Fijne presentatie; helaas kort.

Ik vind de presentatie fijn en warm. Helaas door de beschikbare tijd is het globaal.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event op locatie
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? degene die de presentatie gaf
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? locatie, wel centraal maar wat zakelijk
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? structuur in werkzaamheden, grenzen

Nuttig en een noodzaak

Fijn om inhoudelijk theorie te krijgen om vervolgens praktijkvoorbeelden te bespreken. De opdracht met observatie vs gedachte duurde voor mij iets te lang, maar de break outsessies waren fantastisch! Ook de vrijheid dat we vragen mochten stellen is waardevol geweest, dank daarvoor!

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Theoretisch kader en breakoutsessie opdracht
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niet te veel stellingen en vragen erin gooien, vaak komt de groep zelf met de waarde toevoeging / verdieping
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Mediation, duurzame relaties, stakeholdermanagement, De weg naar autonome professional, Leiden zonder macht

interessant en nuttig

Het gaf me inzicht in het belang van stilstaan bij rouw en rituelen inzetten.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event op locatie
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? tijdsduur
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? nvt
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? nvt

Opgefrist

Dit soort online trainingen zijn goed geschikt om jezelf weer eens op te frissen. De training is te kort om werkelijk goed de diepte in te gaan. Verder prima training.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De uitnodiging en uiteengaan in groepjes
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Meer tijd, mag van mij best een half uurtje langer en liever aan het einde van de dag
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Verdiepende trainingen

Zeer veel waardevolle tips meegenomen!

Zeer veel waardevolle tips meegenomen!

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De inhoud
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? De links doorsturen ging een beetje rommelig
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? xxx

Een verhelderend verhaal

De informatie was nuttig en duidelijk uitgelegd. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan. Het was echter wel erg langdradig en had m.i. ook in een uur gekund (en nee, ik ben niet rood ;-)).

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Online mogelijkheid
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? n.v.t.
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Opvallen voor introverten

Goed opgebouwd en tot de kern gebleven

Wat een leuke sessie door Erik. Duidelijk onderwerp en deze concreet, duidelijk benoemd en tastbaar gemaakt door eenvoudige voorbeelden.

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Verliep heel natuurlijk
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? visueel tekenen

Super interessante workshop over AI in de Praktijk

De workshop was zeer leerzaam met voldoende praktijkvoorbeelden en uitleg over hoe AI wel/niet in te zetten.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event op locatie
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Praktische aanpak
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niets
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Meer van dit soort praktijk workshops over inhoud

Mooie inzichten met een goede spreker

Fijn op locatie vind ik zelf persoonlijk beter dan online zeker met zulke onderwerpen. Dit heeft mij zeker aan het denken gezet wat mij gaat helpen in mijn ontwikkeling.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event op locatie
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? locatie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Toch langer de tijd voor reflectie
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Meer persoonlijke ontwikkeling

Prima sessie met nuttige informatie.

Na afloop had ik genoeg stof om over na te denken. Misschien is het een idee om meer interactieve elementen toe te voegen, zoals opdrachten en een quiz, poll, o.i.d.?

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Enthousiasme trainer en begeleider, de opzet is goed.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Misschien iets meer interactieve opdrachten, e.d. toevoegen.
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Weet niet

Geweldige handvatten om met geld problemen om te gaan

Het was fijn om de juiste gedachte/mentaliteit en handvatten te krijgen om (mogelijke) geld problemen om te zetten in rust en stabiliteit. Heel erg dankbaar voor deze masterclass!

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Het interactieve om zo de class toe te passen om de situatie van de toeschouwers
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Ik heb geen minpunten, vond dat er overal rekening mee werd gehouden
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? AI gerelateerd, bedrijfsvoering gerelateerd, eigen gedachtes onder controle houden, enz.

Een duidelijk en open webinar

Ik vond het leerzaam en ze gaf duidelijke handvatten.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? weet ik niet
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? weet ik niet
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? weet ik niet

Heel erg leuk en interessant event

Interessant om te horen en te voelen dat muziek zoveel bij je los kan maken. En dat muziek echt een possitieve of negatieve vibe kan geven.

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? met meer dan 2 personen in een break out room
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Nvt

Heel herkenbaar en ook nog wat bruikbare tips

Heel herkenbaar en ook nog wat bruikbare tips

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? kennis
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? iet interactiever
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? ?

Boeiende materie met nieuwe inzichten

Goed om ook deze kant van AI te belichten en wat praktische tips ook meegekregen daarin

• Ik heb deelgenomen aan een: Event op locatie
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Meetings op locatie, voelt toch persoonlijker
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Dat het bij aankomst op locatie helder is waar we heenmoeten. "De paal" verwees me naar het restaurant.
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Data/ bg data

Interessante en noodzakelijke kijk op het toepassen van AI in je werk.

Leuke en interessante workshop die je aan het denken zet over het gebruik van AI in je werk. Ben je je bewust van de mogelijke bias van AI? En hoe zorgen we ervoor dat er geen uitsluiting is als het gaat om het gebruik van AI? Leuk om de ervaringen van andere organisaties te horen en fijne toelichting vanuit hai.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event op locatie
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de fysiek bijeenkomst is heel prettig
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? iets grotere groep zou nog meer toevoegen aan de discussie
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? AI en HR

Er is wel degelijk verschil tussen generaties maar dat hoeft geen probleem te zijn

Mooi om te zien, voor thuis op het werk.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Groepjes maken
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? n.v.t.
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? weet ik niet

Interessant en interactief

Veel eye openers maar ook nieuwe dingen gehoord.

• Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Gaat prima
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? AI

Boost je werkgeluk in meerdere stappen

Ook al heb ik genoten van de bevlogenheid van de spreker vond ik het heel lastig het allemaal te volgen. Doordat er geen visuele ondersteuning was moest je echt je hoofd erbij houden. De spreker had naast de vele voorbeelden ook nog eens veel bijzinnen- (onnodige informatie) Ik denk dat visuele ondersteuning de spreker ook wat meer structuur kan geven. Daarnaast was het niet erg interactief. Voor mij was het zo dat t niet goed landde - doordat ik zo ijverig aan het meeschrijven was. Dat ik bij de vragen niet echt antwoord wist. Ik merkte dat anderen ook niet echt mee deden. De inhoud was oké. Je kon merken dat de spreker er veel van af wist inclusief veel voorbeelden. In deze vorm zou ik deze cursus niet aanbevelen.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Het enthousiasme
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Het visuele
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? -

Toegankelijk en concreet!

In een middag hebben we de basis van het zakelijk tekenen uitgelegd gekregen. Door de fijne open sfeer werden er zowel zakelijke als persoonlijke verhalen gedeeld en vooral heel fijn hoe Nirmala ons liet spelen zonder een goed of fout ergens aan te verbinden. Fijne, positieve en concrete workshop en begeleider!

• Ik heb deelgenomen aan een: Event op locatie
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Docente
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niks
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Geen idee

Inspirerend en waardevol!

Ik heb voor het eerst deelgenomen aan een event op locatie en ik vond het erg inspirerend! Leuke groep, allemaal enthousiaste deelnemers. Je leert ondertussen ook andere organisaties kennen. Het event was een erg leerzame ervaring en dit ga ik zeker meenemen binnen mijn team. Op naar meer mooie leermomenten! Complimenten Amber voor de organisatie en de persoonlijke benadering, heel mooi hoe jij je hulp aanbiedt aan iedereen en iedereen welkom laat voelen.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event op locatie
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Enthousiasme
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Mijn voorkeur gaat uit naar een ochtendsessie ipv een middagsessie.
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Mentale weerbaarheid

Verrassende inzichten.

Praktische training met direct toepassen van technieken. Een mooie bron van inspiratie is de spreuk "als je tekent vervaagt het verschil tussen fantasie en werkelijkheid". In de training wordt dit direct ervaren.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event op locatie
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Praktijk
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Bewegwijzering naar de zaal op lokatie.
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Leuke, actieve workshop. Ontdekt wat tekenen met je doet.

Workshop zat goed in elkaar. Fijne opbouw. Praktisch en persoonlijk. Goed tempo. Leuke begeleiding en heldere uitleg. Lekker doen en leren. Ik heb ontdekt dat (zakelijk) tekenen een intern proces in mijn brein activeert. Ik voelde creativiteit opkomen, ik werd vrolijk en ging van mijn hoofd naar mijn hart. Net als de trainster geloof ik ook in visualisatie en manifestatie, en dat je gemakkelijker naar je doel/droom toe beweegt als je het op papier zet met vorm en kleur. Bedankt voor de leuke workshop, blij dat ik er bij was.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event op locatie
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? vlotte programma, veel doen.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Meer mensen tekenen in verschillende situaties. Nog beter begrijpen hoe je wat je wil zeggen visueel maakt (ipv je eigen plan zo volledig uitwerken)
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? weet ik even niet

Heel handig en praktisch

Hele duidelijke uitleg en toelichting. Kort en krachtig.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? in groepjes even overleggen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? presentatie nasturen
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? vervolg hierop

Interessant, geaard, impact

Het was een interessant en interactief webinar. Hele fijne afwisseling van informatie en oefeningen. Makkelijk om met de aandacht erbij te blijven. Ik kwam met energie uit de sessie.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Visualisaties
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Naamgeving uitnodigender maken voor mannen?
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Overgang

Batuwseweg 31

3412KX Lopikerkapel