn om te sparren in de aparte room goede tips ga ik echt nog eens goed doorlezen en in de praktijk toepassen echte tools zoals dagafsluiting gaan mij helpen
Goedemorgen Maartje, Leuk om te lezen dat je goede tips hebt ontvangen! We nemen je feedback zeker mee voor de volgende keer. Graag zie ik je weer bij een volgend event! Met vriendelijke groet, Team WeShareTalent